Streaming Premis Ciutat de Barcelona 2019

Un any mes hem realitzat l'emissió dels Premis Ciutat de Barcelona.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament, Joan Subirats, van presidir la cerimònia de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2019.

L’acte va tenir lloc l’11 de febrer al Saló de Cent i va ser conduit per la periodista Núria Dias. Amb la direcció artística de Pep Salazar, Playmodes ha creat per a l’ocasió performance que combinarà un projecte d’il•luminació i una actuació musical elaborada en col•laboració amb l’ESMUC. Igualment, l’agència creativa USTED amb la col.laboració de “Norte studio” ha creat un imaginari gràfic per a l’acte.

Els Premis Ciutat de Barcelona, al llarg de la seva trajectòria, han consolidat una imatge pròpia a partir de la lletra “B”, que té la seva principal aplicació en el llibret que es lliura als assistents a l’acte de lliurament dels Premis. L’Institut de Cultura de Barcelona, encarregat de l’organització dels Premis, ha volgut aprofundir en la dimensió ciutadana d’aquests guardons, que són un reconeixement de la ciutat –representada pels membres del jurat, proposats pel Consell de la Cultura de Barcelona i nomenats per l’Alcaldessa– al talent d’uns altres ciutadans –els guanyadors. Seguint el propòsit d’eixamplar-ne la dimensió ciutadana, l’ICUB va proposar que a partir de l’edició del 2017 els autors de la proposta visual fossin els alumnes de les escoles públiques de disseny de la ciutat, un projecte que enguany entoma l’Escola d’Art i Superior de Disseny Deià, que pren el relleu a l’Escola La Massana. Centre d’Art i Disseny i a l’Escola Superior de Disseny i Art la Llotja.

Obert a l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Assistència al producte gràfic imprès, el concurs realitzat per al disseny de la imatge de l’edició del 2019 dels Premis Ciutat de Barcelona va rebre 25 propostes, entre les quals va resultar guanyador el disseny de Maria Traseira i Maria Tejera. El jurat, format per Patricia Armada, Jorge Sandua, Pau Cuyàs, Juli Sanjuan i Jaume Muñoz, va valorar la seva originalitat i innovació en l’estil gràfic dels Premis, així com la utilització de recursos tecnològics i qualitats formals.

Streaming Streaming Barcelona emissió retransmissió en directe webinar Webcast live livestreaming livestream Online educacio on line Videoconferencia Conferencia jocsonline sportsonline retransmissio online en remot

Embeber reproductor

Embed standard (https)



Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?