Home

20/11/2019

Emissió en directe The Atlas of Innovation Districts

Emissió des de l' auditori de @caminscat . L'equip d'Innovació Urbana de la Universitat de Harvard, liderat per Jeremy Burke, arquitecte, i Ramon Gras Alomà, enginyer de camins, van presentar 'The Atlas of Innovation Districts', projecte que ha analitzat els 50 districtes d'innovació més potents dels Estats Units, i que permet identificar quins són els ingredients i les dinàmiques que permeten alliberar el potencial latent d'una societat per a generar prosperitat distribuïda.


18/11/2019

Retransmisión Ciberdelincuencia, Protégete frente a sus riesgos

StreamingBarcelona emitimos la conferéncia en directo : Cómo protegerte de los riesgos de la ciberdelincuencia, que organizan Telefónica y La Vanguardia. En Movistar Centre.
El experto en ciberseguridad Deepak Daswani habló de los problemas y las soluciones a los ataques en la red, se pudo seguir en directo en ‘La Vanguardia’
¿Cómo evitar ser hackeado? ¿Qué estrategias usan los cibercriminales? ¿Cómo proteger nuestros negocios y cómo protegernos a nosotros mismos, en definitiva? 

Deepak Daswani, fue Security Evangelist de INCIBE, CERT del Ministerio de Industria, Energía y Turismo del Gobierno de España desde octubre de 2013 a julio de 2015. Es conferenciante internacional, consultor de empresas y colaborador en diarios y programas de televisión.

Descubre qué estrategias siguen los cibercriminales y cómo puedes proteger a tu familia y a tu negocio de ello.

 


11/11/2019

Retransmissió Sessió plenària del Consell de Turisme i Ciutat 2019

Retransmissió de la sessió plenària del Consell Turisme i Ciutat al Saló de Cent del Ajuntament de Barcelona. El regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, ve presidir la sessió. L’òrgan estable de participació ciutadana amb caràcter consultiu i assessor que està format per prop de 40 entitats, associacions de veïns, gremis, professionals, sindicats, comerciants, agències de viatges, a més d’experts, tècnics municipals i representants dels grups municipals, amb l’objectiu de debatre i participar en l’elaboració de les polítiques públiques en matèria de turisme de l’Ajuntament.

Es va fer balanç de les actuacions realitzades durant el mandat anterior i del pla de Treball del CTiC per als propers anys, entre altres temàtiques.


10/11/2019

Retransmisión Final Certamen Llobet 2019 (Live)

Hemos realizado un año más, la retransmisión en directo del @certamenllobet en  @lauditori de Barcelona.

En las diez últimas ediciones la sede oficial ha sido el Conservatori Municipal de Música de Barcelona. El nuevo emplazamiento para esta onceava edición es L’Auditori de Barcelona, centro neurálgico musical. El Museu de la Música de Barcelona, espacio donde se conserva una de las mejores colecciones de guitarra del mundo gracias al maestro Llobet, es la sede del desarrollo del certamen. La final se realiza con cuarteto de cuerdas en la Sala Oriol Martorell de L’Auditori.

El Certamen Llobet ha ganado un extraordinario prestigio, confirmado por las felicitaciones de grandes personalidades del mundo del arte musical y reconocimientos por las más importantes entidades especializadas. Actualmente es considerado como un evento de excelencia y calidad artística que contribuye al enriquecimiento del tejido musical de la ciudad, retorna a la guitarra clásica el prestigio mundial perdido y alienta a jóvenes talentos a coger impulso en los nuevos retos concertísticos.


08/11/2019

Emissió 25é FORUM SEGURETAT VIÀRIA

El Fòrum de Seguretat Viària es va comprometre a millora la seguretat viària dels col·lectius més vulnerables. 
Els participants del Fòrum es van comprometre a treballar plegats per aconseguir una ciutat més segura i amable per a les persones.

El tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, i la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, van inauguratr la 25a edició del Fòrum de Seguretat Viària, que s’ha celebrat en el Conservatori Municipal de Música de Barcelona. A l’acte d’inauguració també han participat Jorge Ordás, subdirector general de Movilidad y Tecnología de la DGT; Juli Gendrau, director del Servei Català de Trànsit, Generalitat de Catalunya; Josep Mateu, president del Reial Automòbil Club de Catalunya; i Yolanda Doménech, psicòloga i directora de l’Associació Prevenció d’Accidents de Trànsit.


05/11/2019

Streaming Barcelona Novel·la Històrica, Construir històries

Isabel Allende, escritora, Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino 2019, en diálogo con el periodista Óscar López, en #BCNHistòrica19” en @La_Villarroel

Isabel Allende se define como una eterna viajera. Hija de un diplomático, tuvo una infancia y una adolescencia errantes: vivió en Perú, Chile, Bolivia y Líbano antes de volver a Chile y formar una familia. Su periplo, sin embargo, no terminaría aquí. “El golpe de Pinochet del 11 de septiembre de 1973 la empujó al exilio. De entre las cosas que se llevó, preservó un tesoro intangible: la memoria de donde nació La casa de los espíritus. Noche tras noche, fue transformando a sus familiares en personajes de novela y testigos de la Historia”, destaca el jurado del Premi Barcino. El compromiso de Allende con el género histórico se ha revalidado en títulos como Hija de la fortuna, Retrato en sepia o Largo pétalo de mar, su novela más reciente, relato del viaje transatlántico organizado por el poeta Pablo Neruda en 1939 para que dos mil refugiados españoles pudieran huir del franquismo. El diálogo entre Isabel Allende y Óscar López pondrá de relieve la importancia de la historia como detonante y telón de fondo de historias ficticias. 


04/11/2019

Barcelona Novel·la Històrica, Lliurament del Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino

Barcelona Novel·la Històrica inaugura la seva setena edició al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, escenari, com sempre, de l’acte de lliurament del Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino. El guardó, que reconeix el valor literari d’un autor o una autora que ha conreat el gènere, celebra enguany la literatura d’Isabel Allende, creadora d’històries inspirades en destacats fets històrics i una de les escriptores més llegides del món.

Els escriptors Enric Calpena i Care Santos, els periodistes Sergi Doria i Óscar López, i Fèlix Riera, comissari de Barcelona Novel·la Històrica, componen el jurat de l’edició.

Anteriorment, havien rebut el premi Barcino Lindsey Davis, Santiago Posteguillo, Simon Scarrow, Christian Jacq, Arturo Pérez-Reverte i Leonardo Padura


31/10/2019

Emissió per Barcelona Tribuna, El valor de la paraula. Debat Electoral 10-N. Candidats de Barcelona

Barcelona Tribuna organizó este jueves un nuevo debate entre los siete cabezas de lista por Barcelona. El debate, fué retransmitido en streaming en directo en la web de La Vanguardia y la de RAC1, sirvió para conocer los puntos de vista de los partidos catalanes con representación en el Congreso en las horas previas al arranque de la campaña de las elecciones generales del 10-N.

Moderados por el subdirector de La Vanguardia Enric Sierra, han confirmado su presencia Gabriel Rufián (ERC), José Zaragoza (PSC), Jaume Asens (En Comú-Podem), Laura Borràs (JxCat), Inés Arrimadas (Ciutadans), Cayetana Álvarez de Toledo (PP) e Ignacio Garriga (Vox). 

#EnDirecto #Emison en #streaming de #eldebateLV organiza @BcnTribuna

 


30/10/2019

Streaming de la IV Jornada de Patrimoni Cultural

Retransmissió des de La Pedrera de Barcelona. Organitzat per @patrimonigencat . En aquesta jornada hem vist de primera mà algunes de les experiències internacionals més interessants en aquest àmbit i, a més, hem tingut l' oportunitat de descobrir alguns projectes capdavanters que són menys coneguts.

Mappingsescape rooms, realitat virtual, videojocs... En els últims anys hem vist que les noves narratives arribaven a múltiples sectors, incloent-hi el del patrimoni, i han generat camins nous no solament des del punt de vista tecnològic, sinó també mitjançant noves maneres de comunicar l’art, la història i la ciència.

Cal destacar que en moltes d’aquestes noves experiències hi té un paper fonamental la creació de continguts 3D. La producció de models tridimensionals d’edificis patrimonials i objectes de museu és avui dia molt més fàcil i econòmica, i es fa servir tant per a la documentació o la conservació com per a activitats educatives i la divulgació al públic, la qual cosa obre la porta a la creació de narratives immersives.

http://patrimoni.gencat.cat/

Canal Youtube 


25/10/2019

Retransmissió Jornada dels Economistes 2019

Des de el Hotel Crowe hem fet, un any mes, la retransmissió de la XXIV Jornada dels Economistes a Barcelona Inauguració i Conferència inaugural a càrrec de la Sra. Cristina Gallach, alta Comissionada per a l’Agenda 2030.

#jornadaeconomistes2019


24/10/2019

Conferència Xavier Flores: Nous reptes. Noves carreteres. Del 2+1 a la digitalització.

En aquesta conferència el director general d'Infraestructures, Xavier Flores, aborda els criteris de la Generalitat a l'hora d'impulsar noves inversions, reduir la sinistralitat o implantar les últimes novetats tecnològiques buscant l'eficiència en la gestió de les carreteres.


22/10/2019

Retransmissio roda de premsa MESURA SOBRE INDUSTRIES CREATIVES

En una emissió en directe que organitza @bcn_ajuntament, Jaume Collboni i Xavire Marcé, van explicar l’estratègia local i internacional per impulsar les indústries creatives a la ciutat.


Página << < ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?