Home

22/05/2019

Streaming #LaVanguardia Transformar el BIG DATA en Salut

Los datos se han convertido en una gran fuente de conocimiento de valor que permite transformar y mejorar la vida de las personas en diferentes sectores, entre ellos el de la salud personal y financiera. En torno al impacto que puede tener el Bid Data en el futuro de las personas, el pasado miércoles 22 tuvo lugar un coloquio organizado por BBVA Open Mind y La Vanguardia con dos voces autorizadas en el sector. 

El primero en tomar la palabra fué José María Mato, químico, doctor en Ciencias por la Universidad de Leiden (Holanda) y expresidente del Consejo Superior de Investigaciones Científicas, entre otros cargos. Su ponencia se titula “Los datos lo son todo en la ciencia”. A continuación tomó la palabra Daniel Martín Jones, científico de Datos en Client Solutions Advanced Analytics & Open Innovation BBVA, cuya charla ha bautizado bajo el título de “Mejorando la vida de las personas con el Big Data.


19/05/2019

Per una ciutat viva i rebel (CUP Capgirem Barcelona 26M 2019)

Emissió del Acte central de la CUP Capgirem Barcelona de la campanya de les municipals de 2019.

Plaça de les Navas (Poble Sec).


17/05/2019

Streaming Estudis de Paisatge de Setmana d'arquitectura 2019

Streaming Estudis de Paisatge de Setmana d'arquitectura 2019

Tuvo lugar en diferentes escenarios de la ciudad de Barcelona. Como espacios invitados de este año, diez edificios ubicados en los diez distritos que han recibido la influencia del movimiento Bauhaus. Además, muchas otras localizaciones con actividades relacionadas con la arquitectura y pensadas para los ciudadanos.


26/04/2019

Emissio en directe Gala dels 19ns Premis Ràdio Associació

Un any més StreamingBarcelona hem fet la retransmissió de la Gala dels 19ns Premis Ràdio Associació celebrada el 25 d'abril de 2019, al Auditori de la Once, conduïda pel Pep Plaza. Enhorabona a tots els premiats! Una gran nit de ràdio amb tots els accents del català.


23/04/2019

Streaming Pregó Sant Jordi al Saló de Cent Ajuntament Barcelona

Un any més hem fet l'emissió del  Pregó de Sant Jordi de l’escriptor Mia Couto al Saló de Cent de l’Ajuntament, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va presidir el Pregó, enguany a càrrec de l’escriptor Mia Couto, que va conversar amb la periodista Anna Guitart sobre el conjunt de la seva obra, l’exercici de la lectura i el paper que les biblioteques han tingut en la seva formació literària. El Pregó va estar organitzat per Biblioteques de Barcelona en col·laboració amb les editorials Alfaguara i Edicions del Periscopi.

Mia Couto (Beira, Moçambic, 1955), és un dels escriptors més rellevants en llengua portuguesa i l’autor moçambiquès més traduït. Couto viu actualment a Maputo, ciutat prioritària de la Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona i amb la qual Biblioteques de Barcelona ha participat en projectes de cooperació directa, treballant conjuntament amb la formació de conductors de clubs de lectura a Maputo.

El Pregó de la lectura es fa a l’Ajuntament de Barcelona des del 2003, i el realitza un escriptor o escriptora amb reconeixement internacional que conversa amb un presentador-entrevistador sobre el valor de la lectura i també sobre la seva obra. Els autors convidats han estat fins ara Quino, José Saramago, Martí de Riquer, Emili Teixidor, Antonio Tabucchi, Alessandro Baricco, Bernardo Atxaga, José Luís Sampedro, Josep Maria Castellet, Raimon, Albert Sánchez Piñol, Donna Leon, John Banville, Claudio Magris, Yasmina Reza i Almudena Grandes.


18/04/2019

¿A qué retos nos enfrentamos como sociedad hiperconectada?

Nunca tanto como hoy la sociedad ha compartido tantos datos e información sensible, su bien más preciado. ¿Sabemos cómo almacenarlos con seguridad?

El 85% de los españoles están conectados a Internet, y cada día los españoles pasan casi 5,5 horas online, según se desprende del Informe Digital 2018 de Hootsuite. El hecho de vivir en una sociedad digital hiperconectada supone retos a los que jamás nos habíamos enfrentado antes: hoy hay más personas con acceso a las telecomunicaciones de la que jamás ha habido, y ello supone cada vez más intercambio de datos e información. Esto irá en aumento gracias al desarrollo del Internet of Things, que sin duda traerá nuevas experiencias y formas de interacción entre personas y máquinas.

El almacenaje de esos datos e información se ha convertido en un reto para personas, empresas y administraciones, y solo estamos en la punta del iceberg de un futuro que hoy parece de ciencia ficción, pero que está más cerca que nunca de ser realidad. ¿Estamos preparados para lo que supone? ¿Cuáles son las amenazas a las que nos enfrentaremos los próximos años? ¿Es posible una seguridad garantizada de nuestros datos?

De ello se reflexionó en la conferencia “Ciberseguridad: retos y riesgos de una sociedad digital”, un evento al que La Vanguardia y Telefónica organizaron en el Movistar Centre (calle Fontanella 2, Plaza Catalunya). Esta conferencia única está a cargo del experto en ciberseguridad Ramsés Gallego, estratega y evangelista de la oficina del CTO de Symantec.


11/04/2019

Retransmissió Lliurament dels premis Montserrat Roig 2018

Retransmissió de la segona edició dels Premis Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social de Barcelona, hereus dels Premis del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació, que van ser creats l'any 1993. Són 26 anys de premiar el bon periodisme que es fa a la nostra ciutat.

aquests premis, que valoren el periodisme social de qualitat i d'investigació en l'àmbit del benestar a Barcelona. En una època de contaminació informativa, fake news i desinformació volem destacar la necessitat d'un periodisme proper i compromès amb la realitat, que sap que és imprescindible conèixer-la per poder transformar-la.

Aquest és l’esperit que animava la Montserrat i que va estar present en aquesta nova edició dels premis.


10/04/2019

Streaming Jornada Costa Brava al COAC Demarcacio Girona

Emissió JORNADA COSTA BRAVA: CONTEXT DE LA MORATÒRIA

A la Sala d'actes Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC. 
La Demarcació de Girona del COAC, conjuntament amb les agrupacions col·legials d’Arquitectura i Sostenibilitat (AuS) i d’Arquitectes Urbanistes (AAUC), van organitzar la jornada “Costa Brava: context de la moratòria” 
La moratòria d’un any promoguda pel Departament de Territori i Sostenibilitat que afecta els projectes urbanístics i les llicències d’obra nova de la Costa Brava ha generat interès i inquietud tant per part de la ciutadania com dels professionals implicats. La Costa Brava, a més dels seus valors paisatgístics, econòmics i culturals, té la particularitat de ser un territori amb un significat especial en l’imaginari col·lectiu i, per tant, el seu futur genera molta sensibilitat.
Per tal de poder desenvolupar estratègies de gestió del territori orientades clarament cap al bé comú, apreciades per tots els sectors i que promoguin un urbanisme més sostenible, és necessari crear un marc de diàleg, que aglutini els diferents punts de vista existents i permeti un marc de cooperació.
Amb aquesta sessió es van donar visibilitat als diferents posicionaments existents per, des de l’àmbit professional, poder entendre la complexitat de la situació.


05/04/2019

Retransmissió Ada Colau (BComú) als Matins Cerdà

Emissió en directe de un nou Debat per conèixer el model de ciutat que proposa Ada Colau, candidata a l'Alcaldia de Barcelona per Barcelona en Comú (BComú), en la darrera sessió dels Matins Cerdà, una iniciativa del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya i del Cercle d'Infraestructures.


03/04/2019

Streaming El debate de La Vanguardia de las elecciones generales del 28-A

Realizamos la emisión en streaming, desde el CCCB de el debate organizado por La Vanguardia entre los cabezas de lista por Barcelona de los principales partidos que concurren a las elecciones generales del 28 de abril fue tenso y con choques desde la misma línea de salida. Jaume Asens, Gabriel Rufián, Laura Borràs, Meritxell Batet, Cayetana Álvarez de Toledo e Inés Arrimadas protagonizaron un encuentro duro, moderado por el director del medio de comunicación, Màrius Carol, que pareció cerrar las puertas a encuentros o alianzas tras las urnas del 28-A.


26/03/2019

Retransmissió EBS Day. BIM per FM/Facility Management. On BIM aporta beneficis directes

Jornada EBS Day organitzada pel CAATEEB el 26 de març de 2019.

- Què és l'EBS19 concepte, programa i novetats de la 5a edició. Presentació. Jordi Gosalves. President del CAATEEB. Fernando Blanco. Presidente de BuildingSMART Spain. Ignasi Pérez-Arnal. Soci fundador de BIM Academy i director de conteninguts EBS 19

- Ús del BIM en 7D (O&M), quan l'apliquem al facility management. Alexandre Santacana. Associació Catalana de Facility Management

- Análisis para la implantación de BIM en edificios corporativos .Joan Serra. Building Services Responsible a Puig

-BIM des de la visió de l'Asset i del Facility Management. "La oportunitat que no podem perdre" Un avançament sobre la guía BIM per a FM de la Comissió esBIM. F. Javier Montesinos. Vicepresident de la buildingSMART del grup BIM per a propietaris i gestors. Director de CREA Soluciones Inteligentes

- Col·loqui i taula rodona


25/03/2019

Emisión La Vanguardia Catalunya futurs debats, segregación escolar

Eliminar la segregación escolar es una prioridad del Gobierno que, junto con los municipios y los principales actores de la comunidad educativa, ha firmado un gran pacto de país para hacerle frente.

El acuerdo prevé más de 180 medidas, como obligar a los colegios concertados a eliminar las cuotas obligatorias que cobran a las familias y escolarizar, gratuitamente si es necesario, al alumnado inmigrante o con condiciones económicas precarias. Reducir la segregación escolar es posible con políticas que permitan hacer una buena planificación de la oferta de plazas.

El debate de Catalunya Futur sobre la segregación escolar estar moderado por la periodista Mònica Hernàndez. Contará con la presencia de algunos de los más distinguidos expertos en el sector.

Expertos y voces autorizadas

- Josep Bargalló, conseller de Educació en la Generalitat de Catalunya.

- Marta del Campo, directora del Institut Escola La Mina, Sant Adrià de Besòs.

- Raquel García Sevilla, directora de la Escola Joaquim Ruyra, L’Hospitalet de Llobregat.

- Sandra Lobera, directora del Institut El Bruc, Riells i Viabrea.

- Miquel Maydeu, director Pedagógico del Col•legi Sagrat Cor de Jesús, Vic.

- Conxita Roca, directora de la Escola El Viver, Montcada i Reixac.


Página << < ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?