Home

27/09/2018

Streaming Gran Encuentro #QuieroCorredor2018 por el Corredor Mediterráneo

Emitimos en directo el acto de apoyo al Corredor Mediterráneo organizado por la Asociación Valenciana de Empresarios en Barcelona. Más de 1000 empresarios se han unido bajo el lema “Estar más cerca, llegar más lejos” en el Palau de Congressos de Catalunya en este Gran Encuentro Empresarial. Síguelo en directo y conversa en las redes con #QuieroCorredor2018. Desde las 12:15h estamos en directo con empresarios, autoridades y representantes de la sociedad española en el mayor Encuentro por el Corredor Mediterráneo que hemos organizado hasta hoy en el que hablaremos sobre el impacto de la infraestructura, debatiremos sobre el tren del futuro y informaremos sobre el Movimiento #QuieroCorredor que ya ha recogido más de 100.000 firmas en nuestra web. Apóyanos con tu firma: https://elcorredormediterraneo.com/ Twitter: https://twitter.com/Corredor_Med Conversa con nosotros: #QuieroCorredor2018 Facebook: https://www.facebook.com/CorredorMedi...


17/09/2018

La Vanguardia, Els miradors de Catalunya. Debate sobre La importancia de formarse a cualquier edad

La educación se convierte en un pilar fundamental para hacer frente a los retos que plantea una sociedad en cambio constante y un mercado laboral que evoluciona. Hoy en día tener trabajo no garantiza no estar en riesgo de pobreza y es por ello que hay que mejorar la calidad de trabajo.

La formación a lo largo de la vida -más allá de la infancia y la juventud- tiene un impacto directo sobre las probabilidades de encontrar trabajo y estabilidad laboral.

Hoy en día tener trabajo no garantiza no estar en riesgo de pobreza

Luchar contra la precariedad del mercado laboral a partir del fomento del aprendizaje permanente, el reconocimiento de la experiencia profesional y la actualización de conocimientos y habilidades de las personas trabajadoras es uno de los objetivos principales del Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias.

El debate sobre la importancia de formarse a cualquier edad, moderado por la periodista Cristina Puig, contará con la presencia de algunos de los ponentes más distinguidos en el sector de la educación.

Expertos y voces autorizadas

Hble. Sr. Chakir el Homrani Lesfar, Conseller de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias, Generalitat de Catalunya.

Sra. Isabel Alcalde, Maestra Exdirectora del Centro de Formación de Adultos del Vallès de Granollers.

Sra. Laura Carnicero, Doctora en Ingeniería Industrial en la ETSEIB (UPC), Directora de Formación en SEAT y Directora de la Escuela de Aprendices de SEAT.

Sr. Josep Maria Lozano, Profesor del Departamento de Ciencias Sociales de ESADE (URL).

Sr. Àngel Miguel, Director del Instituto Pere Martell

Sr. Francisco Miranda, Director del Centro de Innovación y Formación Ocupacional de L’Hospitalet de Llobregat.


03/09/2018

La Vanguardia, Els miradors de Catalunya. Debate sobre reforma horària i educació

Emisión en Streaming de las Jornadas de debate organizadas por La Vanguardia bajo el ciclo: Els Miradors de Catalunya.

Este pasado lunes ha sido: Debat sobre reforma horària i educació. Sobre la mesa, el desfase horario y los hábitos en el día a día, especialmente de los más jóvenes.

La reforma horaria es una cuestión permanentemente sobre la mesa. Las dos horas de desfase respecto al resto de países del mundo condicionan aspectos tan cotidianos como las comidas, la salida del colegio y el trabajo o la hora de ir a dormir. Una situación que perjudica nuestra salud.

Entre los colectivos más perjudicados por este desface horario están los más jóvenes. Niños y adolescentes ven como actividades extraescolares se retrasan, la hora de sentarse a comer llega más tarde y, en definitiva, su rendimiento escolar y su calidad de vida menguan.

 

La periodista Cristina Puig, encargada de moderar la ponencia

Els Miradors de Catalunya vuelve a poner sobre la mesa este tema recurrente. Impulsar un cambio de hábitos, ubicar comidas escolares en mejores franjas horarias o incrementar el tiempo de descanso son solo algunas de las principales peticiones del Pacto por la Reforma Horaria.

En la charla de este próximo lunes, moderada por la periodista Cristina Puig, participarán varios ponentes de distintos ámbitos y disciplinas para enriquecer el debate:

Dr. Javier Albares Tendero. Médico neurofisiólogo especializado en trastornos del sueño. Centro Médico Teknon.

Sra. Assumpta Baig i Torras. Maestra. Exresponsable de Formación de la Asociación de Maestros Rosa Sensat. Presidenta de la Fundación Marta Mata

Sr. Salvador Cardús Ros. Profesor Titular del Departamento de Sociología, Facultad de Ciencias Políticas y Sociología UAB.

Sra. Pilar Gargallo. Maestra. Presidenta de la Federación de Movimientos de Renovación Pedagógica de Catalunya.

Sr. Fabian Mohedano i Morales. Trabajólogo, emprendedor social, político catalán e impulsor de la reforma horaria.

Sra. Elena Sintes Pascual. Doctora en Sociología y responsable de proyectos de la Fundación Jaume Boll.


24/08/2018

Streaming del balanç dels carrils bici de la ciutat per Janet Sanz

El divendres 24 d’agost al Saló de la Ciutat, Ajuntament de Barcelona, la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz va fer balanç de la implantació de carrils bici que s’està duent a terme a la ciutat. La tinenta d’alcaldia va estar acompanyada del gerent de Mobilitat i Infraestructures, Manuel Valdés.


22/08/2018

Emissió del balanç del Pla de Rehabilitació Integral de l’espai públic per Janet Sanz

El pasat dimecres, 22 d’agost, al Saló de la Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, va presentar el balanç del Pla de Rehabilitació Integral de l’espai públic.


17/08/2018

Emissió acte Barcelona Ciutat de Pau

Un any després dels atemptats de Barcelona i Cambrils es va fer un acte al carrer, a la Rambla i la Plaça Catalunya, per recordar les víctimes, acompanyar les famílies i reivindicar la pau. #BCNciutatdepau


16/08/2018

Streaming Declaració institucional d’Ada Colau amb motiu del primer aniversari dels atemptats del 17 d’ag...

Declaració institucional d’Ada Colau amb motiu del primer aniversari dels atemptats del 17 d’agost

L’acte de record i de solidaritat amb les víctimes i els seus familiars va tenir lloc el 17 d’agost a les 10.30 hores, a la plaça de Catalunya.

“Som i serem una ciutat de pau, una ciutat valenta que s’enfronta al terror amb l’amor.”

Divendres 17, farà un any dels atemptats que van colpir la Rambla de Barcelona i el passeig marítim de Cambrils.

Fa un any Barcelona va patir l’atemptat terrorista més sagnant dels darrers 30 anys després del d’Hipercor. No podem i no volem oblidar-nos d’aquells fets. No n’oblidem ni n’oblidarem mai les víctimes: les setze persones que van morir com a conseqüència dels atacs de Barcelona i Cambrils, i les prop de cent cinquanta persones que en van resultar ferides. A l’Ajuntament de Barcelona volem expressar el nostre sentit condol als familiars i amics, així com expressar la solidaritat i el compromís de la nostra ciutat amb totes les víctimes i persones afectades per l’atemptat.

Aquell va ser un acte covard, que pretenia sembrar el terror en un dels passeigs més estimats i més visitats de la nostra ciutat: la Rambla. Volien fer-nos mal, i van aconseguir-ho, però no van aconseguir contagiar-nos el seu odi. No hem renunciat als nostres valors i conviccions, que un any després són més forts que mai. Som i serem una ciutat de pau, una ciutat valenta que s’enfronta al terror amb l’amor, una ciutat oberta a totes les persones que fugen de la guerra, la fam i la violència; perquè som conscients que el terror que vam viure aquell dia és també el terror a què s’enfronten quotidianament els ciutadans de Síria, d’Iraq, d’Afganistan o del Yemen.

Vull agrair a la Guàrdia Urbana, al cos de Mossos d’Esquadra, als cossos de seguretat de l’Estat, al cos de bombers, als professionals de serveis de salut i d’emergències i al cos consular per la seva professionalitat i dedicació en unes circumstàncies extremament difícils per a tots nosaltres. Vull reconèixer els treballadors de la Rambla, que van ser els primers que van obrir els seus comerços per donar refugi i assistència a les persones que van resultar ferides, així com els nombrosos voluntaris i voluntàries. Finalment, també vull agrair les múltiples mostres de solidaritat que ens van arribar de tot el món, fruit de l’estima i el reconeixement internacional cap a la nostra ciutat. En definitiva, un agraïment al conjunt de serveis públics, entitats i ciutadans d’arreu que el 17 d’agost i durant els dies posteriors van donar el millor de si mateixos en el pitjor moment per a tots nosaltres.

Aquells van ser uns dies tristos, però també d’orgull. Orgull d’una ciutat que davant les dificultats sap treure el millor de si mateixa. Orgull d’una ciutadania que va omplir espontàniament la Rambla de mostres de condol i va omplir places i carrers al crit de “no tenim por”. Orgull d’una ciutat que estima la pau i la diversitat amb la mateixa força que rebutja la violència i el racisme. És per aquest motiu que des de l’Ajuntament de Barcelona hem treballat per catalogar i digitalitzar els més de dotze mil objectes, documents i expressions de condol que es van recollir durant aquells dies i que són accessibles a la ciutadania a través del web Memorial La Rambla 17A.

Des de l’Ajuntament de Barcelona hem organitzat un acte de record i solidaritat amb les víctimes i els seus familiars, que tindrà lloc a les 10.30 hores a la plaça de Catalunya i en el qual tothom està convidat a participar. En els darrers mesos hem treballat amb molta cura perquè aquest acte tingui les víctimes com a úniques protagonistes. Vull agrair molt especialment a la unitat d’atenció i de valoració d’afectats pel terrorisme per la seva estreta col·laboració, així com a la Generalitat de Catalunya i la Delegació del Govern pel seu suport.

Però més enllà d’aquest acte, el 17 d’agost ha de ser un dia perquè totes les persones que estimem la ciutat, que vam sentir-nos colpides d’una forma o d’una altra per aquest atac, trobem la millor manera d’expressar els nostres sentiments. Algunes ho faran tornant a passejar per la Rambla, altres hi deixaran una flor o encendran una espelma, o senzillament hi cercaran un moment de record i recolliment.

Sigui com sigui, mostrem un cop més que Barcelona és una ciutat oberta i solidària, orgullosa de la seva diversitat i contrària a la guerra i a la violència, una ciutat generosa que sap cuidar i acompanyar en els moments més difícils, una ciutat de pau que amb tendresa i respecte no oblidarà mai els noms de:

Pepita Codina
Maria Correia
Bruno Gulotta
Carmen Lopardo
Francisco López
Ian Moore
Silvina Alejandra Pereyra
Pau Pérez
Maria de Lurdes Ribeiro
Luca Russo
Ana María Suárez
Jared Tucker
Elke Vanbockrijck
Désirée Zolotas

I els petits, de només 7 i 3 anys:

Julian Cadman
Xavi Martínez

Els barcelonins i les barcelonines sempre us tindrem al nostre cor i a la nostra memòria.


30/07/2018

La Vanguardia, Els miradors de Catalunya. Debat sobre salut i dones

La Vanguardia, Els miradors de Catalunya. Debat sobre salut i dones

Y es que las mujeres viven más años que los hombres, pero lo hacen con peor salud y con más trastornos crónicos. Las desigualdades de género inciden en la calidad de vida de las mujeres. Por este motivo hay que mejorar sus condiciones de salud en todas las etapas de su vida.

La discriminación social, las cargas familiares, el silencio en torno a enfermedades exclusivamente de mujeres, como la endometriosis, y el impacto sobre la salud física y mental de las víctimas de la violencia de género se deben considerar un tema prioritario de salud pública.

Intensificar la inclusión de la perspectiva de género, fortalecer la atención primaria, erradicar la lacra de la violencia machista, invertir en innovación y hacer visibles enfermedades silenciadas son algunos de los retos del sistema sanitario catalán.

Expertos y voces autorizadas

El debate sobre las mujeres y la salud, moderado por la periodista Cristina Puig, contará con la presencia de algunos de los ponentes más distinguidos en el sector de la salud:

Hble. Sra. Alba Vergés i Bosch , Consellera de Salut, Generalitat de Catalunya.

Sra. Meritxell Benedí Altés , Jefe de Área de Empoderamiento Personal en la Fundació Surt.

Dr. Francesc Carmona, Jefe de Ginecología del Hospital Clínic de Barcelona.

Dra. Elena Carreras, Jefe del servicio de Obstetricia y Ginecología del Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Dra. Marta Chandre, Subdirectora del CatSalut.

Sr. Jordi Formiguera, Agente de igualdad de la Fundació Joia, pedágogo y gestor transversal de inserción laboral de la entidad.

 


24/07/2018

Emisión de todas las jornadas de PETS 2018 Privacy Enhancing Technologies Symposium

Retensmisión en streaming de todas las jornadas del Privacy Enhancing Technologies Symposium PETS 2018, desde el CCCB

Reúne a expertos en privacidad de todo el mundo para presentar y discutir los avances recientes y las nuevas perspectivas en la investigación en tecnologías de privacidad. El 18vo evento PETS fué organizado por Eticas Consulting y se celebró en Barcelona, en el CCCB, del 24 al 27 de julio de 2018. Los documentos se sometieron a un proceso de revisión estilo revista y los artículos aceptados se publicarán después en la revista Proceedings on Privacy Enhancing Technologies (PoPETs)

PETS 2018 - Day 4 afternoon (Friday, July 27)

PETS 2018 - Day 4 morning (Friday, July 27)

PETS 2018 - Day 3 afternoon (Thursday, July 26)

PETS 2018 - Day 3 morning (Thursday, July 26)

PETS 2018 - Day 2 afternoon (Wednesday, July 25)

PETS 2018 - Day 2 morning (Wednesday, July 25)

PETS 2018 - Day 1 afternoon (Tuesday, July 24)

PETS 2018 - Day 1 morning (Tuesday, July 24)

 

 


23/07/2018

La Vanguardia, Els miradors de Catalunya. Debate sobre el modelo turistico de Catalunya

La Vanguardia, Els miradors de Catalunya. Debate sobre modelo turístico de Catalunya.

‘Els Miradors de Catalunya’, una atractiva cita que arranca al mediodía y que permitirá debatir sobre el modelo turístico catalán y reformular algunas de sus bases. Un espacio para reafirmar la fortaleza del sector de la mano de algunas de las personalidades más influyentes.

Un sector clave, Catalunya es uno de los principales destinos turísticos mundiales. Su ubicación privilegiada, la diversidad climática y la gran oferta cultural, natural y gastronómica, la han convertido en un destino de primer nivel. El turismo representa el 12% del PIB y es un sector clave para la economía.

El éxito de la marca Barcelona y la concentración de visitantes en la ciudad durante el año, se ha convertido en un reto para las administraciones catalanas. Las críticas vecinales a la masiva llegada de turistas, que ha dado lugar a la llamada turismofobia, obliga a repensar un modelo de gestión exitoso que, hoy, pide soluciones innovadoras que permitan mejorar la relación entre turistas y residentes.


La redistribución y diversificación del turismo para potenciar el resto de destinos catalanes; la mejora de la competitividad y la sostenibilidad; la adaptación del sector a las nuevas tecnologías y el encaje de la economía colaborativa a la actividad turística del país. Estos son algunos de los retos que afronta la renovación del actual modelo turístico.

Expertos y voces autorizadas

El debate sobre el modelo turístico, con la presencia de algunos de los ponentes más distinguidos en el sector turístico:

Octavi Bono, Director General de Turismo.

Cynthia Pérez, experta en planificación de la UPC.

Josep Maria Bagudà, Director General del Grupo SERHS.

Manel Casals, Secretario General del Gremio de Hoteles de Barcelona.

Javier Bellido, Director General, eDreams ODIGEO.

Salvador Anton, Catedrático de la Facultad de Turismo y Geografía de la URV.

Marc Rodríguez, Director General del CCIB, Centro de Convenciones Internacional de Barcelona, y miembro de las Juntas Directivas de las asociaciones sectoriales APCE y AIPC.


13/07/2018

Ajuntament de Barcelona, Roda de premsa canvi demogràfic i estratègia envelliment

Emissió en streaming en directe al Salo de Croniques. La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, va presentar l’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment de Barcelona. A la roda de premsa també participarà el Marc Martí, de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB).


13/07/2018

Torneig Fifa RAC 1

WEBfine - StreamingBarcelona va emetre: El MòN a Rac1 presenta TORNEIG FIFA RAC 1. Es busca el millor jugador del FIFA18

Organitza : eSportsandFun. Des de La Daurada Beach Club de Vilanova

Els 16 finalistes van jugar la gran final.

En aquesta fase presencial es va fer servir un equip de PS4 Professional i pantalles Samsung de 55 polzades. Els jugadors poden portar el seu comandament només en el cas que no estigui personalitzat.

Cada finalista va jugar quatre partits en un format de lliga, en què les victòries valen dos punts i els empats, un punt. Els vuit millors jugaran eliminatòries d’anada i tornada. La final, al millor de tres partits. 
La final es va poder seguir a través de Twitch.  

Página << < ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?