Home

13/07/2018

Torneig Fifa RAC 1

WEBfine - StreamingBarcelona va emetre: El MòN a Rac1 presenta TORNEIG FIFA RAC 1. Es busca el millor jugador del FIFA18

Organitza : eSportsandFun. Des de La Daurada Beach Club de Vilanova

Els 16 finalistes van jugar la gran final.

En aquesta fase presencial es va fer servir un equip de PS4 Professional i pantalles Samsung de 55 polzades. Els jugadors poden portar el seu comandament només en el cas que no estigui personalitzat.

Cada finalista va jugar quatre partits en un format de lliga, en què les victòries valen dos punts i els empats, un punt. Els vuit millors jugaran eliminatòries d’anada i tornada. La final, al millor de tres partits. 
La final es va poder seguir a través de Twitch.  

12/07/2018

En directe Sessió Plenària del Consell de Turisme i Ciutat

Sessió Plenària del Consell de Turisme i Ciutat
Dijous 12 de juliol, es va emetre en directe en streming al Auditori Centre Cívic Cotxeres de Sants, el regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, va presidir la sessió plenària del Consell Municipal Turisme i Ciutat, l’òrgan estable de participació ciutadana amb caràcter consultiu i assessor que està format per prop de 40 entitats, associacions de veïns, gremis, professionals, sindicats, comerciants, agències de viatges, a més de dotze experts, els tècnics municipals i representants dels grups municipals, amb l’objectiu de debatre i participar en l’elaboració de les polítiques públiques en matèria de turisme.


06/07/2018

En directe Presentació d'ONYRIC Teatre Condal amb Daniel Anglès

WEBfine - StreamingBarcelona vàrem fer l'emissió en directe al Teatre Condal

Per la presentació del primer semestre de la nova temporada d'ONYRIC Teatre Condal, el nou projecte centrat en el teatre musical. Organitza Grup Focus.

04/07/2018

EduCaixa TV Robert Slavin & Nancy Madden, Transformación educativa basada en la evidencia

WEBfine - StreamingBarcelona realizó la emisión de la 4ª Conferéncia del ciclo (R)evolución Educativa sobre evaluación y evidencias educativas con Robert Slavin y Nancy Madden. Se pudo seguir en directo y participar en la conferencia usando #RevoluciónEducativa.

Robert Slavin y Nancy Madden, investigadores de la Universidad Jonhns Hopkins y expertos en evaluación y evidencias educativas, debaten sobre la importancia de evaluar para generar evidencias.

Como suele ocurrir con la mayoría de aspectos sociales que precisan de un cambio urgente, el cambio de paradigma educativo en el que la sociedad está inmerso ha traído consigo un sinfín de “recetas” sobre la “nueva educación”: metodologías, recursos, materiales, programas. Dada la urgencia, la utilidad y la eficacia de estas recetas, no siempre se corroboran de manera rigurosa. Y es que, paralelamente al movimiento de la transformación educativa, ha surgido una corriente de innovación pedagógica con gran cantidad de seductoras propuestas que suelen incorporarse a las rutinas escolares sin haber sido validadas previamente.

Del mismo modo que nadie esperaría que un medicamento saliera al mercado sin haber pasado una fase de experimentación y evaluación estrictas, con resultados y evidencias positivas, ¿por qué en el campo de la educación no es así? Poco se ha oído hablar sobre la reforma de la educación basada en las evidencias. Esta se define como la práctica de tomar decisiones a partir de los resultados de investigaciones y evaluaciones rigurosas; aunque puede parecer obvio, la realidad del ámbito educativo no es siempre esta.

Por ello, desde hace algunas décadas, cobra fuerza el movimiento a favor de una educación centrada en la evidencia donde la evaluación y la investigación tengan un papel más relevante en la toma de decisiones relacionadas con el tipo de programas educativos, metodologías, recursos y herramientas que se utilizan. El trabajo de Robert Slavin, profesor, investigador y actual director del centro de investigación y reforma en la educación de la John Hopkins University, y Nancy Madden, profesora e investigadora del mismo centro, cofundadora y presidenta de la Success for All Foundation, son un claro ejemplo de cómo la investigación y los datos rigurosos tienen cada vez más relevancia en el campo educativo


14/06/2018

#JornadesOrientació, III Jornada tècnica d'orientació professional

WEBfine - StremingBarcelona vàrem fer l'emissió de La III Jornada tècnica d’Orientació Professional de Barcelona, organitzada per Barcelona Activa, es consolida com un espai de reflexió entorn als factors clau que intervenen en el moment de l’orientació al llarg de la vida i models, mètodes i recursos que s’estan portant a terme per acompanyar la persona durant aquest procés. #JornadesOrientació


13/06/2018

Construint la Pau. Reptes i oportunitats per al País Basc després de la fi d'ETA

Després de més de cinc dècades de violència, el País Basc, amb múltiples ferides encara per tancar, afronta un horitzó de convivència, pau i reconciliació. Veritat, justícia, reparació, garanties de no repetició haurien de ser pilars fonamentals en aquest procés. Barcelona vol contribuir a la consolidació de la pau, la normalització i la convivència al País Basc. Trenta anys després de l’atemptat d’Hipercor, la ciutat que ha encapçalat multitudinàries manifestacions a favor de la pau i el diàleg vol oferir un espai de reflexió sobre les passes a seguir per la societat basca.


07/06/2018

Emissió Jornada ESDAP. Barcelona design week

Dijous 7 de juny, va tenir lloc a Fabra i Coats - Fabrica de creació i centre d'art contemporani, la Jornada ESDAP Catalunya a la Barcelona design week 18.
La jornada es va iniciar amb la conversa interdisciplinària entre l’artista visual Nora Ancarola, la filòsofa Begoña Román i  l’investigador i educador d’art Javier Rodrigo sobre el tema del Disseny com espai comú de dissensió, un espai crític on treballar conjuntament.


06/06/2018

BccN Festival, Debat: Memòria edificada: espais que expliquen històries

BccN Festival, Debat: Memòria edificada: espais que expliquen històries.

La Temptativa Artaud de Ronald Kay és un descomunal happening estès entre 1974 i 2008, es tracta d'una obra que no solament és coextensiva de la seva pròpia temporalitat, sinó que funciona com una mesura de la llarga durada de la història sedimentada a l'espai arquitectònic d'un edifici. L'estrena a Barcelona de La Sang de Cronos, la documentació visual de la Temptativa Artaud, ens ofereix l'ocasió per debatre sobre l'inconscient arquitectònic de la memòria i les formes de representació de la violència que habita totes les nostres institucions, en un escenari divers al de la seva gestació, però que comparteix un fort component arquitectònic i històric: el Mercat del Born.


31/05/2018

Col·legi de Psicolegs, nou reglament europeu de protecció de dades

Emissió al COPC del nou reglament europeu de protecció de dades (principals novetats i implicacions per a les empreses)

A càrrec de Adriana Legnani. Organitzat per la junta de COPC.

QUÈ ÉS EL NOU REGLAMENT EUROPEU?

El Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) és la nova normativa europea de protecció de dades de caràcter personal.

La seva finalitat és regular els avenços tecnològics de la societat actual que afecten a la seguretat de les dades dels ciutadans europeus i consolidar una cultura de privacitat dins del teixit empresarial.

El Reglament Europeu va entrar en vigor l'any 2016 i serà d'aplicació obligatòria a partir del proper 25 de maig de 2018.

PRINCIPALS NOVETATS:

Aplicació territorial mundial: El Reglament afecta a totes les empreses que tractin dades personals de ciutadans europeus per oferir-los béns i serveis.

Principi de Responsabilitat Proactiva: És l'essència del RGPD. Es basa en la prevenció i l'aplicació de mesures de seguretat apropiades per garantir i demostrar el compliment.

Nous drets dels ciutadans: S'incorporen nous drets que milloren el control de les persones sobre les seves dades personals. Per exemple: dret de limitació i portabilitat.

Delegat de Protecció de Dades: S'introdueix el DPO, una nova figura professional encarregada de garantir el compliment de la normativa dins de les organitzacions.

Increment econòmic de les sancions: L'incompliment de la normativa pot derivar en multes de fins a 20 milions d'euros o el 4% del volum de negoci anual.


29/05/2018

Streaming de la Presentacio GREC 2018

Cesc Casadesús presenta la programació del Grec 2018 al Palau de la Virreina.

El festival GREC, que se celebrarà durant el mes de juliol a Barcelona, ha presentat la seva programació. La nova edició inclourà un total de 83 espectacles (entre els quals hi ha 33 muntatges internacionals i 34 coproduccions) i 15 activitats paral·leles. Aquest any l’eix temàtic ens proposa un diàleg entre la nostra cultura i la cultura asiàtica (representada en la mítica Ruta de la Seda).

 


24/05/2018

Retransmissió del Fòrum Europa Tribuna Catalunya al Hotel Palace

El passat 24 de maig, vàrem fer l'emissió en directe de la conferència al Fòrum Europa Tribuna Catalunya, que va donar Ada Colau.

Organitzat per Nueva Economía Fórum. 


24/05/2018

Streaming Premis Factor Humà 2018

Retransmissió en streaming dels Premis Factor Humá 2018

FundFH va organitzar al Auditori del CaixaForum de Barcelona, inspirant-se en la figura de Mercè Sala, fa deu anys que ès concedeixen els Premis Factor Humà a empreses i organitzacions que s’han destacat pel seu compromís amb les persones. De totes elles n’hem après experiències enriquidores que avui ens donen una visió més àmplia. I la volem compartir amb tu. L'acte va ser presentat pel periodista Xavier Graset, va comptar amb un diàleg entre Genís Roca i Itziar de Lecuona sobre els límits de la Intel·ligència Artificial i amb l'actuació de la Factor Humà Live Band.


Página << < ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?