Home

06/04/2017

Foto Colectania: Estéticas, Clausura. Charlotte Cotton, Guim Ayora & Mishka Henner

Foto Colectania es una entidad creada con el objetivo de difundir la fotografía y darla a conocer en el ámbito social, artístico y educativo de nuestro país DONE - Programa de Reflexión y Creación Visual.

Estéticas, Clausura. Charlotte Cotton, Guim Ayora & Mishka Henner


28/03/2017

Plenari del Consell Municipal Turisme i Ciutat

El Plenari del Consell de Turisme i Ciutat, celebrat aquest dimarts, 28 de març, a la Sala Moragues (El Born, Centre de cultura i memòria), ha tractat i assumit l’informe valoratiu del Pla estratègic de turisme 2016-2020. El fòrum aplega en el mateix espai de debat i diàleg tots els actors implicats en el turisme a Barcelona, agents públics i privats i la ciutadania.


23/03/2017

Roda de premsa: Grec Festival de Barcelona 2017

Roda de premsa: Francesc Casadesús presenta les principals línies del Grec Festival de Barcelona 2017, de Barcelona Cultura
INSTITUT DE CULTURA DE BARCELONA
Palau de la Virreina


15/03/2017

Conclusions de la Comissió sobre JJ.OO. d’Hivern

15 de març del 2017
Conclusions de la Comissió sobre JJ.OO. d’Hivern al Saló de Cent del Ajuntament de Barcelona


10/03/2017

Presentació projecte de transformació del Campus Hospitalari Vall d'Hebron Barcelona

Presentació projecte de transformació del Campus Hospitalari Vall d'Hebron Barcelona

Vall d'Hebron es transformarà per adaptar-se als nous reptes d'assistència i recerca i guanyar més accessibilitat i sostenibilitat 

El projecte inclou un nou edifici de recerca (VHIR), un nou edifici de consultes externes i usos ambulatoris i la reforma integral dels edificis hospitalaris i de l’entorn.
El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, el conseller de Salut, Antoni Comín, i el gerent del centre, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, han presentat avui l’estratègia, que també preveu la transformació del Campus Hospitalari en un parc de salut.
El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, el conseller de Salut, Antoni Comín, i el gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez-Ibáñez, han presentat aquest matí l’estratègia de transformació del Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari, que aposta per continuar sent un referent sanitari i de qualitat de vida de les persones, adaptant-se als reptes de la nostra societat. L’objectiu és mantenir el lideratge en assistència, recerca, docència i innovació a escala nacional i internacional, aconseguint alhora un Campus Hospitalari modern, integrat, sostenible i obert a la ciutat. Tot plegat per tal de, com ha apuntat el conseller Comín “eliminar de Vall d`Hebron el barraquisme hospitalari”.

L’estratègia de transformació passa per quatre eixos principals: adaptar els espais als futurs requeriments assistencials, potenciar l’àrea del coneixement, obrir l’entorn i millorar l’espai públic del recinte i renovar edificis i instal·lacions.


07/03/2017

Conferència Tramvia-Ciutat 7-3-2017 (Bloc 1)

Barcelona acull la conferència internacional ‘Tramvia-ciutat’
El 7 i el 8 de març diverses ciutats de tot el món explicaran l’ús que en fan i les potencialitats d’aquest mitjà de transport
La conferència inaugural anirà a càrrec de Samuel I. Schwartz, un dels principals experts en transports dels Estats Units i responsable de les polítiques de mobilitat de Nova York durant diversos anys

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), a través de l’Institut de Sostenibilitat i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona, i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Cercle d’Infraestructures, organitza els propers dies 7 i 8 de març la conferència internacional ‘Tramvia-ciutat’, una trobada sobre el tramvia que té com a objectiu analitzar les potencialitats i el futur d’aquest mitjà de transport.

Pot veure tots elsvideos dels diferents blocs als següents enllaços :

Conferència Tramvia-Ciutat 7-3-2017 (Bloc 1)
Conferència Tramvia-Ciutat 7-3-2017 (Bloc 2)
Conferència Tramvia-Ciutat 7-3-2017 (Bloc 3)

Conferència Tramvia-Ciutat 8-3-2017 (Bloc 1)
Conferència Tramvia-Ciutat 8-3-2017 (Bloc 2)
Conferència Tramvia-Ciutat 8-3-2017 (Bloc 3)


28/02/2017

Lliurament Premis CMBS als mitjans de Comunicació

L’Ajuntament de Barcelona lliura els seus guardons al periodisme social al Saló de Cent del Ajuntament.

La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, ha lliurat aquest dimarts els premis del Consell Municipal de Benestar Social (CMBS) als mitjans de comunicació. Els guardons arriben enguany a la seva 24ena edició i tornen a reconèixer en les categories de televisió, ràdio, premsa i internet aquells treballs de periodisme social que aporten una mirada crítica, reflexiva i responsable, a banda de contribuir a crear opinió sobre qüestions que susciten debat social.


22/02/2017

Applicant Seminar 2nd call for Modular projects 1º part

The Interreg MED Programme is organising with the Spain presidency and the Generalitat de Catalynya a transnational Applicant Seminar to help candidates with their application and provide them with detailed information on the 2nd call for proposals. This event will take place on 22nd February in Barcelona at Palau Reial de Pedralbes.

The afternoon will be dedicated to a partner search forum and exchanges with the project officers of the Joint Secretariat.

You can already start looking for partners and publish project ideas on our web forum here: http://interreg-med.eu/en/med-community/


21/02/2017

Lliurament dels premis Ciutat de Barcelona 2016

El dijous, 16 de febrer a les 18.00 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, van presidir la cerimònia de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2016. L’acte va tenir lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i va ser conduit per la periodista de betevé Eva Arderius.


16/02/2017

Ètica i filosofia política del segle XXI: Té futur, la veritat?

Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. Cicle «Ètica i filosofia política del segle XXI». Hi intervé Franca D’Agostini, professora de filosofia de la ciència al Politècnic de Torí i d’epistemologia i filosofia política a la Universitat de Milà. Moderat pel periodista Antoni Bassas.


08/02/2017

MasterMind Final Conference 2017

Emisión de la Conferencia Final de MasterMind el auditorio de La Pedrera - Barcelona

Streaming Barcelona hizo las retransmisión en streaming de la Conferencia Final de MasterMind el auditorio de La Pedrera - Barcelona.
Fue la culminación del proyecto con la presentación de los resultados de tres años de trabajo dedicado para allanar el camino para el tratamiento de la depresión.

Pero no se detiene aquí. Los resultados se pondrán en las perspectivas políticas, clínicas y organizativas del desarrollo de la salud emental, más allá de los límites naturales de un proyecto de la UE, y constituirán la base de un amplio debate sobre el futuro de la salud mental. Los oradores de alto nivel de la política, la investigación, las organizaciones de interés, enriquecieron las discusiones con sus perspectivas individuales.


16/01/2017

L'alcaldessa respon. Conferència anual al Col·legi de Periodistes 16/01/2017

Emitido en directo el 16 ene. 2017

Conferència anual de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, al Col·legi de Periodistes. L'alcaldessa fa balanç de l'any de govern i presenta noves novetats i línies estratègiques del govern municipal.


Página << < ... 33 34 35 36 37 38 39 40 >
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?