Home

26/01/2019

Streaming Freakest Challenge 2019

Ver el video en Facebook

Streaming live from the SANT JORDI CLUB in Barcelona. The best 8 teams of the entire competition battle head-to-head to take home the title of Champions of the 4rth edition of the FREAKEST CHALLENGE organised by Fittest Freakest.

Streaming en directo desde el SANT JORDI CLUB de Barcelona. Los 8 mejores equipos de la competición se disputan el título de campeones de la 4 edición del FREAKEST CHALLENGE organizado por Fittest Freakest.

Un año más han confiado en WEBfine - StreamingBarcelona para emitir el evento en directo.


23/01/2019

Streaming L'alcaldessa respon al Col·legi de Periodistes

Ada Colau va participar en la tradicional trobada "L'alcaldessa Respon" . Un any mes WEBfine - StreamingBarcelona realitza l'emissió en directe.

El Col·legi de Periodistes va acollir aquesta tradicional trobada entre col·legiats i l'alcaldessa de Barcelona per apropar la seva gestió política als professionals de la informació."L'Alcaldessa Respon" és una iniciativa que va començar l'any 1983 amb l'alcalde Pasqual Maragall i que aquest any va comptar amb la quarta participació de l'alcaldessa Ada Colau.

L'edició de "L'Alcaldessa Respon" 2019 coincideix amb l'aproximació d'unes eleccions municipals que estaran marcades per un gran ventall de candidatures. Va ser una oportunitat per conèixer els objectius i les prioritats del govern local de Barcelona per als pròxims mesos. Els col·legiats i col·legiades van poder formular directament preguntes a l'alcaldessa Ada Colau al final de la seva intervenció.


28/12/2018

Emissió en streaming de la Federació Internacional d'Entitats Catalanes (FIEC)

Aquest divendres 28 de desembre es va celebrar, un any més, l'Assemblea Oberta de la FIEC a Barcelona, oberta a la participació de catalans d'arreu del món. WEBfine - StreaminBarcelona vàrem fer la retransmissió del acte en streaming, per quart any consecutiu.

La trobada va tenir una bona participació presencial amb membres de comunitats catalanes a l'exterior que es trobaven a Catalunya aquests dies (de Costa Rica, L'Havana, Los Angeles, Amsterdam, Washington, Estocolm, Brussel·les, Luxemburg, Stuttgart, Tolosa de Llenguadoc, Basilea, Lausana, Londres, París, Madrid, Saragossa, Houston, etc.) i una alta participació per streaming (des de Houston, Buenos Aires, Mèxic, Noruega, Washington, etc.).

Es va presentar un ampli informe sobre els grans temes d'interès de la Catalunya Exterior a càrrec de l'Antoni Montserrat Moliner (Secretari General FIEC) i dels membres de la Junta Directiva (Albert Masquef i Xavier Tudela). Els debats es va concentrar en les modificacions en la llei electoral i el possible fi del "voto rogado", l'aplicació de l'article 155 i els recursos que han permès revertir els seus efectes, els problemes relatius a les comunitats infantils a l'exterior, la posada en marxa de la nova Llei de la comunitat catalana de l'exterior, etc.

La nova responsable de l'àrea de CCE del Govern català, Carme Rodés, es va presentar als participants.


20/12/2018

Streaming La Vanguardia, inteligencia artificial, Calum Chace

WEBfine ha realizado el streaming en dos idiomas en Full HD en la que Telefónica y La Vanguardia se unen para organizar ‘Inteligencia artificial y transformación social’ con la conferencia de Calum Chace. 

El evento se ha llevado a cabo en el Movistar Center de Barcelona. 

La automatización es una tendencia imparable y en la sociedad surgen infinidad de dudas acerca de cómo las máquinas podrían imitar funciones y actividades propias del ser humano, y por tanto en qué posición dejará a las personas en el ámbito social y laboral. 

Para disipar las dudas y conocer más acerca del desarrollo de la Inteligencia artificial, Telefónica y La Vanguardia organizan la conferencia que recibe el título de ‘Inteligencia artificial y transformación social’. 

Chace intentará responder algunas cuestiones como: ¿dónde estamos en el desarrollo de la Inteligencia Artificial? ¿Qué sectores experimentarán cambios disruptivos? ¿Qué empleos se quedarán los robos y cómo los remplazaremos? ¿Qué talento será el más demandado en la economía del futuro? ¿Cómo se regulará la economía? ¿Los humanos trabajaremos menos horas?


13/12/2018

Emisión sobre la nueva normativa de colocación de baldosas cerámicas

El pasado 13 de diciembre retransmitimos en directo una nueva Jornada técnica, organizada por ANFAPA esta vez sobre la nueva normativa española UNE 138002:02/2017 de Colocación de Baldosas Cerámica. 

Como en otras ocasiones se realiza en colaboración con los Colegios de Aparejadores Madrid, Bizkaia, Valencia y Sevilla; y el Colegio de Arquitectos de Madrid COAM. 

Solo se trasmitiÓ en directo vía streaming desde la Escola Sert del COAC.


10/12/2018

Reframing urban resilence implementation, Timon McPhearson and Adriana Allen

StreamingBarcelona hemos emitido en directo la jornada organizada por Architecture UIC

11th International Forum on Urbanism (IFoU) Congress 2018 December 10-11-12 in Barcelona UIC Barcelona is hosting the 11th edition of the annual conference of the International Forum on Urbanism (IFoU), organised in cooperation with the Urban Resilience Research Net (URNet) and UN-Habitat.


10/12/2018

Emisión en directo de Diálogos por la Interculturidad

Hemos realizado la emisión en streaming de la jornada Diálogos por la Interculturidad. Organizado por La Oficina del Club de Roma, en colaboración con la Fundación Secretariado Gitano y la Obra Social "la Caixa"

La diversidad étnica y cultural que tenemos en nuestras ciudades es un fenómeno estructural que, si no es gestionado adecuadamente, comporta división social y falta de equidad entre los diferentes colectivos y grupos etnoculturales, influenciado por factores socioeconómicos, de peso demográfico, de representaciones sociales de los grupos o, simplemente, por la existencia de un conjunto de prejuicios y estereotipos negativos y de discriminación hacia los colectivos minoritarios.

A cargo de:

  • Sami Naïr, politólogo, filósofo y sociólogo francés.

  • Cristina Gallach, alta comisionada para la Agenda 2030.

  • Carlos Giménez, catedrático de Antropología Social en la UAM.

  • Gemma Pinyol-Jiménez, Consejo de Europa.

  • Ismael Cortés, Universidad Central Europea - Romani Studies Program.

  • Mònica Terribas, periodista.

  • Lola López, comisionada de Inmigración, Interculturalidad y Diversidad del Ayuntamiento de Barcelona.

  • Sara Giménez, Fundación Secretariado Gitano. Representante española ante el Comité Europeo contra el Racismo y la Intolerancia (Consejo de Europa).

  • Ignacio Sola, director general de Igualdad de Trato y Diversidad. Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad.

  • Juan Cruz, periodista y escritor.


28/11/2018

#Coordenades, Cultura Viva, Processos d'innovació per a les polítiques culturals de Barcelona

WEBfine StreamingBarcelona hem fet l' emissió en streaming del Cicle de debats oberts i presentacions de les recerques del programa Cultura Viva.

18.30 h Presentació del llibre: Una nova economia per a una nova cultura: innovacions economicoculturals transformadores a la ciutat de Barcelona amb Mayo Fuster - Universitat Oberta de Catalunya

19.00 h Debat Obert: Destrucció creativa vs innovació cultural. Reptes de les economies culturals per transformar la ciutat

Quines opcions ofereix l'economia actual per al desenvolupament d'una pràctica cultural transformadora?

L'anàlisi de les opcions que ofereixen els models econòmics emergents i com s'estan relacionant amb noves modalitats de producció cultural obre un ampli camp d'innovació i experimentació. Què pot suposar per a la cultura de la ciutat? Com podem afavorir aquestes relacions i connexions? En quins canals s'expressa i en quins li costa més de treballar el sector cultural?

Genís Roca, soci i president de Roca Salvatella. Especialista en estratègia digital, anàlisi de l’entorn i models de presència
José Luis de Vicente, comissari especialitzat en cultura digital, art i tecnologia. Comissari de Sónar +D
Alícia Trepat Pont, emprenedora social, exploradora de nous models econòmics i xarxes digitals
Liliana Arroyo, Doctora en Sociologia. Experta en innovació digital i impacte social (ESADE, Playground)

Debat conduït per Ricard Espelt, Investigador postdoctoral a Dimmons (UOC) i coimpulsor de (des)vestint aliments

Fila zero:

Esteve León, gestor cultural, assessor a la direcció general del Museu Marítim de Barcelona
Xavier Fina, gestor cultural i filòsof, cap de departament de gestió i producció de l’ESMUC i director de ICC Consultors


21/11/2018

#Coordenades18 Gestió comunitària de la cultura a Barcelona. Valors, reptes i propostes

Coordenades. Processos d’innovació per a les polítiques culturals de Barcelona Cicle de debats oberts i presentacions de les recerques del programa Cultura Viva Presentació de la recerca "Gestió comunitària de la cultura a Barcelona. Valors, reptes i propostes" a càrrec de Javier Rodrigo d'Artibarri.

Debat obert: Drets i precarietats en les relacions contractuals de la música en viu

Participants. Núria Gurina, gestora cultural, responsable de comunicació de la Lleialtat Santsenca Layla Dworkin, membre de la cooperativa Laberint Cultura i membre de l'Espai de Coordinació i de l'Assamblea del projecte

Arnau Itinerant Beatriu Liebe, directora de teatre i gestora cultural, antiga directora del Centre Cívic Baró de Viver

Sergi Díaz, tècnic a la Direcció de Cultura de Proximitat i coordinació de la xarxa de centres cívics de l’ICUB

Debat conduït per Rubén Martínez, Doctor en Ciències Polítiques i Polítiques públiques i membre de La Hidra Cooperativa

Aquesta sessió del cicle #Coordenades18 va celebrar-se el 21 de novembre de 2018 a l’Antiga Escola Massana.


16/11/2018

Emissió en directe Disseccionant Morandi des de CaminsCat

Col·loqui on s’analitza en profunditat el pont de Morandi de Gènova amb:

- Javier Rui-Wamba, Esteyco. Medalla Ildefons Cerdà 2015

- Manuel Reventós, Enginyeria Reventós. Medalla Ildefons Cerdà 2018

- Lara Pellegrini, Pedelta

- Xavier Flores, Generalitat de Catalunya

– Director General d’Infraestructures de Mobilitat

Modera: Esther Real, Membre de la Junta Rectora del Col·legi d’Enginyers de Camins. Catedràtica d’Estructures Metàl·liques a l’Escola de Camins (UPC)


14/11/2018

#Coordenades18 La música en viu a Barcelona, presentació i debat

El programa Cultura Viva presenta els resultats de les recerques realitzades durant els últims dos anys i obre un debat al voltant de les seves principals aportacions al voltant de gestió comunitària, economies culturals, democràcia, innovació ciutadana i diversitat.

Coordenades. Processos d’innovació per a les polítiques culturals de Barcelona Cicle de debats oberts i presentacions de les recerques del programa Cultura Viva Presentació de la recerca "La música en viu a través d'espais, sales i plataformes independents de Barcelona" i l'informe previ sobre "Marc jurídic i relacions contractuals en la música de Barcelona" amb Olga Ábalos i Eduard Arderiu Debat obert: Drets i precarietats en les relacions contractuals de la música en viu

Participants.

Andrea Leunda, advocada del Sindicat de Músics Activistes de Catalunya (SMAC)

Guillem Arnedo, músic, president de l'AMJM i membre de la junta directiva de l'Acadèmia Catalana de la Música

Patricia Gabeiras, Doctora en Derecho, UNED y Universidad Carlos III de Madrid i directora general de la Asociación de Festivales de Música Eduardo Maura, Portaveu de Cultura de Podemos al Congreso de los Diputados

Debat conduït per Roger Roca, periodista

Aquesta sessió del cicle #Coordenades18 va celebrar-se el 14 de novembre de 2018 a l’Antiga Escola Massana.


12/11/2018

Streaming Certamen Llobet 2018 Final en directo

Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona "Miquel Llobet"

En las diez últimas ediciones la sede oficial ha sido el Conservatori Municipal de Música de Barcelona. El nuevo emplazamiento para esta onceava edición es L’Auditori de Barcelona, centro neurálgico musical. El Museu de la Música de Barcelona, espacio donde se conserva una de las mejores colecciones de guitarra del mundo gracias al maestro Llobet, es la sede del desarrollo del certamen. La final se realizó con cuarteto de cuerdas en la Sala Oriol Martorell de L’Auditori.

El Certamen Llobet ha ganado un extraordinario prestigio, confirmado por las felicitaciones de grandes personalidades del mundo del arte musical y reconocimientos por las más importantes entidades especializadas. Actualmente es considerado como un evento de excelencia y calidad artística que contribuye al enriquecimiento del tejido musical de la ciudad, retorna a la guitarra clásica el prestigio mundial perdido y alienta a jóvenes talentos a coger impulso en los nuevos retos concertísticos


Página << < ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?