Home

01/07/2019

Agenda Urbana de Catalunya - Jornada Dimensió Ciutadana

Emissió en streaming de la 5na sessió de treball, Jornada dedicada a a Dimensió Ciutadana, organitzada per Gencat Territori i Sostenibilitat, a la Universitat Rovira i Virgili, Tarragona.

01 RECERCA I CONEIXEMENT De 9 a 11.30 h  
02 CULTURA I ...

01/07/2019

Catalunya Futur Debats - Cap a la fertilització d'excel·lència

WEBfine - StreamingBarcelona emitimos en directo el pasado lunes 1 de julio una nueva edición del Catalunya Futur Debats, un debate organizado por @LaVanguardia, que en esta ocasión fué sobre la fertilización de excelencia. Mejorar la gestión d...

26/06/2019

Agenda Urbana de Catalunya - Jornada Cohesió Social

Emissió en streaming de la quarta Jornada dedicada a Cohesió Social, organitzada per Gencat Territori i Sostenibilitat, al auditori de UGT Catalunya, sala Brigades Internacionals. 

01 DRET A L’HABITATGE De 9 a 11.30 h  
02 TERRITORIS ARTICULA...

20/06/2019

Barcelona Activa IV Jornada Tècnica d'Orientació

Emissió en directe a Barcelona Activa.

Jornada per informar de l'actualitat i novetats de @barcelonactiva en el servei d'orientació formativa i professional. Producció tècnica a càrrec de Focus.

20/06/2019

Emisión en streaming Jornada SATE

El pasado jueves 20 de junio ANFAPA impartió vía streaming una exitosa Jornada técnica sobre SATE.
Jornada sobre SATE, sistema de aislamiento térmico por el exterior. En la organización de esta, contamos con la colaboración del colegio de Aparej...

19/06/2019

Agenda Urbana de Catalunya - Jornada Mobilitat urbana

Emissió en streaming de la tercera sessió de treball, Jornada dedicada a Mobilitat Urbana, organitzada per Gencat Territori i Sostenibilitat, a COAC, demarcació de Girona. Jornada referent a la Mobilitat urbana. 

01 CONNECTIVITAT URBANA De 9 a ...

19/06/2019

Presentació de Agenda estratègica 10/30 d'FGC

Emissio per Col·legi de Camins. Ricard Font, president de FGC, explica com la companyia es prepara per donar resposta als encàrrecs del Govern i el seu compromís de fer-ho de manera eficient i sostenible. L'Agenda estableix un full de ruta amb est...

17/06/2019

Emisión LaBasad Brands vs Users

Brands vs Users. Los grandes retos para las marcas en los próximos años", esta es la Conferencia en Streaming que organizó LaBasad en el marco de la Barcelona Design Week.
Los ponentes expertos en Branding y Directores de Másters Online en LaBasa...

Página < 1 2 3 4 5 6 7 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?