Emissió Ciutat Oberta Biennal de pensament, xarxes socials, algoritmes, democràcia i postveritat

Emissió des de el Orfeó Gracienc

El món canvia, les ciutats es transformen. Les ciutats són els escenaris de les moltes transformacions que marquen aquest canvi d’època. Llocs de trobada que aglutinen diversitats, oportunitats, capacitat d’innovació i de creativitat, però també conflictes i exclusions. Les ciutats han de resoldre des de la proximitat trastorns propis d’un món globalitzat. És per això que la Ciutat Oberta Biennal de pensament vol connectar el debat sobre el paper de les ciutats d’avui amb els grans reptes de la societat contemporània. 

Aquesta Biennal és també una celebració. De la riquesa humana de les ciutats; de la multiplicitat de vides, històries i mons que les configuren; de la seva capacitat per ser espai d’acollida i de refugi; de la seva força transformadora i creativa. Una celebració de la ciutat com a espai de llibertat, de pensament i d’acció. 

Ciutat Oberta Biennal de pensament convoca gent d’aquí i d’arreu del món del 15 al 21 d’octubre per pensar i debatre sobre totes aquestes qüestions. A les places, als mercats i als barris de la ciutat. A les biblioteques i centres cívics. Perquè l’objectiu és obrir el debat sobre les ciutats que volem i necessitem, amb la participació de tothom. 

La Biennal de pensament és una invitació a pensar, implicar-se i experimentar. Una festa de les idees.

Ciutat Oberta Biennal de pensament xarxes socials algoritmes democràcia i postveritat Streaming Streaming Barcelona emissió retransmissió endirecte webinar Webcast live livestreaming livestream Online educacio on line Videoconferencia Confe

Embeber reproductor

Embed standard (https)Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?