INSTITUCIONES

21/06/2022

Acord perquè el FC Barcelona jugui temporalment a Estadi Olímpic Lluís Companys, 21 de juny de 2022

El 21 de juny vam retransmetre en directe la presentació de l'acord entre l'Ajuntament de Barcelona i el FC Barcelona perquè el club jugui temporalment a l'Estadi Olímpic Lluís Companys la temporada 2023/2024.


07/06/2022

Acte de lliurament Premis Nacionals de Recerca 2021

El passat día 7 de juny de 2022 ens vam encarregar de retransmetre en directe l'acte de lliurament dels Premis Nacionals de Recerca 2021, convocats pel Govern de Catalunya i la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRI). L'acte va ser presidit per Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, i es va comptar amb la participació de Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitat i presidenta de l'FCRI. 

 


30/04/2022

Trofeu Nita Carmona de futbol femení

Retransmissió del primer trofeu de futbol femení que es disputa a Santa Coloma de Gramenet. Abans de gaudir del partit, es va fer un repàs de les principals accions empreses en el camp del foment de l'esport, dels valors esportius i de la igualtat d'oportunitats en matèria d'esport. Hi van participar la tinenta d'alcaldessa i el regidor, i també els ponents ciutadans/es com a comentaristes.

 


26/04/2022

Cultura i inclusió social - Obertura de la jornada

StreamingBarcelona s'ha encarregat d'emetre en directe la Jornada "Cultura i inclusió social" del PROJECTE ARTIS. L'acte d'obertura de la jornada ha estat a càrrec de Jordi Foz, secretari general del Departament de Cultura; i Nicolas Garcia, president delegat de Catalanitat del Consell Departamental de Pirineus Orientals.


01/04/2022

1r Fòrum de les Arts a l’Educació …

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe el 1er Fòrum de les Arts a l'Educació, organitza't per el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA). El fòrum va tenir lloc a Barcelona els dies 1 i 2 d'abril.

 

16/03/2022

El perito técnico en PRL: La visión del letrado y del magistrado de esta figura judicial …

Los Estudios de Economía y Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya han organizado este webinar bajo el título El perito técnico en PRL: La visión del letrado y del magistrado de esta figura judicial. 

El objetivo de este webinar ha sido dar a conocer el papel que juega el experto en prevención de riesgos laborales en estos procesos, qué responsabilidades tiene, cómo debe actuar, qué esperan de ellos los letrados, los magistrados, los afectados . 

Durante el webinar tuvo lugar la presentación del libro recientemente publicado por Editorial UOC “El perito técnico en Prevención de Riesgos Laborales: ¿cómo confeccionar un dictamen pericial técnico? de José F. Blanco y Xavier Baraza.


07/03/2022

GB Acte d'inici de les obres de connexió del Trambaix i el Trambesòs

StreamingBarcelona va assistir a l'acte d'inici de les obres de connexió del Trambaix i el Trambesòs. Hi van participar Ada Colau, Pere Aragonès i Janet Díaz, entre altres.

 

27/01/2022

Diàlegs de Pedralbes 2022 - Viure en temps d'emergències "Emergència i habitatge"

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe el primer diàleg de Pedralbes de 2022, amb el títol "Viure en temps d'emergències "Emergència i habitatge". Aquests diàlegs compten amb la col·laboració del diari Ara, estan dirigits pel filòsof Daniel Gamper i son moderats pel periodista Antoni Bassas. A més a més, en aquest diàleg hi va participar Maria Sisternas, arquitecta i articulista al diari Ara.


26/01/2022

Consell Municipal Turisme i Ciutat

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe el Plenari del Consell Municipal Turisme i Ciutat. L'acte va tenir lloc al Monestir de Pedralbes. Aquest consell va tenir de particular la participació conjunta dels membres que formen part del consell des dels seus inicis i els nous membres. 


20/12/2021

Roda de premsa 'Beques Barcelona Crea'

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la presentació de les Beques Barcelona Crea 2021, a càrrec del Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, i del Delegat de Drets Culturals, Daniel Granados. A l’acte també hi van assistir l’artista i programador  Fito Conesa, la cantant i compositora Maria Arnal i l’actriu i creadora escènica  Cris Blanco, tres de les persones becades en l’anterior edició. 


29/11/2021

Programació 2022 - La Virreina Centre de la Imatge

StreamingBarcelona s'ha encarregat de retransmetre en directe la roda de premsa on Valentín Roma, director artístic de la institució, ha presentat la programació expositiva per a l’any 2022 de l'ICUB.


23/11/2021

Aprendre a l'escola que aprèn: Com construir el professionalisme col·laboratiu (Original)

StreamingBarcelona va retransmetre en directe el Webinar "Aprendre a l'escola que aprèn: Com construir el professionalisme col·laboratiu". El webinar es pot veure en versió original o amb traducció simultània al català. 


Página 1 2 3 4 5 6 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?