INSTITUCIONES

13/07/2024

Acte de graduació del Grau en Filosofia, Política i Economia de l’Aliança 4U

Streaming en directe per l' Acte de graduació del Grau en Filosofia, Política i Economia de l’Aliança 4U, de UAB a l'  Aula Magna de la  Casa Convalescència. Amb la paricipacio dels Degans de les Facultats de les diferents Universitats.


09/07/2024

PIFCSS Lanzamiento estrategia 2024-2030

Realizamos en la sede de SEGIB en Madrid, la emisión en #streaming a dos idiomas, de la reunión anual de Cooperación Sur Sur PIFCSS, para el lanzamiento de la ESTRATEGIA 2024-2030 y el inicio del diálogo acerca de las tendencias y los instrumentos de cooperación en la región Latinoamericana. Además de la previa reunión zoom por la mañana, con participación de todos los países iberoamericanos.


27/06/2024

Spin UOC 2024

Un any mes hem realitzat l'emissió en directe de la jornada d'emprenedoria i transferència de coneixement de la Universitat Oberta de Catalunya, l' #SpinUOC. Durant aquest acte, es van presentar vuit projectes desenvolupats dins la comunitat UOC. Emissió a dos canals simultàniament, per poder comentar també un pocast de entrevistes en el canal de youtube de Joan Boluda.   


27/06/2024

Nit dels Economistes 2024

Un any mes hem realitzat la gravació i postproducció de la Nit dels Economistes des de el Hotel Catalonia Plaza. Un acte de reconeixement als professionals de l'economia i l'empresa del 2024. Aixi com els Premis Joan Sardà Dexeus de la Revista Econòmica de Catalunya.


10/06/2024

Consell de Barri de Provençals del Poblenou, 10 de juny de 2024

Hem realitzat en directe la sessió ordinària del Consell de Barri de Provençals del Poblenou. Presidit per l'Im. Sr. David Escudé, regidor del Districte de Sant Martí. Aquesta sessió incorpora el servei d'interpretació en llengua de signes. S'hi pot intervenir també per videoconferència. Producció tècnica a càrrec de Events.


07/06/2024

Acte de Graduació dels Estudiants del Grau en Medicina UPF

Des del PRBB, vàrem fer la realització en streaming de l'Acte de Graduació i Jurament hipocràtic dels Estudiants del Grau en Medicina de 2008 - 2024 de UPF i la UAB amb l'@hospitaldelmar. Amb l'assistència de familiars i alumnes. #GraduacióUPF


22/05/2024

Consell de Districte de Sant Martí. 22 de maig de 2024

Una vegada més, hem dut a terme l'emissió en directe en streaming del Ple del Barri de Sant Martí. Aquest esdeveniment ha comptat amb subtitulació i interpretació en llengua de signes per garantir l'accessibilitat a tothom. Producció tècnica a càrrec de Events.


25/04/2024

XIII JORNADES RDI TIC Salut Social: Construint inclusió amb IA als serveis socials

Hemos realizado la emisión en streaming de las XIII JORNADES RDI TIC Salut Social: Construint inclusió amb IA als serveis socials. Desde el Paraninfo de UVic. Esta jornada explora como la inteligencia artificial esta ayudando a resolver las necesidades sociales de la ciudadanía.


11/04/2024

Roda de Premsa de presentació del Grec Festival de Barcelona

Des de el Teatre Grec va tenir lloc la presentació del Grec Festival de Barcelona 2024. La roda de premsa va anar a càrrec de l’alcalde de Barcelona i el director del festival, Cesc Casadesús. En la programació d'aquest any tenen un pes important els artistes i les companyies que fan marca Barcelona i que l'expandeixen per tot arreu. vàrem fer l'emissió en streaming en directe.


22/03/2024

Parlen les dones 2024 - Tercera trobada de dones al capdavant de la cultura

Hem realitzat l'Emissió de la III jornada 'Parlen les dones' per abordar com és el lideratge femení en la cultura i per crear, alhora, un espai en què s’estableixin relacions entre totes les dones que tiren endavant projectes culturals a Catalunya. Organitzat per El Departament de Cultura.


20/03/2024

Ceremonia de Graduación del Seminario Teológico Europeo Internacional

Realizamos el streaming de La duodécima ceremonia de graduación del Seminario Teológico Europeo Internacional en 2024 para La Facultad Internacional de Teología IBSTE (Instituto Bíblico y Seminario Teológico Evangélico)


07/02/2024

4 Xerrades simultànies de les #100tífiques

Streaming Barcelona vam fer 4 emissions simultànies a centres escolars de tot Catalunya (alumnes de 6è de primària i 1r d’ESO), presencials o virtuals, amb motiu del Dia Internacional de la Nena i la Dona a la Ciència.


01/02/2024

Trobada de #100tífiques 2024 - 6a edició - Dones, ciència i talent!

Des de l'ETSEIB (UPC) vam realitzar l'emissio en streaming de #100tífiques Dones, ciència i talent !! Són una comunitat de més de 700 voluntàries que porten cinc edicions anys visitant més de 800 centres escolars de tot el país. Organitza FCRi.


27/12/2023

Presentació Fons Social Sagrada Familia

Des de el auditori de Coleconomistes es va presentar la primera convocatòria del Fons d’Acció Social de la Basilica de la Sagrada Familia. Per explicar els objectius, les bases i l’abast del projecte. Neix amb la clara voluntat de servei a les persones i col·lectius més vulnerables de l’Arxidiòcesi de Barcelona.


18/12/2023

TIC Salut Social - European Health Data Space: Aspectes clau de la protecció de dades

L’Oficina de Protecció de Dades va celebrar la Jornada al auditori de Tic Salut. Dedicada a l’Espai Europeu de Dades de Salut amb motiu de la inminent aprovació de la normativa corresponent a aquest àmbit i que incidirà de manera significativa en el tractament de les dades de salut amb canvis rellevants en les entitats del sector sanitari.


13/12/2023

National Conference SPINTeams

Emissió en streaming a traves del canal de la UOC des del seu nou auditori del National Conference SPINTeams. Per fomentar l' innovació i la col·laboració Universitats-Cameres de Comerç, viatge a l'emprenedoria, idees d'una startup, per construir ecosistemes pròspers, així com plataformes de cooperació en línia.


23/11/2023

STEM Women Congress Barcelona 2023 - Global Edition

Una año mas hemos realizado la emisión en streaming del STEM Women Congress. Es la plataforma que trabaja por la visibilidad y promoción del talento femenino en el ámbito STEM. Un espacio de encuentro entre empresas, iniciativas e instituciones. Desde auditorio ESADE.


15/11/2023

IV Fira virtual d'Ocupació de la UOC

Hem realitzat la retransmissió en streming de la IV Fira Virtual d'Ocupacio en format webinar. Amb diverses ponencies durant dos dies. Tot un èxit amb 4.000 inscripcions, 170 empreses participants, >900 ofertes (laborals o de pràctiques)

 


13/11/2023

La IA como motor de la innovación educativa

#UOC2TheFuture. Durante la charla, este experto en IA realizó un breve recorrido por los orígenes de esta tecnología y en la utilidad y las implicaciones que puede tener, en especial la IA generativa, en las aulas, tanto para docentes como para estudiantes. En streaming desde el nuevo auditorio de UOC


08/11/2023

Joves Talents Científics al sector agroalimentari i forestal

Varem realitzar l'emissió des de Alfarrás, de la Jornada organitzada per Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació, una taula rodona presentada per Joan Salvador Minguet i Jordi Mas, director de FCRi, per debatre dels Talents Científics en Agricultura del present al futur.


25/10/2023

La voz del coraje, Barcelona

Inserta Empleo presenta en el Auditorio de Once un libro que visibiliza la violencia de género en mujeres con discapacidad. Es un proyecto que acompaña y "empodera" a las mujeres que han sufrido maltrato físico y/o emocional #InsertaEmpleo #MujeresEnModoON #LaVozDelCoraje. Hicimos la realizacion y emisión en streaming.

04/10/2023

Acte d’homenatge a Francisco Ibáñez

Vàrem realitzar l' emissió en directe del acte de lliurament de la Medalla d'Or al Mèrit Cultural, a títol pòstum, al dibuixant Francisco Ibáñez. Amb l'assistència de la seva vídua, Remedios Solera Sánchez, la seva filla, Núria Ibáñez Solera, així com altres familiars. L' alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, va lliurar la medalla, en un acte dirigit per l'actor Carlos Areces. Producció tecnica Events.


26/09/2023

Presentació del llibre "Antonio Franco, un gegant del periodisme"

Hem realizat la  #emissio en #streaming en #directe de la  Presentació del llibre "Antonio Franco, un gegant del periodisme, un acte organitzat per Col·legi de Periodistes de Catalunya, a la Biblioteque Bonnemaison. El periodisme català fa un homenatje a un dels seus grans exponents. Aquest recull d'articles, entrevistes i cròniques servirà per destacar la inestimable contribució d'Antonio Franco a l'ofici i la seva admirable trajectòria professional.


25/07/2023

Acte de presentació del cartell i de la pregonera de les Festes de La Mercè 2023

Emissió en directe de la presentacio La Mercè 2023, amb una programa dedicat a Kíiv, ciutat convidada y que manté l’aposta per la descentralització. 
S'hi ha presentat el cartell de la festa, obra de Chamo San. L'alcade de Barcelona ha anunciat que la pregonera serà l'escriptora Najat el Hachmi. Amb producció d'Events. 


18/07/2023

IA generativa en educación: una visión práctica, UOC

En este webinar, explorar aplicaciones prácticas de la IA generativa en el campo de la educación, proporcionando herramientas y buenas prácticas para comprender cómo sus avances afectan al proceso de aprendizaje, cómo podemos beneficiarnos de ella, y cómo adaptar la docencia para hacer frente a los nuevos retos que genera.


13/07/2023

Towards efficiency and sustainability in the Mediterranean: from universities to public buildings

An #openinnovation event on #sustainability and #energyefficiency with a special focus on #publicbuildings, aiming to bring together experts, academics, scientists and administrators to learn and explore innovative #solutions for a more #sustainable #future in the #mediterranean.


12/07/2023

Consulta Oberta Al Mercat, Programa SALUT/IA

Varem fer l'emissió en directe de una xerrada a la seu de Tic Salut Social sobre: Desenvolupament de solucions basades en IA per a proporcionar informació dels medicaments a la ciutadania.


21/06/2023

Consell Escolar de Catalunya: "La Veu de l'Alumnat"

Des del Museu d’Història de Catalunya Presentació de les experiències: Institut Escola Castellterçol amb l'experiència Educant en democràcia Escola Jaume Miret (Soses) amb l'experiència Setmana de la sostenibilitat Escola Pia Sant Antoni (Barcelona) amb l'experiència "Punt Lila a Primària" Institut Bitàcola (Barberà del Vallès) amb l'experiència "Patis CoEducActius 


17/05/2023

Acte sectorial sobre infraestructures | Sabadell #28M

Emissió en streaming de l'acte sectorial sobre infraestructures amb la presidenta Laura Borràs, el conseller Josep Rull i el candidat a Sabadell, Lluís Matas.


09/05/2023

Webinar de la UOC sobre Intel·ligència i sensibilitat de les plantes

Transmissió del col·loqui organitzat per Xarxa d'Extreballadors i Extreballadors de la Universitat Oberta de Catalunya. Francesc Noguera, Paula Bruna i Joan Campàs reflexionen sobre com la investigació científica està obrint noves perspectives i una millor comprensió del món vegetal.


Página 1 2 3 4 5 6 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?