Emissió en streaming de la Federació Internacional d'Entitats Catalanes (FIEC)

Aquest divendres 28 de desembre es va celebrar, un any més, l'Assemblea Oberta de la FIEC a Barcelona, oberta a la participació de catalans d'arreu del món. WEBfine - StreaminBarcelona vàrem fer la retransmissió del acte en streaming, per quart any consecutiu.

La trobada va tenir una bona participació presencial amb membres de comunitats catalanes a l'exterior que es trobaven a Catalunya aquests dies (de Costa Rica, L'Havana, Los Angeles, Amsterdam, Washington, Estocolm, Brussel·les, Luxemburg, Stuttgart, Tolosa de Llenguadoc, Basilea, Lausana, Londres, París, Madrid, Saragossa, Houston, etc.) i una alta participació per streaming (des de Houston, Buenos Aires, Mèxic, Noruega, Washington, etc.).

Es va presentar un ampli informe sobre els grans temes d'interès de la Catalunya Exterior a càrrec de l'Antoni Montserrat Moliner (Secretari General FIEC) i dels membres de la Junta Directiva (Albert Masquef i Xavier Tudela). Els debats es va concentrar en les modificacions en la llei electoral i el possible fi del "voto rogado", l'aplicació de l'article 155 i els recursos que han permès revertir els seus efectes, els problemes relatius a les comunitats infantils a l'exterior, la posada en marxa de la nova Llei de la comunitat catalana de l'exterior, etc.

La nova responsable de l'àrea de CCE del Govern català, Carme Rodés, es va presentar als participants.

Federació Internacional d'Entitats Catalanes FIEC Streaming Streaming Barcelona emissió retransmissió endirecte webinar Webcast live livestreaming livestream Online educacio on line Videoconferencia Conferencia

Embeber reproductor

Embed standard (https)Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?