Fil a l’agulla, Estratègies i experiències d’educació patrimonial col·laborativa- Generalitat de Catalunya

Vídeo de la primera part de la 3a Jornada Patrimoni i Escola. Benvinguda a càrrec de: Jusèp Boya, director general del Patirmoni Cultural, Jaume Perearnau, director del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i Joana Ferrer, cap del Servei d'Orientació i Serveis Educatius del Departament d'Ensenyament.  

La Màquina de Vapor. Entre el record i l'oblit.La importància de la memòria en educació. A càrrec de Joan-Carles Mèlich, professor de Filosofia de la UAB. Educación abierta: aprender sin muros. A càrrec de Carlos Magro, vicepresident de la Asociación Educación Abierta, especialista en innovació educativa, tecnologia educativa, canvi educatiu i estratègia i comunicació digital.

Calderes. L’experiència migratòria com a eina educativa. A càrrec d’Imma Boj, directora del Museu d’Història de la Immigració de Catalunya. Onmaigüei. Criterios para el diseño de proyectos de educación patrimonial desde la reflexión personal. A càrrec de Pablo de Castro, professor d’Història i Art. Cofundador del col·lectiu de professors El Punto Rojo.

Fil a l’agulla Estratègies i experiències d’educació patrimonial col·laborativa Generalitat de Catalunya Streaming Streaming Barcelona emissió retransmissió endirecte webinar Webcast live livestreaming livestream Online educacio on line

Embeber reproductor

Embed standard (https)Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?