Presentació projecte de transformació del Campus Hospitalari Vall d'Hebron Barcelona

Presentació projecte de transformació del Campus Hospitalari Vall d'Hebron Barcelona

Vall d'Hebron es transformarà per adaptar-se als nous reptes d'assistència i recerca i guanyar més accessibilitat i sostenibilitat 

El projecte inclou un nou edifici de recerca (VHIR), un nou edifici de consultes externes i usos ambulatoris i la reforma integral dels edificis hospitalaris i de l’entorn.
El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, el conseller de Salut, Antoni Comín, i el gerent del centre, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, han presentat avui l’estratègia, que també preveu la transformació del Campus Hospitalari en un parc de salut.
El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, el conseller de Salut, Antoni Comín, i el gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez-Ibáñez, han presentat aquest matí l’estratègia de transformació del Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari, que aposta per continuar sent un referent sanitari i de qualitat de vida de les persones, adaptant-se als reptes de la nostra societat. L’objectiu és mantenir el lideratge en assistència, recerca, docència i innovació a escala nacional i internacional, aconseguint alhora un Campus Hospitalari modern, integrat, sostenible i obert a la ciutat. Tot plegat per tal de, com ha apuntat el conseller Comín “eliminar de Vall d`Hebron el barraquisme hospitalari”.

L’estratègia de transformació passa per quatre eixos principals: adaptar els espais als futurs requeriments assistencials, potenciar l’àrea del coneixement, obrir l’entorn i millorar l’espai públic del recinte i renovar edificis i instal·lacions.

presentacio projecte transformacio del campus hospitalari vall hebron barcelona

Embeber reproductor

Embed standard (https)Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?