Streaming Biennal ciutat i ciencia, A la recerca de planetes com la Terra

Biennal, a la recerca de planetes com la terra.

Avui dia, coneixem uns 4.000 planetes que orbiten altres estrelles, i la natura ens ha revelat una riquesa de sistemes planetaris que mai no hauríem imaginat. Hi ha altres éssers vius a l’Univers? Quant trigarem a trobar planetes com el nostre? Com sabrem si estan habitats? Aquestes preguntes no deixen ningú indiferent. El més engrescador és que la ciència és a un pas de poder donar-hi resposta.

S'ha parlat dels mètodes que ens permetran descobrir exoplanetes i de les darreres troballes més espectaculars, incloent-hi els exoplanetes més propers a la Terra, a Proxima Centauri i a l’estel de Barnard. També es van presentar els projectes futurs d’aquesta gran revolució científica que ha de permetre identificar planetes semblants al nostre i, potser, descobrir si hi ha vida.

Biennal ciutat i ciencia A la recerca de planetes com la Terra Streaming Streaming Barcelona emissió retransmissió endirecte webinar Webcast live livestreaming livestream Online educacio on line Videoconferencia Conferencia

Embeber reproductor

Embed standard (https)Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?