Streaming L'alcaldessa respon al Col·legi de Periodistes

Ada Colau va participar en la tradicional trobada "L'alcaldessa Respon" . Un any mes WEBfine - StreamingBarcelona realitza l'emissió en directe.

El Col·legi de Periodistes va acollir aquesta tradicional trobada entre col·legiats i l'alcaldessa de Barcelona per apropar la seva gestió política als professionals de la informació."L'Alcaldessa Respon" és una iniciativa que va començar l'any 1983 amb l'alcalde Pasqual Maragall i que aquest any va comptar amb la quarta participació de l'alcaldessa Ada Colau.

L'edició de "L'Alcaldessa Respon" 2019 coincideix amb l'aproximació d'unes eleccions municipals que estaran marcades per un gran ventall de candidatures. Va ser una oportunitat per conèixer els objectius i les prioritats del govern local de Barcelona per als pròxims mesos. Els col·legiats i col·legiades van poder formular directament preguntes a l'alcaldessa Ada Colau al final de la seva intervenció.

L'alcaldessa respon Col·legi de Periodistes Streaming Streaming Barcelona emissió retransmissió endirecte webinar Webcast live livestreaming livestream Online educacio on line Videoconferencia Conferencia

Embeber reproductor

Embed standard (https)Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?