Streaming Sobre històries subalternitzades, identitat i memòries persistents

Emissió en streaming de la Taula rodona : Sobre històries subalternitzades, identitat i memòries persistents. A la Sala Castellví d'El Born CCM.

Hi participen Ibrahima Wane (Dakar), professor de Literatura Africana i Civilitzacions a la Universitat Cheikh Anta Diop; Rafael Buhigas (Madrid), historiador i investigador del món romaní a la Universitat Complutense de Madrid; i Mafe Moscoso, investigadora independent, migrant i transdisciplinar, com a moderadora. 

Quina relació hi ha entre la memòria i les formes d’opressió? Quin paper juga la memòria en els processos de subalternització? Al llarg de la història trobem múltiples exemples de com les pràctiques i els discursos memorials hegemònics han estat al servei de la dominació colonial, capitalista i patriarcal, que els ha utilitzat per inferioritzar, assimilar o estereotipar a determinats grups socials i humans. En aquest sentit i en relació a la memòria, més enllà de produir símbols i discursos que incorporin el passat d'aquests grups a la representació, serà necessari restituir (i actualitzar) les epistemes i les pràctiques materials que els permetien entendre’s a si mateixos i desenvolupar-se com a comunitatAquestes preguntes ens condueixen a parlar sobre controvèrsies relacionades amb la identitat, el respecte per la diferència o la homogeneïtzació cultural.

Sobre històries subalternitzades identitat i memòries persistents Streaming Streaming Barcelona emissió retransmissió endirecte webinar Webcast live livestreaming livestream Online educacio on line Videoconferencia Conferencia en remot,

Embeber reproductor

Embed standard (https)Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?