8M. Taula Rodona. (Acte central del Consell de dones de l'Eixample)

StreamingBarcelona s'ha encarregat aquest any de l'emissió en directe de l'Acte central del Consell de dones de l'Eixample. Al matí s'han celebrat tres taules rodones moderades per Elba Mansilla, sòcia fundadora de la cooperativa La Ciutat Invisible.

Taula institucional: amb la participació de Marta Ripoll, de l’Espai Barcelona Cuida; Geles Martínez, del CAP Sagrada Família; Ruth Toribio, consellera de Salut del Districte de l’Eixample; Xabier Ballesteros, de Serveis Socials municipals i el projecte públic comunitari La colla cuidadora.

Taula de projectes cooperatius i comunitaris: amb la participació d'Amèlia Campos, de l’associació Més cures; Wendy Espinoza, de la cooperativa Mujeres Pa’lante; Isis Sainz, del Pla de Desenvolupament Comunitari de la Sagrada Família i Àurea Oliveras, del casal de barri Espai 210.

Taula d’associacions de famílies i usuàries de serveis de cures de la ciutat: amb la participació de Virgínia Calvet, d’ECOM; Cristina Juan, de La colla cuidadora; Pilar Aceituno, d’AFAB i Àlvaro Ponce, de Conexus.

#videoconferéncia #conferencia #retransmisiononline #reunion #remoto #formación #elearning #livestream #livestreaming #eventosvirtuales #streaming #streamingbarcelona #8M #diadeladona

Embeber reproductor

Embed standard (https)Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?