INSTITUCIONES

16/03/2022

El perito técnico en PRL: La visión del letrado y del magistrado de esta figura judicial …

Los Estudios de Economía y Empresa de la Universitat Oberta de Catalunya han organizado este webinar bajo el título El perito técnico en PRL: La visión del letrado y del magistrado de esta figura judicial. 

El objetivo de este webinar ha sido dar a conocer el papel que juega el experto en prevención de riesgos laborales en estos procesos, qué responsabilidades tiene, cómo debe actuar, qué esperan de ellos los letrados, los magistrados, los afectados . 

Durante el webinar tuvo lugar la presentación del libro recientemente publicado por Editorial UOC “El perito técnico en Prevención de Riesgos Laborales: ¿cómo confeccionar un dictamen pericial técnico? de José F. Blanco y Xavier Baraza.


07/03/2022

GB Acte d'inici de les obres de connexió del Trambaix i el Trambesòs

StreamingBarcelona va assistir a l'acte d'inici de les obres de connexió del Trambaix i el Trambesòs. Hi van participar Ada Colau, Pere Aragonès i Janet Díaz, entre altres.

 

27/01/2022

Diàlegs de Pedralbes 2022 - Viure en temps d'emergències "Emergència i habitatge"

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe el primer diàleg de Pedralbes de 2022, amb el títol "Viure en temps d'emergències "Emergència i habitatge". Aquests diàlegs compten amb la col·laboració del diari Ara, estan dirigits pel filòsof Daniel Gamper i son moderats pel periodista Antoni Bassas. A més a més, en aquest diàleg hi va participar Maria Sisternas, arquitecta i articulista al diari Ara.


26/01/2022

Consell Municipal Turisme i Ciutat

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe el Plenari del Consell Municipal Turisme i Ciutat. L'acte va tenir lloc al Monestir de Pedralbes. Aquest consell va tenir de particular la participació conjunta dels membres que formen part del consell des dels seus inicis i els nous membres. 


20/12/2021

Roda de premsa 'Beques Barcelona Crea'

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la presentació de les Beques Barcelona Crea 2021, a càrrec del Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, i del Delegat de Drets Culturals, Daniel Granados. A l’acte també hi van assistir l’artista i programador  Fito Conesa, la cantant i compositora Maria Arnal i l’actriu i creadora escènica  Cris Blanco, tres de les persones becades en l’anterior edició. 


29/11/2021

Programació 2022 - La Virreina Centre de la Imatge

StreamingBarcelona s'ha encarregat de retransmetre en directe la roda de premsa on Valentín Roma, director artístic de la institució, ha presentat la programació expositiva per a l’any 2022 de l'ICUB.


23/11/2021

Aprendre a l'escola que aprèn: Com construir el professionalisme col·laboratiu (Original)

StreamingBarcelona va retransmetre en directe el Webinar "Aprendre a l'escola que aprèn: Com construir el professionalisme col·laboratiu". El webinar es pot veure en versió original o amb traducció simultània al català. 


09/11/2021

Aprendre a l'Escola que aprèn: com augmentar la motivació dels aprenents (Original)

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe el Webinar "Aprendre a l'Escola que aprèn: Com augmentar la motivació dels aprenents". Es pot veure en versió original o amb traducció simultània al català.


07/11/2021

Festival 42 - ANNA STAROBINETS: BESTIAL, LÍRICA, IMPRESCINDIBLE

StreamingBarceloan es va encarregar de retransmetre en directe la converça que va organitzar el festival 42 entre l’Elisenda Solsona escriptora de Satèl·lits, i Anna Starobinets.

Anna Starobinets és una de les creadores europees més fascinants del moment, tant en el vessant de contista i novel·lista com en el vessant autobiogràfic, menció a banda dels seus llibres infantils i juvenils. 

 

07/11/2021

Lliurament de Premis de LlumBCN

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en streaming el lliurament de premis del Festival LlumBCN d'aquest any 2021. 


27/10/2021

Roda de Premsa - Llum Bcn

Durant el primer cap de setmana de novembre tindrà lloc l’edició més expandida del Llum BCN, que anirà més enllà del barri de Poblenou per arribar gairebé a tot el districte de Sant Martí.

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la roda de premsa de presentació del festival Llum BCN d'aquest any.

La barcelonina Eugènia Balcells serà l’artista homenatjada per la seva trajectòria i il·luminarà la Façana del Disseny Hub i la Torre Glòries amb una doble instal·lació. També participaran artistes destacats nacionals i internacionals com Pablo Valbuena, Ben Kreukniet, Quiet Ensemble o Nonotak.

 


26/10/2021

Roda de Premsa: Festival 42 Fabra i Coats

No et perdis en #streaming la roda de premsa de presentació de la primera edició del  Festival 42 (Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona).

A l’acte hi van participar el Delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados, i el periodista i escriptor Ricard Ruiz Garzón, comissari del 42.


Página < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?