Biennal Ciutat i Ciència: Recerca i integritat

L'exercici de l'activitat científica comporta unes regles inherents als seus procediments i metodologies. No seguir-les suposa la corrupció de l'activitat amb tot el que aquesta comporta. 

Hi ha moltes temàtiques involucrades en la integritat de la recerca. Les maneres de publicar en les revistes científiques, si es fa pagant o no i a quins preus, a transparència en els processos per a seleccionar persones candidates o articles, el reconeixement a les aportacions dels investigadors i investigadores en una recerca cooperativa, etc. Pero la integritat de la recerca demana anar més enllà de perseguir el plagi, la tergiversació de resultats o la mala gestió dels conflictes d'interès. 

En aquesta taula rodona hi van participar Jordi CamíJoan Manuel Del PozoMaría Blasco i, com a moderadora, Núria Terribas i Sala.

#videoconferéncia #conferencia #retransmisiononline #reunion #remoto #formación #elearning #livestream #livestreaming #eventosvirtuales #streaming #streamingbarcelona #biennalciutaticiencia

Embeber reproductor

Embed standard (https)Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?