Diàlegs de Pedralbes 2021 - Com esdevenir un ciutadà lliure en la xarxa?

StreamingBarcelona ha emès en directe un nou debat de #DiàlegsdePedralbes amb Antoni Bassas. En aquesta sessió s'ha parlat sobre “Com esdevenir un ciutadà lliure en la xarxa? Els algoritmes com a eina política”, amb la presència de David Casacuberta, professor de Filosofia de la Ciència de la UAB, codirector del Màster de Disseny i Direcció de Projectes per Internet d'Elisava, professor del Màster de Gestió Cultural de l'UB i de Teoria de l'Art Contemporani a Eina.

Diversos fenòmens polítics recents (Brexit, Trump,...) han posat de manifest que les democràcies depenen de les xarxes socials. Els algoritmes amb què aquestes xarxes distribueixen la informació pels usuaris i els interessos corporatius que volen avançar suposen desafiaments ètics i legals pels quals no sembla que encara estiguem ben preparats.

 

#videoconferéncia #conferencia #retransmisiononline #reunion #remoto #formación #elearning #livestream #livestreaming #eventosvirtuales #streaming #streamingbarcelona #DiàlegsdePedralbes

Embeber reproductor

Embed standard (https)Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?