Jornada dels Economistes 2021 | Lleida

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la Jornada dels Economistes 2021 que es va dur a terme a Lleida.

Hi van participar el Dr. Jordi Moreno Gené, secretari acadèmic de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida; el Sr. Josep Maria Riu i Vila, president de la Seu de Lleida del Col·legi d’Economistes de Catalunya; la Sra. Montse Mínguez i Garcia, diputada per Lleida al Congrés dels Diputats i portaveu del PSOE a la Comissió de Pressupostos; el Sr. Isidre Gavín i Valls, secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, president del Comitè Executiu de l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, president de Ports de la Generalitat, president d’Aeroports de Catalunya i vicepresident de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya; el Sr. Pol Guixé i Jové, enginyer aeronàutic, director de l’Àrea d’Innovació de Space Communications de la Fundació i2CAT i soci d’Origen Studio; el Sr. Santiago Aliaga i Aliaga, llicenciat en Administració d’Empreses, CEO de Zyrcular Foods i director de Control de Gestió del grup Vall Companys; el Sr. Xavier Ticó Camí, economista i vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya; i el Sr. Oriol Amat i Salas, degà en funcions del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

#videoconferéncia #conferencia #retransmisiononline #reunion #remoto #formación #elearning #livestream #livestreaming #eventosvirtuales #streaming #streamingbarcelona

Embeber reproductor

Embed standard (https)Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?