La cultura és un dret - Polítiques urbanes i context internacional per als drets culturals

StreamingBarcelona va emetre en directe la taula rodona titulada La cultura és un dret. Polítiques urbanes i context internacional per als drets culturals. Organitzada per l'Ajuntament de Barcelona amb el suport de la Comissió de Cultura de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU). El debat buscava acostar-se als marcs de reflexió i a les pràctiques polítiques per al reconeixement i l'impuls dels drets culturals a les ciutats. 

El debat el va moderar Jordi Pascual, coordinador de la Comissió de Cultura de la CGLU, i hi van intervenir Daniel Granados (delegat de Drets Culturals de l'Ajuntament de Barcelona), Luca Bergamo (impulsor de la Carta de Roma sobre el Dret a Participar en la Vida Cultural), Catarina Vaz-Pinto (regidora de Cultura de Lisboa i co-presidenta de la Comissió de Cultura de CGLU (TBC)), Tere Badia (secretària general de Culture Action Europe), i Joan Subirats (Tinent d’alcalde de cultura, ciència, educació i comunitat de l'Ajuntament de Barcelona).

 
#videoconferéncia #conferencia #retransmisiononline #reunion #remoto #formación #elearning #livestream #livestreaming #eventosvirtuales #streaming #streamingbarcelona

Embeber reproductor

Embed standard (https)Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?