Presentació de l'Àgora Musical del les Rambles

Dimarts 1 de juny, a les 12.30 hores, va tenir lloc a la Plaça Reial la presentació de L’Àgora Musical. Una iniciativa impulsada per l’ICUB en col·laboració amb L’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial, el Liceu, el Mas i Mas Festival i diferents escoles de música de Ciutat Vella. L’Àgora Musical és una de les línies de L’Àgora Rambles, un programa de dinamització de la Rambla i els seus entorns a partir de la cultura, i inclou més de mig centenar de concerts que tindran lloc a la Plaça Reial entre els mesos de juny i novembre.

La roda de premsa va comptar amb la participació de Jordi Rabassa, regidor de Ciutat Vella; Dani Granados, Delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Farrés, director de l’Escola de Músics i JPC, Elisenda Bassas, programadora de Jamboree i directora artística del Mas i Mas Festival, Marisol Jiménez, presidenta de l’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial, i Valentí Oviedo, director general del Gran Teatre del Liceu.

#videoconferéncia #conferencia #retransmisiononline #reunion #remoto #formación #elearning #livestream #livestreaming #eventosvirtuales #streaming #streamingbarcelona

Embeber reproductor

Embed standard (https)Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?