URBACT ONSTAGE: when cities use performing arts as tools for social change 25-26th May 2021[day1-1]

L’Hospitalet ha acollit la cloenda del programa “Urbact OnStage. Escoles de Música pel Canvi Social”, projecte liderat per l’EMMCA, l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts. La jornada final, amb centres de diverses localitats europees, s’ha realitzat en línia i Torre Barrina ha estat la seu principal de la ciutat.

El programa es va inicar el dimarts, 25 de maig, a les 10 hores, amb la benvinguda als representants de les ciutats membres a càrrec de l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín; la secretària d’URBACT, Stefanie Weber, i el coordinador de la xarxa i de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA), Raül Brenchat. 

A continuació, a les 10:30 hores, es va realitzar la conferència “L’impacte de la pràctica de les arts i l’educació en les arts”, a càrrec d’Anne Bamford, una referent internacional per la seva investigació en les arts, la creativitat, l’aprenentatge permanent i la tecnologia. 

#videoconferéncia #conferencia #retransmisiononline #reunion #remoto #formación #elearning #livestream #livestreaming #eventosvirtuales #streaming #streamingbarcelona

Embeber reproductor

Embed standard (https)Embed responsive (https)

Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?