Home

01/02/2020

Emisión THE FREAKEST CHALLENGE FINAL 5ª Edición 2019/20

Un año mas hemos realizado la emisión en Streaming del FREAKEST CHALLENGE FINAL 5ª Edición 2019/20.

Organizacion Fittest FreakestArea Crossfit

Ver el video en Facebook

Ver el video en Facebook


29/01/2020

Emissio Sessió de retorn de la nova llei de residus ARC a Palau Robert

StreamingBarcelona vam fer la emissió al Palau Robert de la sessió de retorn del procés participatiu de l'Avantprojecte de Llei de prevenció i gestió dels residus i d'ús eficient dels recursos de Catalunya. Producció tècnica : Events.

 

26/01/2020

Emisión Apolo Gaming Show

Podeis ver la emisión en Twitch

WEBfine - StreamingBarcelona, hemos retransmitido la primera edición de un nuevo proyecto impulsado por JPPRO Barcelona, el Apolo Gaming Show @apologamingshow. El evento contó con la presencia de grandes figuras como los youtubers Spursito y ViTuber, o Cristinini, que ejerció de presentadora, así como equipos profesionales de eSports, como el RCD Espanyol, Levante UD o S2V eSports.


23/01/2020

En directe L’alcaldessa respon

Ada Colau participa a “L’alcaldessa respon”, trobada anual amb els mitjans de comunicació organitzada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya. WEbfine - StremingBarcelona hem fet la retransmissió un any mes.


15/01/2020

Retansmissió Declaració d'Emergència Climática

WEBfine - StreamingBarcelona, hem realitzat l'emissió de la Declaració d’emergència climàtica de Barcelona i accelera un seguit de canvis que comprometen a tots els agents de la ciutat. Les evidències científiques irrefutables i els efectes de la crisi climàtica global que ja estem patint ens porten a actuar de manera urgent i contundent. Encara hi som a temps. És ara o mai.


04/12/2019

Escola Nova 21, Una educació de qualitat per a tothom és possible, Acte de cloenda

Emissio en #directe des de auditori de ComocaixaEscola Nova 21 s’acomiada i valora els assoliments del programa en un acte a principis de desembre amb els centres del programa.

Organitza Fundacio Jaume Bofill, per impulsar iniciatives, recerques i debats per transformar l'educació a Catalunya.


03/12/2019

Emissió Debat sobre Enginyeria, Urbanisme i el Futur de les Ciutats

A propòsit de la publicació 'Barcelona Pròxima', d'Andreu Ulied, els exalcaldes de Barcelona, Joan Clos, Jordi Hereu i Xavier Trias, van reflexionar sobre el futur de les ciutats, el paper clau que hi juguen l'enginyeria i l'urbanisme, la transformació de Barcelona en ciutat global i els reptes tecnològics, econòmics, socials i ambientals que el futur ens reclama.

 

28/11/2019

EduCaixa, Presentación del Método Pre-Textos de Doris Sommer

Octava conferencia del ciclo (R)evolución educativa de EduCaixa, donde Doris Sommer, la creadora del método pedagógico Pre-Textos, vino a a CaixaForum Madrid para hablarnos sobre cómo esta iniciativa ayuda al alumnado a encontrar su propia voz y admirar la del resto del grupo.

Doris Sommer, catedrática en la Universidad de Harvard, nos presentó el método pedagógico Pre-Textos para fomentar los valores ciudadanos a través del arte.

Ver el video en directo en Facebook


27/11/2019

Trobada Plataforma Assembleària d'Artistes de Catalunya PAAC

Des de la Capella de la Vella Massana vam fer emissió del debat : Tornem a les bases, revisar la idea de bones pràctiques. Organitzat per la Plataforma Assembleària d'Artistes de Catalunya PAAC
Van obri la trobada: Junta de la PAAC, Belén Soto, HJ Darguer, Linda Valdés, Mafe Moscoso, Mario Santamaría, Oscar Martin Correa, Patricio Rivera, Rosa Llop i Toni Navarro.


22/11/2019

Jornada Discurs d’odi, racisme i estigma vers els infants i joves estrangers sense referen adult

Emissió de la Taula rodona, en el marc de l’Assemblea de la Coalició Europea de Ciutats contra el Racisme (ECCAR), varem retrensmetre al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’acte titulat “Discurs d’odi, racisme i estigma vers els infants i joves estrangers sense referent adult. Una mirada europea”. Conferència a càrrec de Lucila Rodríguez, directora de la fundació PorCausa de periodisme i migracions, seguida d’una taula rodona en què van participar joves que van arribar sols a Espanya, moderats pel periodista Ferran Moreno.

Més de 33.000 joves van arribar sols a Europa l’any 2016. Reflexió sobre l’estigma que pateixen els menors estrangers no acompanyats.

 


21/11/2019

Emisión Charlas contra la Basuraleza, Proyecto LIBERA

Realizamos la emisión de tres eventos en CaixaForum que contaron con la participación del humorista Juan Luís Cano, el youtuber José Luis Crespo (‘QuantumFracture’) y la presidenta de la Asociación Española de Basuras Marinas (AEBAM), Pilar Zorzo. Organizado por Ecoembes

Las jornadas tuvieron lugar los días 28 de octubre en Madrid, 7 de noviembre en Zaragoza y 21 de noviembre en Barcelona.

El proyecto LIBERA, unidos contra la basuraleza’ nace en el año 2017 para frenar las consecuencias  de la basura abandonada en los espacios naturales, la basuraleza, en los diferentes ecosistemas españoles. Fue creado por la ONG ambiental decana de España, SEO/BirdLife, en alianza con Ecoembes, la organización medioambiental sin ánimo de lucro que promueve la economía circular a través del reciclaje de los envases.

El objetivo de esta iniciativa es concienciar y movilizar a la ciudadanía para mantener los espacios naturales libres de basura y que podamos, de esta manera, liberar mucha más vida en favor de la biodiversidad. Para ello, desde LIBERA planteamos un abordaje integral del problema, en tres ejes de acción: conocimiento, prevención y participación.


20/11/2019

Streaming Plenari del Consell Municipal de L'Esport

El Consell Municipal de l'Esport de Barcelona és un espai de relació i participació entre els diversos agents i actors del sistema esportiu de la ciutat de Barcelona.

Per aconseguir fer visible i donar resposta a les demandes, els problemes i les necessitats que afecten diferents actors esportius de la ciutat.


Página << < ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?