Home

17/03/2020

Emisión Máster Universitario de Psicología Infantil y Juvenil - Sesión Informativa UOC

StreamingBarcelona realizamos la emisión de la sesión informativa del Máster Universitario de Psicología Infantil y Juvenil: Técnicas y Estrategias de Intervención en la que la profesora Marta Reinoso del máster universitario explica detalladamente el plan de estudios, la metodología y las salidas profesionales del programa.

El máster universitario de Psicología Infantil y Juvenil online de la UOC forma a profesionales especializados en la intervención psicológica en salud mental de niños y adolescentes, desde distintas orientaciones teóricas (cognitivoconductual, humanista, psicodinámica y sistémica) y en diferentes contextos (clínico, educativo y comunitario).

Más información del máster universitario de Psicología Infantil y Juvenil
https://estudios.uoc.edu/es/masters-universitarios/psicologia-infantil-juvenil/presentacion

#masteruniversitariopsicologiainfantilyjuvenil #psicologiainfantilyjuvenil #psicologiainfantil #masteroficialUOC #UOC #formacion #formaciononline #universidad #educacion #masteronline #masterspsicologiainfantil


17/03/2020

Retransmisión Máster Universitario de Innovación y Transformación Digital - Sesión Informativa UOC

Realizamos la retransmisión de la sesión informativa del Máster Universitario de Innovación y Transformación Digital en la que la profesora Mihaela Enache del máster universitario explica detalladamente el plan de estudios, la metodología y las salidas profesionales del programa.

El máster universitario de Innovación y Transformación Digital permite liderar los procesos de cambio basados en conocimiento que generan valor. En el máster universitario de Innovación y Transformación Digital entendemos que la sociedad, en permanente transformación, evoluciona y las organizaciones se tienen que adaptar con nuevas formas de organización basadas en la gestión por procesos, la digitalización de las empresas y la gestión de la innovación.

Más información del Máster Universitario de Máster Universitario de Innovación y Transformación Digital
https://estudios.uoc.edu/es/masters-universitarios/innovacion-transformacion-digital/presentacion

#masteruniversitarioinnovaciontransformaciondigital #innovaciondigital #transformaciondigital #masteroficialUOC #UOC #formacion #formaciononline #universidad #innovacion #masteronline #mastersinnovaciondigital


17/03/2020

Retransmisión Grado de Administración y Dirección de Empresas (ADE) - Sesión Informativa UOC

WEBfine - StreamingBarcelona realizamos la retransmisión de la sesión informativa del Grado de Administración y Dirección de Empresas en la que el profesor director del grado explica detalladamente el plan de estudios, la metodología y las salidas profesionales del programa.

El grado de Administración y dirección de empresas (ADE) de la UOC está diseñado para formar a profesionales versátiles, capaces de desarrollar tanto funciones de dirección y gestión de cualquier institución pública o privada como de iniciar su propio negocio.

Más información del Grado de Administración y Dirección de Empresas
https://estudios.uoc.edu/es/grados/administracion-direccion-empresas/presentacion

#gradodeade #ade #gradoUOC #UOC #formacion #formaciononline #universidad #educacion #gradoonline #gradosade


19/02/2020

Emissió de la roda de premsa Barcelona Oportunity Week

Emissió de Barcelona Opportunity Week, durant la setmana del Mobile. Turisme de Barcelona va llançar una campanya amb els operadors econòmics de la destinació, per oferir una proposta de valor en cultura, gastronomia, allotjament, transport i comerç.

Turisme de Barcelona ha presentat la campanya que Ajuntament de Barcelona i agents econòmics van acordar divendres de la setmana passada després de la reunió que l’alcaldessa Ada Colau i el tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, van mantenir amb els diferents operadors i agents econòmics de la ciutat per analitzar els efectes de la cancel·lació de Mobile World Congress. La campanya s’ha preparat, orquestrada per l’Ajuntament i coordinada per Turisme de Barcelona, amb l’objectiu d’oferir una nova proposta de valor els mateixos dies que s’havia de celebrar el MWC, com a reacció ràpida, positiva i amb contingut cultural, gastronòmic, hoteler i de comerç que va adreçada tant al congressista visitant que ja tenia vol i hotel contractat com al mercat de més proximitat: públic local, nacional i europeu.

Amb l’eslògan “Vine a Barcelona. Ara és el moment”, la campanya es focalitza principalment en el mercat domèstic i en el visitant que ha planejat venir a Barcelona durant la setmana que s’havia de celebrar el Mobile, més de 150 establiments i operadors de la ciutat s’hi han afegit a la campanya amb propostes d’ofertes


17/02/2020

Catalunya Futur Debats - Els reptes del sistema sanitari català

Realizamos la emisión en directo de "Los retos del sistema sanitario catalán", a debate en el Catalunya Futur. Sobre conceptos como envejecimiento, descenso de la natalidad o cronificación de enfermedades que obligan a replantear el modelo del sistema sanitario catalán.

Para afrontar este reto, el Departamento de Salud contará este año con el segundo presupuesto más alto de la historia, con 9.789 millones de euros, 913 más que en 2017. Después de tres años con las cuentas del gobierno prorrogadas, se revertirán por completo los recortes de años anteriores.

Para tratar de dar respuesta a todas las preguntas que surgen en relación e este tema, Catalunya Futur invitó a voces expertas para poner luz sobre el asunto.Moderadora la periodista Mònica Hernàndez como de costumbre.

Catalunya Futur, Expertos y voces autorizadas:

- Hble. Sra. Alba Vergés, consellera de Salud, Generalitat de Catalunya

- Sr. Marc Ramentol, director general de Profesionales de la Salud de la Generalitat de Catalunya

- Dra. Gemma Craywinckel, directora gerente del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

- Sra. Ana Macpherson, periodista de La Vanguardia especializada en sanidad

- Dr. Jordi Mestres Lucero, vicepresidente de la CAMFiC (Sociedad Catalana de Medicina Familiar y Comunitaria)


15/02/2020

Emissió del nou model de Servei o de Gestió de la GUB

Emissió en directe de Jaume Collboni i Albert Batlle, per la presentació del Nou Model de servei i de gestió de la Guàrdia Urbana de Barcelona.A la Prefectura de la Guàrdia Urbana. A la presentació també va assistir el cap de la Guàrdia Urbana, l’Intendent Major Pedro Velázquez.


14/02/2020

Streaming roda de premsa Agents Econòmics

Ada Colau i Jaume Collboni es van reunir amb els representants dels diversos sectors econòmics per analitzar la situació arran la cancel·lació del Mobile World Congress 2020. Posteriorment, WEBfine/StreamingBarcelona vam fer l'emissió del primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni atenent els mitjans de comunicació al Saló Ciutat. Els mitjans gràfics van prendre imatges de la reunió a l’inici de la trobada, al Saló de Cròniques.


13/02/2020

Conferència Paul Lecroart, Paris Mobility Transformation. Road Infrastructure Integration

Hem fet l'emissio a traves del canal de Camins.cat de la conferència de Paul Lecroart, aon exposa el model de transformació de la mobilitat i pacificació del trànsit de París així com la seva experiència i coneixement de les transformacions de grans infraestructures viàries a París, Seül o San Francisco. Amb un debat obert sobre la futura transformació viària de l'àrea metropolitana de Barcelona amb Xavier Flores, director general d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Teresa Navas, professora associada del Departament de Teoria i Història de l'Arquitectura de la UPC, Lluís Alegre, director de l'Àrea de Mobilitat de l'ATM, Nel·la Saborit, Tècnica d'Estudis i Projectes del PEMB i Javier Ortigosa, Servei de Redacció del Pla Director d'Urbanisme de l'AMB. Aquesta conferència va ser dins el concurs d'idees sobre el futur de les infraestructures viàries que promou l'AMB.


11/02/2020

Streaming Premis Ciutat de Barcelona 2019

Un any mes hem realitzat l'emissió dels Premis Ciutat de Barcelona.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament, Joan Subirats, van presidir la cerimònia de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2019.

L’acte va tenir lloc l’11 de febrer al Saló de Cent i va ser conduit per la periodista Núria Dias. Amb la direcció artística de Pep Salazar, Playmodes ha creat per a l’ocasió performance que combinarà un projecte d’il•luminació i una actuació musical elaborada en col•laboració amb l’ESMUC. Igualment, l’agència creativa USTED amb la col.laboració de “Norte studio” ha creat un imaginari gràfic per a l’acte.

Els Premis Ciutat de Barcelona, al llarg de la seva trajectòria, han consolidat una imatge pròpia a partir de la lletra “B”, que té la seva principal aplicació en el llibret que es lliura als assistents a l’acte de lliurament dels Premis. L’Institut de Cultura de Barcelona, encarregat de l’organització dels Premis, ha volgut aprofundir en la dimensió ciutadana d’aquests guardons, que són un reconeixement de la ciutat –representada pels membres del jurat, proposats pel Consell de la Cultura de Barcelona i nomenats per l’Alcaldessa– al talent d’uns altres ciutadans –els guanyadors. Seguint el propòsit d’eixamplar-ne la dimensió ciutadana, l’ICUB va proposar que a partir de l’edició del 2017 els autors de la proposta visual fossin els alumnes de les escoles públiques de disseny de la ciutat, un projecte que enguany entoma l’Escola d’Art i Superior de Disseny Deià, que pren el relleu a l’Escola La Massana. Centre d’Art i Disseny i a l’Escola Superior de Disseny i Art la Llotja.

Obert a l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Assistència al producte gràfic imprès, el concurs realitzat per al disseny de la imatge de l’edició del 2019 dels Premis Ciutat de Barcelona va rebre 25 propostes, entre les quals va resultar guanyador el disseny de Maria Traseira i Maria Tejera. El jurat, format per Patricia Armada, Jorge Sandua, Pau Cuyàs, Juli Sanjuan i Jaume Muñoz, va valorar la seva originalitat i innovació en l’estil gràfic dels Premis, així com la utilització de recursos tecnològics i qualitats formals.


11/02/2020

MasterClass Pere Calvet, La mobilitat, factor clau davant la crisi climàtica

WEBcast organitzat per Camins.cat. Pere Calvet, president de la Unió Internacional del Transport Públic (UITP) va analitzar com una bona gestió de la mobilitat és fonamental en la lluita contra la crisi climàtica. #mobilitat #transportpublic #canviclimatic #enginyeria #ODS


03/02/2020

Streaming FIGHTING FOR BREATH The Global Forum on Childhood Pneumonia

Stopneumonia  organized The Global Forum on Childhood Pneumonia, taking place on 29 – 31 January 2020 at CosmoCaixa, Barcelona, Spain. Technical production Focus. Live broadcast WEBfine - StreamingBarcelona.


03/02/2020

Streaming Catalunya Futurs Debats, El mòbil a les aules

Emitimos una nueva edición del Catalunya Futur, organizado por La Vanguardia, un debate sobre la inclusión de los móviles en las aulas. Aunque estos dispositivos pueden despistar a los alumnos, también pueden ser grandes herramientas en las que quiere apoyarse el Departamento de Educación para este curso. La jornada contó con la presencia de los más destacados expertos catalanes del sector.

No es un debate nuevo, pero lo cierto es que sigue abierto. Una vez asumido que los móviles en clase pueden mejorar el aprendizaje de los alumnos, es necesario preguntarse: ¿Cómo se debe gestionar el uso de los teléfonos móviles en las aulas? ¿Qué uso se les debe dar? ¿Para qué asignaturas? ¿En qué espacios? ¿Durante cuánto tiempo?

El debate lo moderó la periodista Mònica Hernàndez como de costumbre.

Expertos y voces autorizadas

- Sra. Mar Camacho Martí Directora General de Innovación, Investigación y Cultura Digital, Generalitat de Catalunya.

- Sr. Evaristo González Director del INS Torre del Palau, Terrassa.

- Sra. Martina Mairgünther Coordinadora de Primaria, escuela Jacint Verdaguer, Castelldefels.

- Sra. Coral Regí Rodríguez Directora de la escuela Virolai. Miembro del Consejo Escolar de Catalunya.

- Sr. Jordi Rodon Cuixat Secretario del Consejo Escolar de Cataluña, Generalitat de Catalunya.

- Sra. Núria Sabaté Directora de la escuela Marià Fortuny, Reus. Ganadora de mSchools Student Awards 2019.


Página << < ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?