Home

28/11/2022

Sessió participativa oberta veïnat Sagrada Família - Camp d'en Grassot

Varem fer la retransmissió de la Sessió oberta al veïnat per presentar la proposta que s'ha treballat juntament amb el Grup Impulsor del barri de Sagrada Família - Camp d'en Grassot. Aquesta sessió dividida en dues parts, una primera part, va ser la presentació i explicació de l'estat actual del Pla d'Acció i una segona part, en la qual els assistents van fer grups per poder fer les seves propostes i aportacions, en directe i telematiques.


25/11/2022

25 N Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

StreamingBarcelona vam realitzar la retransmissió de la LECTURA DEL MANIFEST, amb concert a càrrec d’Olga Prats Garriga i Carles Girbau Pladesala, estudiants de l’Esmuc. Altres accions: • Exposició Lliures i Sense Por, de l’Institut Català de les Dones, del 12 de novembre a l’1 de desembre, a la planta baixa • Racó Violeta, amb novetats, a la Biblioteca • Mur de participació, joc de les violències masclistes a la Intranet-Portal de Centres.


24/11/2022

Festa AmicsUAB 2022

#streamingbarcelona hem realitzat La Festa AmicsUAB 2022 des de la Casa Convalescència .Serà la primera edició on es recuperi la normalitat, deprés de  dos anys de pandemia. En aquesta 20ena edició es va celebrar els vincles entre la Universitat i la societat. Altrament, com a representants oficials de la UAB, van assistir en Javier Lafuente, rector de la UAB, Gabriel Masfurroll, president del Consell Social d'AmicsUAB, i, finalment, el president d'AmicsUAB Francesc Cayuela.


11/11/2022

27a Jornada dels Economistes

Un any mes hem realitzat la Jornada dels Economistes, es la La 27a edició i porta per lema “Els reptes per a la sostenibilitat de l’economia catalana”.
A traves de la nostre Plataforma s'han donat tots els serveis necessaris pel desevolupament dels actes de inauguració, mes totes les sessions simultànies, així com a les seus de Tarragona, Lleida i Girona.


03/11/2022

Jornada Anual Alumni Barcelona 2022

Vam fer la #retransmissió en #directe de la Jornada Anual Alumni Barcelona 2022 per celebrar els 100.000 alumnes de UOC - Universitat Oberta de Catalunya. En el espai imcomparable de La Pedrera. Una jornada festiva, interessant i plena de grans sorpreses, amb experiències interessants d'alumnis amb nom i cognoms.


02/11/2022

I Premis Sàpiens - La Nit de la Historia

Hem realitzatr l'#emissió en #streaming en #directe #online de La Nit de la Història, la gala de lliurament dels I #PremisSàpiens que es van celebrar al @MuseuMaritim de Barcelona amb motiu del 20è aniversari de SÀPIENS @sapienscat. Fou un espai immillorable per acollir la gran festa de la historiografia catalana #LaNitdelaHistòria. Unes distincions creades el 2022 amb motiu del vintè aniversari de la revista. Organitzat per Sapiens i Abacus.


13/10/2022

Webinar para Educo ONG desde nuestro Estudio-Plató

@webfine streamingbarcelona hemos realizado para @Educo ONG, en nuestro Estudio-Plató el #webinar: ¿36 meses de calidad? Cómo mejorar la educación de las niñas y niños de 0 a 3 años.
#EducarCura #PrimeraInfanc, #emision #streaming #endirecto #remoto #híbrido #educo #programa educare

16/09/2022

Fixing the Future

Ha sido un placer realizar la #emisión de #FixingtheFuture, organizador por @AtlasFuture , Abacus y @HabilisCat, durante dos dias en el @CCCB. emisión a traves de canal privado y dos idiomas.
un evento #híbrido con la participación de más de 50 ponentes internacionales, más de 50 ideas y proyectos, para inspirar el cambio.
#streaming #endirecto #online #remoto #hibrido


29/06/2022

Altas capacidades intelectuales: Tipos, estereotipos e intervenciones educativas fiables

StreamingBarcelona ha emitido en directo el webinar "Altas capacidades intelectuales: tipos, estereotipos e intervenciones educativas fiables", organizado por la UOC y con la participación de Leopold Carreras.


28/06/2022

Formación en ciberseguridad, ¿reto o solución?

El 28 de juny vam retransmetre en streaming la taula rodona "Formació en ciberseguretat: Solució o Repte?", organitzada per Fundació Telefónica, la Generalidad de Catalunya i Barcelona Activa. Hi van participar Sara Diaz, Sergio de los Santos, Genis Margarit, Tomàs Moré, Stephane Raccah, i com a moderadora, Mariola Dinarès.


28/06/2022

Acto Defensa Proyectos 4ª Convocatoria Becas Hestia 2021-2022

StreamingBarcelona se ha encargado de emitir en directo el acto de defensa de los proyectos de la 4ª Convocatoria de las Becas Hestia 2021-2022.


22/06/2022

Final Concurs Tesi 4 minuts 2022

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre la final del concurs "Presenta la teva tesi en 4 minuts" organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), juntament amb dotze universitats catalanes i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.


21/06/2022

Acord perquè el FC Barcelona jugui temporalment a Estadi Olímpic Lluís Companys

El 21 de juny vam retransmetre en directe la presentació de l'acord entre l'Ajuntament de Barcelona i el FC Barcelona perquè el club jugui temporalment a l'Estadi Olímpic Lluís Companys la temporada 2023/2024.


07/06/2022

Acte de lliurament Premis Nacionals de Recerca 2021

El passat día 7 de juny de 2022 ens vam encarregar de retransmetre en directe l'acte de lliurament dels Premis Nacionals de Recerca 2021, convocats pel Govern de Catalunya i la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRI). L'acte va ser presidit per Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, i es va comptar amb la participació de Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitat i presidenta de l'FCRI. 

 


02/06/2022

VI Jornada de Periodismo Móvil - MojoEFE-UOC 2022

StreamingBarceona se encargó de retransmitir en directo las jornadas de Periodismo Móvil e Innovación en Periodismo, Mojo UOC-EFE de 2022, que tuvieron lugar el 02/06/2022. En esta edición, el espacio Movistar Center de Plaza Cataluña acogió de nuevo las temáticas de mayor actualidad y las últimas novedades en el sector. 

 


31/05/2022

Actividades saludables: Si fumas contaminas, ¿tiene futuro el tabaco? …

StreamingBarcelona se encargó de retransmitir en directo el Webinar "Actividades saludables: Si fumas contaminas, ¿tiene futuro el trabaco?" organizado por la UOC dentro de la Semana sin Humo. Participaron en esta charla Antoni Baena y Noèlia Muñoz.


31/05/2022

Acto final del primer proyecto de la red INNOTUB

StreamingBarcelona nos encargamos de retransmitir en directo la jornada de presentación de las principales conclusiones del proyecto EFA/19/INNOTUB. En el marco de Casa Convalescencia de Hospital de Sant Pau

 


30/05/2022

Gana dinero como un banquero: la oportunidad de las finanzas descentralizadas.

StreamingBarcelona se encargó de retransmitir en directo desde el Plató-Estudio el webinar "Gana dinero como un banquero: la oportunidad de las finanzas descentralizadas" organizado por Metapro Academy. En el encuentro particiaron Ángel Pardo, Xavier Molleví y Marc Fontanals.


28/05/2022

OCP Anniversary 2022

El sábado 28 de mayo nos encaragamos de retransmitir en streaming la competición "Obstacles Only" organizada por Olimpic Cable Park


26/05/2022

Med-EcoSuRe Barcelona Business Forum, on Energy Renovation Solutions

StreamingBarcelona se encargó de retransmitir en directo el primer Foro Empresarial de la Universidad de Barcelona que reunió a responsables políticos, representantes de la educación superior y empresarial y otras partes interesadas para debatir y proponer esquemas de financiación innovadores, estructuras organizativas y asociaciones para acelerar la rehabilitación energética del edificio universitario al otro lado del Mediterráneo. 


26/05/2022

NFT: estafa o revolución tecnológica.

StreamingBarcelona se encargó de retransmitir en directo el webinar "NFT: estafa o revolución tecnológica" organizado por la academia Metapro Academy. En el encuentro participaron Olga Vázquez, Laura González-Valdizán y Ángel Pardo.


17/05/2022

"Acompanyament a la diversitat de gènere a les institucions: aportacions des del treball social"

La Comissió de Salut Mental del Col·legi va organitzar el 17 de maig una jornada híbrida que, a través d'exposicions i casos pràctics, pretén ajudar a formar-se en la diversitat de gènere, generant un debat enriquidor que apropi a una realitat cada vegada més present i actual.

La diversitat de gènere és present en tots els àmbits que conformen la nostra societat, al món laboral, educatiu, familiar, relacional, etc. Per tant, és important tenir-la present, també, des de la mirada del treball social. En aquest sentit, és necessari ampliar la mirada cap a la diversitat i els coneixements de les i els professionals dels diversos àmbits per tal que tractin amb el respecte i la dignitat que es mereixen les persones amb diversitat de gènere. El treball social, com a agent de canvi, pot esdevenir un element clau en la consolidació d’aquest respecte cap a la diversitat a través de l’acompanyament.


09/05/2022

BSC - 7º Taller ENES HPC

Realizamos la retransmisión del 7º taller ENES HPC, que tuvo lugar como evento híbrido en el Barcelona Supercomputing Center (BSC, Barcelona) del lunes 9 al miércoles 11 de mayo de 2022. 

IS-ENES3  organiza este taller de la European Network for Earth System modeling (ENES) en colaboración con ESiWACE2 . Reunió a expertos en HPC en modelado de sistemas terrestres en un evento híbrido. Un servicio de transmisión para participantes remotos (incluidos los oradores). 

Más información en la web de IS-ENES3


04/05/2022

ISE Programa estand BCN

Este año participaremos en el Integrated Systems Europe (ISE), que tendrá lugar del 10 al 13 de mayo en Barcelona. Nos podrás encontrar en el stand de Barcelona Activa del Ayuntamiento de Barcelona, con el número 4A350.

Además, tendremos la oportunidad de presentar nuestra nueva plataforma de emisión para eventos y congresos.


30/04/2022

Trofeu Nita Carmona de futbol femení

Retransmissió del primer trofeu de futbol femení que es disputa a Santa Coloma de Gramenet. Abans de gaudir del partit, es va fer un repàs de les principals accions empreses en el camp del foment de l'esport, dels valors esportius i de la igualtat d'oportunitats en matèria d'esport. Hi van participar la tinenta d'alcaldessa i el regidor, i també els ponents ciutadans/es com a comentaristes.

 


26/04/2022

Cultura i inclusió social - Obertura de la jornada

StreamingBarcelona s'ha encarregat d'emetre en directe la Jornada "Cultura i inclusió social" del PROJECTE ARTIS. L'acte d'obertura de la jornada ha estat a càrrec de Jordi Foz, secretari general del Departament de Cultura; i Nicolas Garcia, president delegat de Catalanitat del Consell Departamental de Pirineus Orientals.


05/04/2022

En directo - Competitividad: ¿Impulso o sed de triunfo?

StreamingBarcelona se encargó de retransmitir en directo el segundo debate In&Out de valores, organizado por el Reial Club de Tennis de Barcelona. 


01/04/2022

1r Fòrum de les Arts a l’Educació …

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe el 1er Fòrum de les Arts a l'Educació, organitza't per el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA). El fòrum va tenir lloc a Barcelona els dies 1 i 2 d'abril.

 

23/03/2022

Acto Defensa Proyectos 3ª Convocatoria - Becas Hestia 2020-2021 …

La Cátedra Hestia organizó el acto de entrega de las Becas Hestia correspondientes al curso 2020-2021. Durante la sesión online los investigadores galardonados en la 3.ª edición de las becas impulsadas por la Cátedra presentaron los principales resultados obtenidos con sus proyectos.

 


17/03/2022

CONVERSES DISTESES "EL CAPITALISME I EL SEU SETÈ DE CAVALLERIA"

StreamingBarcelona s'ha encarregat de gravar la conversa entre el periodista Ricard Romero de Tejada i l’Alfons Durán-Pich, on presenta el seu nou llibre “El capitalisme i el seu setè de cavalleria". En aquest llibre, Alfons Durán-Pich ens apropa a la realitat històrica i contemporània del capitalisme. 


Página < 1 2 3 4 5 6 7 8 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?