Home

15/11/2021

Inauguración 42 Barcelona

StreamingBarcelona se encargó de retransmitir en directo la presentación del 42 Barcelona, el campus de programación más revolucionario y pionero. En la inauguración participaron José María Álvarez-Pallete, presidente de Telefónica, Jaume Collboni, Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona y Xavier Quinquillà, director general d'Impacte Territorial i Social del Coneixement de la Generalitat de Cataluña. Además, participó en remoto la directora global de 42, Sophie Viger.


11/11/2021

Jornada dels Economistes 2021 | Tarragona

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la Jornada dels Economistes 2021 que va tenir lloc a Tarragona. 

Hi van participar el Sr. Antonio Terceño Gómez, degà de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili; el Sr. Miquel Àngel Fúster Gómez del Campo, president de la Seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya; el Sr. José Luis Cárpatos, graduat en Ciències Empresarials, CEO de Serenity Markets, director d'INTEFI Escuela de Negocios i director d'Inversions de Gloversia Capital EAF; el Dr. Agustí Segarra Blasco, economista i catedràtic d'Economia Aplicada a la Universitat Rovira i Virgili; la Dra. Maria Victòria Forns i Fernández, professora de Treball Social i codirectora de la Càtedra d'Inclusió Social de la Universitat Rovira i Virgili; el Sr. Fernando Aldecoa Llauradó, economista i director general d'Operacions i Finances de PortAventura World; i el Sr. Oriol Amat i Salas, degà en funcions del Col·legi d'Economistes de Catalunya


09/11/2021

Aprendre a l'Escola que aprèn: com augmentar la motivació dels aprenents (Original)

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe el Webinar "Aprendre a l'Escola que aprèn: Com augmentar la motivació dels aprenents". Es pot veure en versió original o amb traducció simultània al català.


07/11/2021

Festival 42 - ANNA STAROBINETS: BESTIAL, LÍRICA, IMPRESCINDIBLE

StreamingBarceloan es va encarregar de retransmetre en directe la converça que va organitzar el festival 42 entre l’Elisenda Solsona escriptora de Satèl·lits, i Anna Starobinets.

Anna Starobinets és una de les creadores europees més fascinants del moment, tant en el vessant de contista i novel·lista com en el vessant autobiogràfic, menció a banda dels seus llibres infantils i juvenils. 

 

07/11/2021

Lliurament de Premis de LlumBCN

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en streaming el lliurament de premis del Festival LlumBCN d'aquest any 2021. 


05/11/2021

Jornada dels Economistes 2021

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe tots els esdeveniments que van tenir lloc durant la Jornada dels Economistes 2021.

En total, vam retransmetre 15 esdeveniments, dels quals 14 es van retransmetre de manera simultanea en dues sessions (7 esdeveniments simultanis a la primera sessió i 7 esdeveniments a la segona sessió).

Els podeu trobar tots al canal de Youtube del Col·legi d'Economistes.


30/10/2021

Talent Show de Cosplay 2021

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en streaming el Talent Show de Cosplay que va tenir lloc al centre comercial Arenas de Barcelona. Hi van assistir les estrelles del Cosplay Chaoko Maker i Luna Dangelis i el reconegut il·lustrador de Marvel Comics Salva Espín. 


28/10/2021

Acte de lliurament dels Premis dels Economistes 2021

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe l'acte de lliurament dels Premis dels Economistes 2021. La presentació de l'acte va estar en mans del Sr. Jaume Menéndez Fernández, director de la Jornada dels Economistes 2021, i el lliurament dels premis va estar a càrrec del Sr. Oriol Amat i Salas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya.


27/10/2021

Roda de Premsa - Llum Bcn

Durant el primer cap de setmana de novembre tindrà lloc l’edició més expandida del Llum BCN, que anirà més enllà del barri de Poblenou per arribar gairebé a tot el districte de Sant Martí.

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la roda de premsa de presentació del festival Llum BCN d'aquest any.

La barcelonina Eugènia Balcells serà l’artista homenatjada per la seva trajectòria i il·luminarà la Façana del Disseny Hub i la Torre Glòries amb una doble instal·lació. També participaran artistes destacats nacionals i internacionals com Pablo Valbuena, Ben Kreukniet, Quiet Ensemble o Nonotak.

 


26/10/2021

Roda de Premsa: Festival 42 Fabra i Coats

No et perdis en #streaming la roda de premsa de presentació de la primera edició del  Festival 42 (Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona).

A l’acte hi van participar el Delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados, i el periodista i escriptor Ricard Ruiz Garzón, comissari del 42.


26/10/2021

Acte de lliurament Premis Nacionals de Recerca de Catalunya

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en streaming l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Recerca 2020, presidit per Pere Aragonès, President de la Generalitat de Catalunya, i amb participació de Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitats i presidenta de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI).

 

18/10/2021

Acte de presentació ACCP

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la presentació de l’Associació Catalana de Ciència Política. L’acte es va poder seguir via streaming i de manera presencial. 

La presentació va estar presidida per la Consellera d’Igualtat i Feminismes, la Hble. Sra. Tània Verge i la intervenció central la va realitzar la Dra. Donatella della Porta, catedràtica de Ciència Política. Es va comptar també amb els parlaments -entre altres- del president de l’ACCP, el Dr. Jordi Matas, i del degà del Colpis, el Dr. Jordi Pacheco. La Dra. Pastora Martínez, vicerectora de la UOC, va participar com amfitriona de l’acte. 


Página << < ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?