Home

24/11/2021

La transformació digital del sistema de salut a Catalunya #WhatifForumUOC

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la segona sessió del cicle The eHealth What if Forum 2021, organitzat per l'eHealth Center de la UOC. 

Hi van participar com a ponents Unai Sanchez, director tecnològic i cofundador d'HumanItCare; Jordi Piera, director de l'Oficina de l'Estratègia de Salut Digital de Catalunya; Mireia Sans, directora del CAP Comte Borrell de Barcelona i presidenta de la Secció Col·legial de Metges e-Salut del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB); y Óscar Solans, responsable funcional eSalut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya. Va moderar la taula de diàleg Carme Carrion, sotsdirectora de Recerca dels Estudis de Ciències de la Salut de la UOC.


23/11/2021

Aprendre a l'escola que aprèn: Com construir el professionalisme col·laboratiu (Original)

StreamingBarcelona va retransmetre en directe el Webinar "Aprendre a l'escola que aprèn: Com construir el professionalisme col·laboratiu". El webinar es pot veure en versió original o amb traducció simultània al català. 


18/11/2021

REUNION ANUAL ANFAPA-PATROCINADORES 2021

StreamingBarcelona se encargó de retransmitir en directo la reunion anual de ANFAPA y sus patrocinadores de 2021. 


18/11/2021

Jornada dels Economistes 2021 | Lleida

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la Jornada dels Economistes 2021 que es va dur a terme a Lleida.

Hi van participar el Dr. Jordi Moreno Gené, secretari acadèmic de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida; el Sr. Josep Maria Riu i Vila, president de la Seu de Lleida del Col·legi d’Economistes de Catalunya; la Sra. Montse Mínguez i Garcia, diputada per Lleida al Congrés dels Diputats i portaveu del PSOE a la Comissió de Pressupostos; el Sr. Isidre Gavín i Valls, secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, president del Comitè Executiu de l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, president de Ports de la Generalitat, president d’Aeroports de Catalunya i vicepresident de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya; el Sr. Pol Guixé i Jové, enginyer aeronàutic, director de l’Àrea d’Innovació de Space Communications de la Fundació i2CAT i soci d’Origen Studio; el Sr. Santiago Aliaga i Aliaga, llicenciat en Administració d’Empreses, CEO de Zyrcular Foods i director de Control de Gestió del grup Vall Companys; el Sr. Xavier Ticó Camí, economista i vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya; i el Sr. Oriol Amat i Salas, degà en funcions del Col·legi d’Economistes de Catalunya.


17/11/2021

Nuevas estrategias digitales centradas en la salud y la persona

StreamingBarcelona se encargó de retransmitir en directo la primera sesión del ciclo The eHealth What if Forum 2021, organizado por el eHealth Center de la UOC.

Participaron como ponentes Corpus Gómez Calderón, doctora en Educación y TIC. Directora de RR.HH. de Marina Salud, Denia; Santiago García Blanco, director general de Transformación Digital y Relaciones con los Usuarios, Consejería de Sanidad, Gobierno de Cantabria; Mikel Ogueta Lana, subdirección de Calidad y Sistemas de la Información, Organización Central de Osakidetza; y Elena Torrente Segarra, subdirectora de Desarrollo de Salud Digital y responsable del DKV Innolab de Salud Digital. Y moderó el diálogo Albert Barberà, director del eHealth Center (UOC). 


15/11/2021

Inauguración 42 Barcelona

StreamingBarcelona se encargó de retransmitir en directo la presentación del 42 Barcelona, el campus de programación más revolucionario y pionero. En la inauguración participaron José María Álvarez-Pallete, presidente de Telefónica, Jaume Collboni, Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona y Xavier Quinquillà, director general d'Impacte Territorial i Social del Coneixement de la Generalitat de Cataluña. Además, participó en remoto la directora global de 42, Sophie Viger.


11/11/2021

Jornada dels Economistes 2021 | Tarragona

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la Jornada dels Economistes 2021 que va tenir lloc a Tarragona. 

Hi van participar el Sr. Antonio Terceño Gómez, degà de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili; el Sr. Miquel Àngel Fúster Gómez del Campo, president de la Seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya; el Sr. José Luis Cárpatos, graduat en Ciències Empresarials, CEO de Serenity Markets, director d'INTEFI Escuela de Negocios i director d'Inversions de Gloversia Capital EAF; el Dr. Agustí Segarra Blasco, economista i catedràtic d'Economia Aplicada a la Universitat Rovira i Virgili; la Dra. Maria Victòria Forns i Fernández, professora de Treball Social i codirectora de la Càtedra d'Inclusió Social de la Universitat Rovira i Virgili; el Sr. Fernando Aldecoa Llauradó, economista i director general d'Operacions i Finances de PortAventura World; i el Sr. Oriol Amat i Salas, degà en funcions del Col·legi d'Economistes de Catalunya


09/11/2021

Aprendre a l'Escola que aprèn: com augmentar la motivació dels aprenents (Original)

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe el Webinar "Aprendre a l'Escola que aprèn: Com augmentar la motivació dels aprenents". Es pot veure en versió original o amb traducció simultània al català.


07/11/2021

Festival 42 - ANNA STAROBINETS: BESTIAL, LÍRICA, IMPRESCINDIBLE

StreamingBarceloan es va encarregar de retransmetre en directe la converça que va organitzar el festival 42 entre l’Elisenda Solsona escriptora de Satèl·lits, i Anna Starobinets.

Anna Starobinets és una de les creadores europees més fascinants del moment, tant en el vessant de contista i novel·lista com en el vessant autobiogràfic, menció a banda dels seus llibres infantils i juvenils. 

 

07/11/2021

Lliurament de Premis de LlumBCN

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en streaming el lliurament de premis del Festival LlumBCN d'aquest any 2021. 


05/11/2021

Jornada dels Economistes 2021

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe tots els esdeveniments que van tenir lloc durant la Jornada dels Economistes 2021.

En total, vam retransmetre 15 esdeveniments, dels quals 14 es van retransmetre de manera simultanea en dues sessions (7 esdeveniments simultanis a la primera sessió i 7 esdeveniments a la segona sessió).

Els podeu trobar tots al canal de Youtube del Col·legi d'Economistes.


30/10/2021

Talent Show de Cosplay 2021

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en streaming el Talent Show de Cosplay que va tenir lloc al centre comercial Arenas de Barcelona. Hi van assistir les estrelles del Cosplay Chaoko Maker i Luna Dangelis i el reconegut il·lustrador de Marvel Comics Salva Espín. 


28/10/2021

Acte de lliurament dels Premis dels Economistes 2021

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe l'acte de lliurament dels Premis dels Economistes 2021. La presentació de l'acte va estar en mans del Sr. Jaume Menéndez Fernández, director de la Jornada dels Economistes 2021, i el lliurament dels premis va estar a càrrec del Sr. Oriol Amat i Salas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya.


27/10/2021

Roda de Premsa - Llum Bcn

Durant el primer cap de setmana de novembre tindrà lloc l’edició més expandida del Llum BCN, que anirà més enllà del barri de Poblenou per arribar gairebé a tot el districte de Sant Martí.

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la roda de premsa de presentació del festival Llum BCN d'aquest any.

La barcelonina Eugènia Balcells serà l’artista homenatjada per la seva trajectòria i il·luminarà la Façana del Disseny Hub i la Torre Glòries amb una doble instal·lació. També participaran artistes destacats nacionals i internacionals com Pablo Valbuena, Ben Kreukniet, Quiet Ensemble o Nonotak.

 


26/10/2021

Roda de Premsa: Festival 42 Fabra i Coats

No et perdis en #streaming la roda de premsa de presentació de la primera edició del  Festival 42 (Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona).

A l’acte hi van participar el Delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados, i el periodista i escriptor Ricard Ruiz Garzón, comissari del 42.


26/10/2021

Acte de lliurament Premis Nacionals de Recerca de Catalunya

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en streaming l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Recerca 2020, presidit per Pere Aragonès, President de la Generalitat de Catalunya, i amb participació de Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitats i presidenta de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI).

 

18/10/2021

Acte de presentació ACCP

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la presentació de l’Associació Catalana de Ciència Política. L’acte es va poder seguir via streaming i de manera presencial. 

La presentació va estar presidida per la Consellera d’Igualtat i Feminismes, la Hble. Sra. Tània Verge i la intervenció central la va realitzar la Dra. Donatella della Porta, catedràtica de Ciència Política. Es va comptar també amb els parlaments -entre altres- del president de l’ACCP, el Dr. Jordi Matas, i del degà del Colpis, el Dr. Jordi Pacheco. La Dra. Pastora Martínez, vicerectora de la UOC, va participar com amfitriona de l’acte. 


14/10/2021

Nova Promoció Agents Guàrdia Urbana BCN

StreamingBarcelona s'ha encarregat de retransmetre en directe l’acte de benvinguda de la nova promoció de la Guàrdia Urbana de Barcelona formada per 237 homes i dones que passaran a formar part del cos de policia barceloní. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, acompanyada pel tinent de d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, el tinent de l’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, i el Cap de la Guàrdia Urbana, l’Intendent Major, Pedro Velázquez.


14/10/2021

Acto de entrega de los VII Premios a los mejores Trabajos Finales de Grado y de Máster

Los Estudios de Derecho y Ciencia Política de la UOC han organizado el acto de entrega de los VII Premios a los mejores Trabajos finales de los Grados y Másters Universitarios de sus titulaciones. Dada la situación actual, debido al COVID-19, el acto se ha realizado de forma Online. 
 
StreamingBarcelona se ha encargado de retransmitir en directo la entrega de los premios y las exposiciones de los trabajos ganadores. 

14/10/2021

Inauguració de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible

StreamingBarcelona se ha encargado de retransmitir en streaming la Inauguración de la Semana Ciudadana de la Alimentación Sostenible, que tendrá lugar en Barcelona del 14 al 24 de octubre de 2021. 

La Semana Ciudadana de la Alimentación Sostenible invita a entender la relación entre los hábitos alimentarios y aspectos tan transversales como la crisis climática, el desarrollo económico local, la cultura, la política, los derechos sociales y la salud. Una semana dirigida a la ciudadanía, en la que podrás conocer, reflexionar y debatir en torno a los temas centrales de los siguientes itinerarios.


08/10/2021

Jornades Fe(r) i Dones: Textos / Rituals/ Transmissió - "Llegir, fer i transmetre en clau de dones"

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe les reflexions i el diàleg "Llegir, fer i transmetre en clau de dones". Hi van participar tres dones reconegudes en l'àmbit internacional, expertes en l'estudi de les seves tradicions i també en la reflexió sobre el paper i el valor que hi tenen les dones. Les ponents van ser Lama Guelongma Tsondru, Teresa Forcades i Vila, i Asma Lamrabet.


07/10/2021

¿Monoterapia o tratamiento hipolipemiante combinado en pacientes de alto riesgo?

StreamingBarcelona se encargó de retransmitir en directo el webinar "¿Monoterapia o tratamiento hipolipemiante combinado en pacientes de alto riesgo?". Este webinar fue organizado por FIPEC y patrocinado por SANOFI.


05/10/2021

7ª Escenarios Clínicos. redGDPS "Casos de la práctica diaria"

StreamingBarcelona se encargó de retransmitir en directo la edición virtual "7ª Escenarios Clinicos redGDPS - Casos de la práctica diariamitir en directo la edición virtua", organizada por la Fundación redGDPS.

En esta edición se realizaron un total de seis ponencias donde se presentaron diferentes casos prácticos. Participaron en estas ponencias Julio Sagredo (Centro de Salud Parque Europa, Pinto), Rosa Vela Cepeda (Centro de Salud El Naranjo, Fuenlabrada), Maria Eugenia Picazo Serrano (Centro de Salud El Naranjo, Fuenlabrada), Juan Manuel Pinar (Centro de Salud Miguel Servet, Alcorcón), Javier Cornejo Martín (Centro de Salud El Naranjo, Fuenlabrada) y Jaime Amor (Centro de Salud Chapineria). 

 

13/09/2021

Presentació de les activitats de Cultura Popular i el Mercè Arts de Carrer

StreamingBarcelona va retransmetre en directe la presentació de les activitats de Cultura Popular i el Mercè Arts de Carrer que tindran lloc durant les festes de la Mercè 2021.


09/09/2021

Ada Colau i Yolanda Díaz visiten la Ricarda convidades per l'alcalde del Prat Lluís Mijoler

El dijous 9/09/2021 l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau; la vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz; i l’alcalde del Prat de Llobregat Lluís Mijoler, van visitar l’espai protegit de la Ricarda. Durant la visita, el director del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), Joan Pino, va exposar el valor d’aquest espai natural inclòs a la Xarxa Natura 2000 europea.

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la roda de premsa.


08/09/2021

Diàlegs de Pedralbes 2021 - Malalties del buit. Neoliberalisme i precarietat

Depressió, ansietat, trastorn de dèficit d'atenció i hiperactivitat, fatiga crònica, sensibilitat química múltiple. Durant aquest diàleg, es va aprofunditzar sobre aquestes qüestions amb la Núria Tria i l' Albert Jornet.


07/09/2021

Diàlegs de Pedralbes 2021 - Dones a la recerca de sentit. Depressió i gènere

Segons l'OMS, uns 350 milions de persones al món pateixen depressió. En aquesta sessió dels Diàlegs de Pedralbes es va aprofunditzar sobre aquesta qüestió, amb la participació de l'Àngel Martínez-Hernáez i la Carme Valls.


06/09/2021

Presentació de la Música de la Mercè

StreamingBarcelona s'ha encarregat de retransmetre en directe la presentació de la programació musical de les festes de la Mercè 2021.

Hi han participat Daniel Granados i Jordi Turtós (Mercè Música), L'Afluent (BAM) i Anna Cerdà i Carles Llàcer (Acció Cltura Viva). També podreu veure les actuacions de Gessamí Boada, Kai Landre i Flamenco Queer.


30/07/2021

Roda de premsa GREC - Tancament

Esteve Caramés, director de Programes Culturals de l'ICUB, i Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, van presentar en roda de premsa el balanç del Grec Festival d'aquest any 2021.


27/07/2021

Roda de premsa GREC - Germaine Acogny​ (Català)

Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, va presentar en roda de premsa À un endroit du debut acompanyat per la coreògrafa i ballarina Germaine Acogny i el creador de l'esplectacle Mikaël Serre.


Página < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?