Home

25/11/2021

Congreso de Ingeniería Municipal

Congreso de Ingeniería Municipal 2021 CETOP.
Realizado en nuestros estudios de Barcelona,.. Emisión híbrida con ponentes en estudio y ponentes remotos.
mas info en : https://www.streamingbarcelona.com/es/recursos/estudio-plato

(emisión en privado)

                                                                                                                    


24/11/2021

La transformació digital del sistema de salut a Catalunya #WhatifForumUOC

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la segona sessió del cicle The eHealth What if Forum 2021, organitzat per l'eHealth Center de la UOC. 

Hi van participar com a ponents Unai Sanchez, director tecnològic i cofundador d'HumanItCare; Jordi Piera, director de l'Oficina de l'Estratègia de Salut Digital de Catalunya; Mireia Sans, directora del CAP Comte Borrell de Barcelona i presidenta de la Secció Col·legial de Metges e-Salut del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB); y Óscar Solans, responsable funcional eSalut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya. Va moderar la taula de diàleg Carme Carrion, sotsdirectora de Recerca dels Estudis de Ciències de la Salut de la UOC.


23/11/2021

Aprendre a l'escola que aprèn: Com construir el professionalisme col·laboratiu (Original)

StreamingBarcelona va retransmetre en directe el Webinar "Aprendre a l'escola que aprèn: Com construir el professionalisme col·laboratiu". El webinar es pot veure en versió original o amb traducció simultània al català. 


18/11/2021

REUNION ANUAL ANFAPA-PATROCINADORES 2021

StreamingBarcelona se encargó de retransmitir en directo la reunion anual de ANFAPA y sus patrocinadores de 2021. 


18/11/2021

Jornada dels Economistes 2021 | Lleida

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la Jornada dels Economistes 2021 que es va dur a terme a Lleida.

Hi van participar el Dr. Jordi Moreno Gené, secretari acadèmic de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida; el Sr. Josep Maria Riu i Vila, president de la Seu de Lleida del Col·legi d’Economistes de Catalunya; la Sra. Montse Mínguez i Garcia, diputada per Lleida al Congrés dels Diputats i portaveu del PSOE a la Comissió de Pressupostos; el Sr. Isidre Gavín i Valls, secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, president del Comitè Executiu de l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, president de Ports de la Generalitat, president d’Aeroports de Catalunya i vicepresident de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya; el Sr. Pol Guixé i Jové, enginyer aeronàutic, director de l’Àrea d’Innovació de Space Communications de la Fundació i2CAT i soci d’Origen Studio; el Sr. Santiago Aliaga i Aliaga, llicenciat en Administració d’Empreses, CEO de Zyrcular Foods i director de Control de Gestió del grup Vall Companys; el Sr. Xavier Ticó Camí, economista i vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya; i el Sr. Oriol Amat i Salas, degà en funcions del Col·legi d’Economistes de Catalunya.


17/11/2021

Nuevas estrategias digitales centradas en la salud y la persona

StreamingBarcelona se encargó de retransmitir en directo la primera sesión del ciclo The eHealth What if Forum 2021, organizado por el eHealth Center de la UOC.

Participaron como ponentes Corpus Gómez Calderón, doctora en Educación y TIC. Directora de RR.HH. de Marina Salud, Denia; Santiago García Blanco, director general de Transformación Digital y Relaciones con los Usuarios, Consejería de Sanidad, Gobierno de Cantabria; Mikel Ogueta Lana, subdirección de Calidad y Sistemas de la Información, Organización Central de Osakidetza; y Elena Torrente Segarra, subdirectora de Desarrollo de Salud Digital y responsable del DKV Innolab de Salud Digital. Y moderó el diálogo Albert Barberà, director del eHealth Center (UOC). 


15/11/2021

Inauguración 42 Barcelona

StreamingBarcelona se encargó de retransmitir en directo la presentación del 42 Barcelona, el campus de programación más revolucionario y pionero. En la inauguración participaron José María Álvarez-Pallete, presidente de Telefónica, Jaume Collboni, Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona y Xavier Quinquillà, director general d'Impacte Territorial i Social del Coneixement de la Generalitat de Cataluña. Además, participó en remoto la directora global de 42, Sophie Viger.


11/11/2021

Jornada dels Economistes 2021 | Tarragona

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe la Jornada dels Economistes 2021 que va tenir lloc a Tarragona. 

Hi van participar el Sr. Antonio Terceño Gómez, degà de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili; el Sr. Miquel Àngel Fúster Gómez del Campo, president de la Seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya; el Sr. José Luis Cárpatos, graduat en Ciències Empresarials, CEO de Serenity Markets, director d'INTEFI Escuela de Negocios i director d'Inversions de Gloversia Capital EAF; el Dr. Agustí Segarra Blasco, economista i catedràtic d'Economia Aplicada a la Universitat Rovira i Virgili; la Dra. Maria Victòria Forns i Fernández, professora de Treball Social i codirectora de la Càtedra d'Inclusió Social de la Universitat Rovira i Virgili; el Sr. Fernando Aldecoa Llauradó, economista i director general d'Operacions i Finances de PortAventura World; i el Sr. Oriol Amat i Salas, degà en funcions del Col·legi d'Economistes de Catalunya


09/11/2021

Aprendre a l'Escola que aprèn: com augmentar la motivació dels aprenents (Original)

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe el Webinar "Aprendre a l'Escola que aprèn: Com augmentar la motivació dels aprenents". Es pot veure en versió original o amb traducció simultània al català.


07/11/2021

Festival 42 - ANNA STAROBINETS: BESTIAL, LÍRICA, IMPRESCINDIBLE

StreamingBarceloan es va encarregar de retransmetre en directe la converça que va organitzar el festival 42 entre l’Elisenda Solsona escriptora de Satèl·lits, i Anna Starobinets.

Anna Starobinets és una de les creadores europees més fascinants del moment, tant en el vessant de contista i novel·lista com en el vessant autobiogràfic, menció a banda dels seus llibres infantils i juvenils. 

 

07/11/2021

Lliurament de Premis de LlumBCN

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en streaming el lliurament de premis del Festival LlumBCN d'aquest any 2021. 


05/11/2021

Jornada dels Economistes 2021

StreamingBarcelona es va encarregar de retransmetre en directe tots els esdeveniments que van tenir lloc durant la Jornada dels Economistes 2021.

En total, vam retransmetre 15 esdeveniments, dels quals 14 es van retransmetre de manera simultanea en dues sessions (7 esdeveniments simultanis a la primera sessió i 7 esdeveniments a la segona sessió).

Els podeu trobar tots al canal de Youtube del Col·legi d'Economistes.


Página < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?