INSTITUCIONES

14/02/2020

Streaming roda de premsa Agents Econòmics

Ada Colau i Jaume Collboni es van reunir amb els representants dels diversos sectors econòmics per analitzar la situació arran la cancel·lació del Mobile World Congress 2020. Posteriorment, WEBfine/StreamingBarcelona vam fer l'emissió del primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni atenent els mitjans de comunicació al Saló Ciutat. Els mitjans gràfics van prendre imatges de la reunió a l’inici de la trobada, al Saló de Cròniques.


11/02/2020

Streaming Premis Ciutat de Barcelona 2019

Un any mes hem realitzat l'emissió dels Premis Ciutat de Barcelona.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament, Joan Subirats, van presidir la cerimònia de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2019.

L’acte va tenir lloc l’11 de febrer al Saló de Cent i va ser conduit per la periodista Núria Dias. Amb la direcció artística de Pep Salazar, Playmodes ha creat per a l’ocasió performance que combinarà un projecte d’il•luminació i una actuació musical elaborada en col•laboració amb l’ESMUC. Igualment, l’agència creativa USTED amb la col.laboració de “Norte studio” ha creat un imaginari gràfic per a l’acte.

Els Premis Ciutat de Barcelona, al llarg de la seva trajectòria, han consolidat una imatge pròpia a partir de la lletra “B”, que té la seva principal aplicació en el llibret que es lliura als assistents a l’acte de lliurament dels Premis. L’Institut de Cultura de Barcelona, encarregat de l’organització dels Premis, ha volgut aprofundir en la dimensió ciutadana d’aquests guardons, que són un reconeixement de la ciutat –representada pels membres del jurat, proposats pel Consell de la Cultura de Barcelona i nomenats per l’Alcaldessa– al talent d’uns altres ciutadans –els guanyadors. Seguint el propòsit d’eixamplar-ne la dimensió ciutadana, l’ICUB va proposar que a partir de l’edició del 2017 els autors de la proposta visual fossin els alumnes de les escoles públiques de disseny de la ciutat, un projecte que enguany entoma l’Escola d’Art i Superior de Disseny Deià, que pren el relleu a l’Escola La Massana. Centre d’Art i Disseny i a l’Escola Superior de Disseny i Art la Llotja.

Obert a l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Assistència al producte gràfic imprès, el concurs realitzat per al disseny de la imatge de l’edició del 2019 dels Premis Ciutat de Barcelona va rebre 25 propostes, entre les quals va resultar guanyador el disseny de Maria Traseira i Maria Tejera. El jurat, format per Patricia Armada, Jorge Sandua, Pau Cuyàs, Juli Sanjuan i Jaume Muñoz, va valorar la seva originalitat i innovació en l’estil gràfic dels Premis, així com la utilització de recursos tecnològics i qualitats formals.


03/02/2020

Streaming FIGHTING FOR BREATH The Global Forum on Childhood Pneumonia

Stopneumonia  organized The Global Forum on Childhood Pneumonia, taking place on 29 – 31 January 2020 at CosmoCaixa, Barcelona, Spain. Technical production Focus. Live broadcast WEBfine - StreamingBarcelona.


29/01/2020

Emissio Sessió de retorn de la nova llei de residus ARC a Palau Robert

StreamingBarcelona vam fer la emissió al Palau Robert de la sessió de retorn del procés participatiu de l'Avantprojecte de Llei de prevenció i gestió dels residus i d'ús eficient dels recursos de Catalunya. Producció tècnica : Events.

 

23/01/2020

En directe L’alcaldessa respon

Ada Colau participa a “L’alcaldessa respon”, trobada anual amb els mitjans de comunicació organitzada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya. WEbfine - StremingBarcelona hem fet la retransmissió un any mes.


15/01/2020

Retansmissió Declaració d'Emergència Climática

WEBfine - StreamingBarcelona, hem realitzat l'emissió de la Declaració d’emergència climàtica de Barcelona i accelera un seguit de canvis que comprometen a tots els agents de la ciutat. Les evidències científiques irrefutables i els efectes de la crisi climàtica global que ja estem patint ens porten a actuar de manera urgent i contundent. Encara hi som a temps. És ara o mai.


04/12/2019

Escola Nova 21, Una educació de qualitat per a tothom és possible, Acte de cloenda

Emissio en #directe des de auditori de ComocaixaEscola Nova 21 s’acomiada i valora els assoliments del programa en un acte a principis de desembre amb els centres del programa.

Organitza Fundacio Jaume Bofill, per impulsar iniciatives, recerques i debats per transformar l'educació a Catalunya.


28/11/2019

EduCaixa, Presentación del Método Pre-Textos de Doris Sommer

Octava conferencia del ciclo (R)evolución educativa de EduCaixa, donde Doris Sommer, la creadora del método pedagógico Pre-Textos, vino a a CaixaForum Madrid para hablarnos sobre cómo esta iniciativa ayuda al alumnado a encontrar su propia voz y admirar la del resto del grupo.

Doris Sommer, catedrática en la Universidad de Harvard, nos presentó el método pedagógico Pre-Textos para fomentar los valores ciudadanos a través del arte.

Ver el video en directo en Facebook


27/11/2019

Trobada Plataforma Assembleària d'Artistes de Catalunya PAAC

Des de la Capella de la Vella Massana vam fer emissió del debat : Tornem a les bases, revisar la idea de bones pràctiques. Organitzat per la Plataforma Assembleària d'Artistes de Catalunya PAAC
Van obri la trobada: Junta de la PAAC, Belén Soto, HJ Darguer, Linda Valdés, Mafe Moscoso, Mario Santamaría, Oscar Martin Correa, Patricio Rivera, Rosa Llop i Toni Navarro.


22/11/2019

Jornada Discurs d’odi, racisme i estigma vers els infants i joves estrangers sense referen adult

Emissió de la Taula rodona, en el marc de l’Assemblea de la Coalició Europea de Ciutats contra el Racisme (ECCAR), varem retrensmetre al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’acte titulat “Discurs d’odi, racisme i estigma vers els infants i joves estrangers sense referent adult. Una mirada europea”. Conferència a càrrec de Lucila Rodríguez, directora de la fundació PorCausa de periodisme i migracions, seguida d’una taula rodona en què van participar joves que van arribar sols a Espanya, moderats pel periodista Ferran Moreno.

Més de 33.000 joves van arribar sols a Europa l’any 2016. Reflexió sobre l’estigma que pateixen els menors estrangers no acompanyats.

 


20/11/2019

Streaming Plenari del Consell Municipal de L'Esport

El Consell Municipal de l'Esport de Barcelona és un espai de relació i participació entre els diversos agents i actors del sistema esportiu de la ciutat de Barcelona.

Per aconseguir fer visible i donar resposta a les demandes, els problemes i les necessitats que afecten diferents actors esportius de la ciutat.


11/11/2019

Retransmissió Sessió plenària del Consell de Turisme i Ciutat 2019

Retransmissió de la sessió plenària del Consell Turisme i Ciutat al Saló de Cent del Ajuntament de Barcelona. El regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, ve presidir la sessió. L’òrgan estable de participació ciutadana amb caràcter consultiu i assessor que està format per prop de 40 entitats, associacions de veïns, gremis, professionals, sindicats, comerciants, agències de viatges, a més d’experts, tècnics municipals i representants dels grups municipals, amb l’objectiu de debatre i participar en l’elaboració de les polítiques públiques en matèria de turisme de l’Ajuntament.

Es va fer balanç de les actuacions realitzades durant el mandat anterior i del pla de Treball del CTiC per als propers anys, entre altres temàtiques.


Página << < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?