Declaració institucional d’Ada Colau amb motiu del primer aniversari dels atemptats del 17 d’agost
L’acte de record i de solidaritat amb les víctimes i els seus familiars va tenir lloc el 17 d’agost a les 10.30 hores, a la plaça de Catalunya.
“Som i serem una ciutat de pau, una ciutat valenta que s’enfronta al terror amb l’amor.”
Divendres 17, farà un any dels atemptats que van colpir la Rambla de Barcelona i el passeig marítim de Cambrils.
Fa un any Barcelona va patir l’atemptat terrorista més sagnant dels darrers 30 anys després del d’Hipercor. No podem i no volem oblidar-nos d’aquells fets. No n’oblidem ni n’oblidarem mai les víctimes: les setze persones que van morir com a conseqüència dels atacs de Barcelona i Cambrils, i les prop de cent cinquanta persones que en van resultar ferides. A l’Ajuntament de Barcelona volem expressar el nostre sentit condol als familiars i amics, així com expressar la solidaritat i el compromís de la nostra ciutat amb totes les víctimes i persones afectades per l’atemptat.
Aquell va ser un acte covard, que pretenia sembrar el terror en un dels passeigs més estimats i més visitats de la nostra ciutat: la Rambla. Volien fer-nos mal, i van aconseguir-ho, però no van aconseguir contagiar-nos el seu odi. No hem renunciat als nostres valors i conviccions, que un any després són més forts que mai. Som i serem una ciutat de pau, una ciutat valenta que s’enfronta al terror amb l’amor, una ciutat oberta a totes les persones que fugen de la guerra, la fam i la violència; perquè som conscients que el terror que vam viure aquell dia és també el terror a què s’enfronten quotidianament els ciutadans de Síria, d’Iraq, d’Afganistan o del Yemen.
Vull agrair a la Guàrdia Urbana, al cos de Mossos d’Esquadra, als cossos de seguretat de l’Estat, al cos de bombers, als professionals de serveis de salut i d’emergències i al cos consular per la seva professionalitat i dedicació en unes circumstàncies extremament difícils per a tots nosaltres. Vull reconèixer els treballadors de la Rambla, que van ser els primers que van obrir els seus comerços per donar refugi i assistència a les persones que van resultar ferides, així com els nombrosos voluntaris i voluntàries. Finalment, també vull agrair les múltiples mostres de solidaritat que ens van arribar de tot el món, fruit de l’estima i el reconeixement internacional cap a la nostra ciutat. En definitiva, un agraïment al conjunt de serveis públics, entitats i ciutadans d’arreu que el 17 d’agost i durant els dies posteriors van donar el millor de si mateixos en el pitjor moment per a tots nosaltres.
Aquells van ser uns dies tristos, però també d’orgull. Orgull d’una ciutat que davant les dificultats sap treure el millor de si mateixa. Orgull d’una ciutadania que va omplir espontàniament la Rambla de mostres de condol i va omplir places i carrers al crit de “no tenim por”. Orgull d’una ciutat que estima la pau i la diversitat amb la mateixa força que rebutja la violència i el racisme. És per aquest motiu que des de l’Ajuntament de Barcelona hem treballat per catalogar i digitalitzar els més de dotze mil objectes, documents i expressions de condol que es van recollir durant aquells dies i que són accessibles a la ciutadania a través del web Memorial La Rambla 17A.
Des de l’Ajuntament de Barcelona hem organitzat un acte de record i solidaritat amb les víctimes i els seus familiars, que tindrà lloc a les 10.30 hores a la plaça de Catalunya i en el qual tothom està convidat a participar. En els darrers mesos hem treballat amb molta cura perquè aquest acte tingui les víctimes com a úniques protagonistes. Vull agrair molt especialment a la unitat d’atenció i de valoració d’afectats pel terrorisme per la seva estreta col·laboració, així com a la Generalitat de Catalunya i la Delegació del Govern pel seu suport.
Però més enllà d’aquest acte, el 17 d’agost ha de ser un dia perquè totes les persones que estimem la ciutat, que vam sentir-nos colpides d’una forma o d’una altra per aquest atac, trobem la millor manera d’expressar els nostres sentiments. Algunes ho faran tornant a passejar per la Rambla, altres hi deixaran una flor o encendran una espelma, o senzillament hi cercaran un moment de record i recolliment.
Sigui com sigui, mostrem un cop més que Barcelona és una ciutat oberta i solidària, orgullosa de la seva diversitat i contrària a la guerra i a la violència, una ciutat generosa que sap cuidar i acompanyar en els moments més difícils, una ciutat de pau que amb tendresa i respecte no oblidarà mai els noms de:
Pepita Codina
Maria Correia
Bruno Gulotta
Carmen Lopardo
Francisco López
Ian Moore
Silvina Alejandra Pereyra
Pau Pérez
Maria de Lurdes Ribeiro
Luca Russo
Ana María Suárez
Jared Tucker
Elke Vanbockrijck
Désirée Zolotas
I els petits, de només 7 i 3 anys:
Julian Cadman
Xavi Martínez
Els barcelonins i les barcelonines sempre us tindrem al nostre cor i a la nostra memòria.
Emissió en streaming en directe al Salo de Croniques. La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, va presentar l’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment de Barcelona. A la roda de premsa també participarà el Marc Martí, de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB).
Sessió Plenària del Consell de Turisme i Ciutat
Dijous 12 de juliol, es va emetre en directe en streming al Auditori Centre Cívic Cotxeres de Sants, el regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, va presidir la sessió plenària del Consell Municipal Turisme i Ciutat, l’òrgan estable de participació ciutadana amb caràcter consultiu i assessor que està format per prop de 40 entitats, associacions de veïns, gremis, professionals, sindicats, comerciants, agències de viatges, a més de dotze experts, els tècnics municipals i representants dels grups municipals, amb l’objectiu de debatre i participar en l’elaboració de les polítiques públiques en matèria de turisme.
WEBfine - StremingBarcelona vàrem fer l'emissió de La III Jornada tècnica d’Orientació Professional de Barcelona, organitzada per Barcelona Activa, es consolida com un espai de reflexió entorn als factors clau que intervenen en el moment de l’orientació al llarg de la vida i models, mètodes i recursos que s’estan portant a terme per acompanyar la persona durant aquest procés. #JornadesOrientació
Després de més de cinc dècades de violència, el País Basc, amb múltiples ferides encara per tancar, afronta un horitzó de convivència, pau i reconciliació. Veritat, justícia, reparació, garanties de no repetició haurien de ser pilars fonamentals en aquest procés. Barcelona vol contribuir a la consolidació de la pau, la normalització i la convivència al País Basc. Trenta anys després de l’atemptat d’Hipercor, la ciutat que ha encapçalat multitudinàries manifestacions a favor de la pau i el diàleg vol oferir un espai de reflexió sobre les passes a seguir per la societat basca.
Cesc Casadesús presenta la programació del Grec 2018 al Palau de la Virreina.
El festival GREC, que se celebrarà durant el mes de juliol a Barcelona, ha presentat la seva programació. La nova edició inclourà un total de 83 espectacles (entre els quals hi ha 33 muntatges internacionals i 34 coproduccions) i 15 activitats paral·leles. Aquest any l’eix temàtic ens proposa un diàleg entre la nostra cultura i la cultura asiàtica (representada en la mítica Ruta de la Seda).
El passat 24 de maig, vàrem fer l'emissió en directe de la conferència al Fòrum Europa Tribuna Catalunya, que va donar Ada Colau.
Organitzat per Nueva Economía Fórum. @NewEconomyForum
Retransmissió en streaming dels Premis Factor Humá 2018
FundFH va organitzar al Auditori del CaixaForum de Barcelona, inspirant-se en la figura de Mercè Sala, fa deu anys que ès concedeixen els Premis Factor Humà a empreses i organitzacions que s’han destacat pel seu compromís amb les persones. De totes elles n’hem après experiències enriquidores que avui ens donen una visió més àmplia. I la volem compartir amb tu. L'acte va ser presentat pel periodista Xavier Graset, va comptar amb un diàleg entre Genís Roca i Itziar de Lecuona sobre els límits de la Intel·ligència Artificial i amb l'actuació de la Factor Humà Live Band.
WEBfine - StreamingBarcelona estuvimos en el CCIB Centro de Convenciones Internacional de Barcelona, emitiendo en directo todas las sesiones de LASA 2018 Repensando las relaciones entre América Latina y Europa.
Estos son los links de todas las emisiones, tres dias al completo:
DIA 1 (23 MAYO)
DE 16 A 17:30 (1,5H)
https://www.youtube.com/embed/rvfvfgSzTSE
DE 19:30 A 20:30 (1H)
https://www.youtube.com/embed/n0iY-0MuZiQ
DIA 2 (24 MAYO)
DE 12:30 A 14:00 (1,5H)
https://www.youtube.com/embed/6S3Ww-hw2Do
DE 14:15 A 15:45 (1,5H)
https://www.youtube.com/embed/dA08VTSDVhU
DIA 3 (25 MAYO)
DE 12:30 A 14:00 (1,5H)
https://www.youtube.com/embed/cN_ryWfs6UU
DE 14:15 A 15:45 (1,5H)
https://www.youtube.com/embed/0CmC3dqrFXI
DE 17:45 A 19:15 (1,5H)
https://www.youtube.com/embed/5Rsq5otjNYc
DIA 4 (26 MAYO)
DE 10:45 A 12:15 (1,5H)
https://www.youtube.com/embed/vMVmos437Ro
WEB
https://lasa.international.pitt.edu/esp/
FACEBOOK
https://www.facebook.com/LatinAmericanStudiesAssociation/
Retransmissió en directe per WEBfine - StreamingBarcelona al Auditori de Cosmocaixa del 5é Congrés de Ciencia.
Jornades per reflexionar sobre "El Canvi Climatic".
9,45 h Presentació i benvinguda.
10:15 h El Sagrer 6è
Com afecta el trànsit a la qualitat de l'aire que ens envolta?
10:30 h Bogatell 1r
Com podem protegir els ossos polars de l'extinció?
10:45 h Oriol Martorell 5è
Com reduir la quantitat de CO2 de l'atmosfera?
11.00 h La Muntanyeta 5è / 6è
Com podem reutilitzar l'aigua per regar l'hort vertical de l'escola?
11:15-12:00 ESMORZAR
12.00 h Ferran Sunyer 5è
Com som d'eficients energèticament a la nostra escola?
12:15 h El Turó del cargol 6è
Per què 4R en canvi de 3R?
12:30 h D.Dolors Monserdà i Santapau 6è
Com evolucionaria un ecosistema en equilibri ecològic per
l’augment de la temperatura del planeta?
Retransmissió desde el Auditori AXA del 3r Congrés d'Economia i Empresa de Catalunya organitzat per Economistescat
Cap a un model eficient i equitatiu.
#3rCongresEconomiaEmpresaCEC
PROGRAMA:
00:12:50 Inauguració i benvinguda
Sr. Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya i president del Comitè Organitzador del Congrés
Conferències
00:25:28 “Catalunya en clau macroeconòmica en un entorn global”
Sra. Teresa Garcia-Milà, catedràtica de la UPF, directora de la Barcelona GSE i col·legiada de Mèrit del Col·legi d’Economistes de Catalunya
00:59:00 “L’empresa com a procés continu d’adaptació”
Sr. Josep Pont, conseller delegat de Borges
02:36:40 Taula rodona entre representants de diferents Eixos
Sr. Salvador Alemany, president d’Abertis
Sr. Joaquim Coello, assessor de Presidència de Siemens Gamesa
Dr. Xavier Ferràs, degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
Sra. Natàlia Mas, directora general d’Anàlisi Econòmica de la Generalitat de Catalunya
Sr. Francesc Solé Parellada, catedràtic emèrit de la Universitat Politècnica de Catalunya
Sra. M. Àngels Vallvé, presidenta de GVC Gaesco
Moderador: Sr. Albert Closas, director del programa Valor Afegit de TV3
04:03:55 Lectura de les conclusions del Congrés
Sr. Francesc Raventós, ex-degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya i membre del Comitè Organitzador del Congrés
04:33:57 Cloenda del Congrés
Sr. Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya i president del Comitè Organitzador del Congrés
Mes informació : http://congres2018.coleconomistes.cat/directe/
Emisión en francés con traducción simultánea, desde el DHUB Museu del Disseny de Barcelona.
Amélie Nothomb / Sergi Pàmies
Barcelona City of Literature and Libraries of Barcelona have worked so that this second edition of the Dialogues of Sant Jordi is better than the first. The objective does not change: to bring writers and readers a few days before Sant Jordi so that they can talk about the books they have written and the topics they deal with: Africa, fantastic literature, the construction of national identities, phenomena migratory and black gender with touches of humor.
Emisión en streaming de las Jornadas en la Antigua Prisión Modelo de Barcelona.
Ante la constatación del aumento de la presión represora respecto al derecho a la libertad de expresión por parte del Estado, que ya se inició con la aprobación de la Ley de Seguridad Ciudadana 2014 -la llamada ley mordaza – y la reforma del Código Penal de 2015, el Ayuntamiento de Barcelona organiza, con la colaboración de la plataforma No Callarem, unas jornadas de debate y reflexión en torno a esta cuestión.
Tanto los cambios normativos de los últimos años, como sobre todo su aplicación expansiva por parte del poder ejecutivo y judicial, han llevado recientemente a situaciones preocupantes de limitación de la libertad de expresión, denunciadas por organismos internacionales y organizaciones de defensa de los derechos humanos.
En este sentido, con las jornadas “Veus emmordassades. La llibertat d’expressió a presó“se quiere dar la voz a personas directamente afectadas por esta regresión en los derechos y libertades, así como escuchar propuestas para revertir esta situación, tanto desde el ámbito legal y judicial como desde el filosófico y político .
Podeis ver el concierto final de piano aquí: https://youtu.be/_XDpDa7q_0c
Emissió en streaming dels Premis Montserrat Roig 2017, des de el Saló de Cent de Barcelona.
Presentació de Laia Ortiz :
Es un homenatge a la figura de Montserrat Roig, que simbolitza l’essència d’aquest Premi en dues de les seves vessants: professionalment, en tant que escriptora i periodista, i també en la seva faceta d’activista, recollint la memòria històrica de les classes més desfavorides i com a dona amb un fort compromís amb la justícia social i la inclusió.
Els pilars sobre els quals se sosté aquest Premi són el periodisme de qualitat, l’abordatge dels temes socials i la ciutat de Barcelona. Tots i totes sabem el potencial dels mitjans de comunicació per donar a conèixer la realitat social a la nostra ciutat, sovint invisible, i el repte que suposa abordar-la amb enfocaments apoderadors, amb dignitat i garantint els drets de les persones.
Treball premiat: Campanya Casa nostra, casa vostra
Autoria: Associació pel refugi Casa nostra, casa vostra
Treball premiat: L’antídot de la soledat
Autoria: Jordi de Miguel Capell, Gemma Garcia Fàbrega i Carles Castro Garcia
Treball premiat: Trajectòria de la Revista CARRER
Autoria: Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona FAVB
POLÍTICA DEL SENTIDO: LITIGIOS DE LA IMAGEN Y EL LENGUAJE
Jacques Rancière, Andrea Soto Calderón y Xavier Bassas
La relación entre imágenes y palabras no es, para Rancière, una relación de dependencia, de oposición ni de sustitución. Es más bien una relación de heteronomía, porque unas y otras, imágenes y palabras, evocan y convocan siempre un dispositivo en que se intrinca lo visible y lo decible. Planteando las maneras en que imagen y palabra se relacionan y producen sentido, lo que proponemos es cuestionar principalmente el consenso actual sobre la saturación de imágenes y el lugar de los discursos que acompañan ese «torrente» de imágenes. En definitiva, abordar el sentido de las imágenes y de las palabras, así como su relación, es poner de relieve la política y la policía que articulan todo lo que vemos y decimos.
Sesion 1
Frente a los distintos discursos de conocimiento crítico sobre las imágenes que existen, Jacques Rancière se plantea una serie de preguntas acerca de las operaciones de las imágenes, sus modos de presencia, sus usos y funciones en el arte y en la crítica contemporánea. Sus reflexiones son un desplazamiento de la pregunta «¿qué son las imágenes?» hacia los modos de hacer de las imágenes, los procedimientos mediante los cuales pueden dar lugar a una cierta comprensión. Su propósito no es establecer una definición que diga qué es lo propio de las imágenes, sino que pone el énfasis en el hecho de que las imágenes son principalmente un trabajo, una puesta en relación, un proceso de articulación. No es cuestión de establecer una especie de armonía entre el discurso y las imágenes, sino de habilitar un espacio —una arquitectura frágil— donde la palabra poética y la forma plástica puedan tejer sus intercambio.
PREMIS CIUTAT DE BARCELONA
El 15 de febrero la alcaldesa de Barcelona, Ada Colau y el Comisionado de cultura del Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats, presidieron la ceremonia de entrega de los Premios Ciutat de Barcelona 2017. El acto tuvo lugar al Saló de Cent del Ajuntament de Barcelona y fue conduicido por la periodista de BTV Eva Arderius. Con dirección artística de Xavier Ricart y proyecto de iluminación de Pep Bracons, la ceremonia se vinculó al Festival Luz Barcelona 2018.
El diseño de la imagen de esta edición de los Premios Ciutat de Barcelona ha sido obra de Miriam Ortega, alumna de la Escuela Superior de Diseño y de Artes Plásticas ESDAP Campus Palco, ganadora del concurso organizado por esta escuela pública de diseño de la ciudad.
Streaming Barcelona emitimos el evento en directo a traves de youtube.
DIUMENGE, 4 DE FEBRER DE 2018, 10.30 H. EMISSIÓ EN STREAMING A L'ANTIGA PRESÓ MODEL
El Institut de Cultura de Barcelona, va organitzar una taula rodona, amb la participació de :
Kike Ferrari, escriptor argentí, treballa al metro de Buenos Aires. És autor de novel·les com Que de lejos parecen moscas, millor opera prima a la Semana Negra de Gijón.
Antonio Padilla, apassionat del jazz, ha traduït al castellà obres de Jim Thompson, Graham Greene o Chester Himes. La seva darrera novel·la : és Serás imbécil.
Alberto Valle, periodista i escriptor, està molt relacionat amb la cultura mod. Va debutar, amb el nom de Pascual Ulpiano, amb Palop juega sucio, a la qual va seguir Malas noticias, es Palop i El frío acero de mi venganza.
Moderador: David Castillo, poeta, escriptor i periodista, ha guanyat premis com el Sant Jordi de novel·la i el Joan Crexells de narrativa, entre d’altres.
Emissió en streaming, en directe a la Sala Domenech i Montaner de L'Hospital de Sant Pau.
El Consell és una iniciativa pionera pel que fa a la gestió del fet turístic que dóna resposta a una antiga reivindicació recollida al Pla Estratègic de Turisme 2015 i a recomanacions tant de la Síndica de Barcelona, com del Consell de Ciutat i del Pacte Local.
Activitat i prioritats d'acció de la Federació Internacional d'Entitats Catalanes (FIEC)
La FIEC (Federació Internacional d'Entitats Catalanes) va ser fundada l'any 1996 amb la voluntat de ser un instrument d'acció i informació de les comunitats catalanes de l'exterior.
Actualment 70 entitats hi estan adherides.
La FIEC funciona amb una Junta Directiva escollida a la darrera Assemblea General (Tarragona, 2008) renovada i ampliada en una Assemblea General Virtual a Barcelona (Desembre de 2014). Propera renovació prevista a Desembre de 2018
L'activitat de la FIEC és una activitat els 365 dies de l'any. Els membres de la Junta són voluntaris, membres de diverses CCE que dediquen una part del seu temps a la coordinació i l'acció global.
La representació de les CCE davant el Govern català corresponen, en allò que li atribueix la Llei 4/2017 al Consell de la Catalunya Exterior. En tot allò no recollit a la Llei 4/2017 la FIEC assumeix el diàleg amb les institucions corresponents.
Acte de commemoració del Dia Internacional de lluita contra la Islamofòbia
Acte institucional al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.
Inauguració a càrrec de Jaume Asens, Tercer Tinent d‘Alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona
► Presentació de l’acte a càrrec de Xantal Genovart
► Taula rodona: “Les realitats de la joventut barcelonina musulmana”, amb la participació de
Aminah Akram, estudiant
Ramia Chaoui, comunicadora
Abdoulaye Coly, aturat
Ammad Hussein, enginyer
Najat Kichou, psicopedagoga
Ahmed Nasser El Alaoui, estudiant
Modera: Khalid Ghali, psicòleg
► Lectura del manifest “Municipis contra la islamofòbia” a càrrec d’Anna Ndiaye
► Intervenció de Lola López, Comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona
Este primer resultado del programa de colaboración entre la Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari y El Celler de Can Roca para explorar las posibilidades de este tipo de intervenciones educativas a nivel gastronómico y clínico corroboran, según el responsable de sala del Celler, Josep Roca, que “los platos saben mejor acompañados de la voz, del gesto y de la narración”.
Según el doctor Azpiroz, “este tipo de intervención educativa podría ayudar a las personas que siguen una dieta, ya que, con la misma cantidad de comida, estarían más saciadas y satisfechas”. También considera que podría ser útil “en personas que presentan síntomas de tipo dispéptico, como molestias o dolor después de comer”.
Vídeo de la primera part de la 3a Jornada Patrimoni i Escola. Benvinguda a càrrec de: Jusèp Boya, director general del Patirmoni Cultural, Jaume Perearnau, director del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i Joana Ferrer, cap del Servei d'Orientació i Serveis Educatius del Departament d'Ensenyament.
La Màquina de Vapor. Entre el record i l'oblit.La importància de la memòria en educació. A càrrec de Joan-Carles Mèlich, professor de Filosofia de la UAB. Educación abierta: aprender sin muros. A càrrec de Carlos Magro, vicepresident de la Asociación Educación Abierta, especialista en innovació educativa, tecnologia educativa, canvi educatiu i estratègia i comunicació digital.
Calderes. L’experiència migratòria com a eina educativa. A càrrec d’Imma Boj, directora del Museu d’Història de la Immigració de Catalunya. Onmaigüei. Criterios para el diseño de proyectos de educación patrimonial desde la reflexión personal. A càrrec de Pablo de Castro, professor d’Història i Art. Cofundador del col·lectiu de professors El Punto Rojo.
La FCEH presenta la temporada d’hivern 2017-18 sota el lema: “Catalunya, a punt de neu”
La presentació va tenir lloc a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya
Certamen Llobet Final 2017 , desde L'Auditori de Barcelona
UNA VELADA DE LUJO EN EL AUDITORI DE BARCELONA
Los protagonistas de la jornada, el cuarteto Belstrings con su director Ignacio Barra y los tres finalistas, Andrés Madariaga (3er Premio), Luis Alejandro García (1er Premio) y Hannelore Vander Elst (2do Premio)
Inauguració de la Jornada
Sr. Joan B. Casas, degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya
Sr. Valentí Pich, president del Consejo General de Economistas
Sr. Anton Gasol, director tècnic de la Jornada dels Economistes Conferència inaugural
Sr. Luca de Meo, president de Seat
Los Oriana 2018
Si los años pasados el sueño de los Oriana se transformo en realidad. Esta edición del 2018 fué muy, muy especial, alfombra roja, limusinas, glamour... todo organizado hasta el más mínimo detalle.
Transmitimos en vivo desde el TEATRO NURIA ESPERT
El teatro Núria Espert es un equipamiento cultural de Sant Andreu de la Barca situado en medio del casco urbano del municipio, inaugurado en noviembre de 2010. Dispone de tres espacios destacados para realizar actividades en torno la música, la danza y la música
WEBfine StreamingBarcelona retransmitió en directo, durante 10 dias, mas de 50 eventos del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges 2017: Ruedas de prensa, MasterClasses y red Carpets
Video: Sitges 2017: Press conference - Palmarès
mas videos en:
https://www.youtube.com/user/SitgesFilmFestival/videos?flow=grid&view=2
Auditori del CaixaForum de Barcelona. Aquest any en fa 20 que es va crear la Fundació Factor Humà amb l’objectiu d’aconseguir un major compromís de les empreses i organitzacions amb el valor de les persones. Han estat 20 anys de treball intens durant els quals hem deixat empremta en el terreny del progrés i del desenvolupament de les persones a les organitzacions. I volem celebrar-ho!
El Plenari del Consell de Turisme i Ciutat, celebrat aquest dimarts, 28 de març, a la Sala Moragues (El Born, Centre de cultura i memòria), ha tractat i assumit l’informe valoratiu del Pla estratègic de turisme 2016-2020. El fòrum aplega en el mateix espai de debat i diàleg tots els actors implicats en el turisme a Barcelona, agents públics i privats i la ciutadania.
Roda de premsa: Francesc Casadesús presenta les principals línies del Grec Festival de Barcelona 2017, de Barcelona Cultura
INSTITUT DE CULTURA DE BARCELONA
Palau de la Virreina