Biennal, a la recerca de planetes com la terra.
Avui dia, coneixem uns 4.000 planetes que orbiten altres estrelles, i la natura ens ha revelat una riquesa de sistemes planetaris que mai no hauríem imaginat. Hi ha altres éssers vius a l’Univers? Quant trigarem a trobar planetes com el nostre? Com sabrem si estan habitats? Aquestes preguntes no deixen ningú indiferent. El més engrescador és que la ciència és a un pas de poder donar-hi resposta.
S'ha parlat dels mètodes que ens permetran descobrir exoplanetes i de les darreres troballes més espectaculars, incloent-hi els exoplanetes més propers a la Terra, a Proxima Centauri i a l’estel de Barnard. També es van presentar els projectes futurs d’aquesta gran revolució científica que ha de permetre identificar planetes semblants al nostre i, potser, descobrir si hi ha vida.
Un any mes fem emissió en directe de BCN Negra. Port Tokio Red Riding United per David Peace.
#BCNegra2019 Des de Aribau Multicines.
David Peace, amb el seu estil desesperançat i cruel, va revolucionar la novel·la negra britànica. Aquest 2018 passat es va editar GB84, sobre el duríssim pols entre Margaret Thatcher i els miners britànics.
Moderadora: Laura Fernández fa de periodista a El País, on ha escrit sovint sobre literatura negrecriminal.
Policies corruptes, criminals sexuals d’una crueltat extrema, un ambient tan gris i opressiu com el clima anglès... Les novel·les que formen el Red Riding Quartet (un riding és una divisió administrativa històrica de la regió de Yorkshire), o Quartet de Yorkshire (1974, 1977, 1980 i 1983) de David Peace eren d’un pessimisme extrem i d’una originalitat que va marcar un canvi en la manera de veure la novel·la negra britànica. La feina de professor d’anglès de l’autor el va dur a França, a Istanbul i a Tòquio, on viu amb la seva família i on s’ambienten les novel·les de la “Trilogia de Tòquio”, que retraten amb duresa i un estil sense concessions el Japó de la postguerra. El 2015 es va editar en castellà Maldito United, una ficció documental sobre la trajectòria de Brian Clough, una poderosa i mítica figura del futbol britànic dels anys setanta del segle passat
Ada Colau va participar en la tradicional trobada "L'alcaldessa Respon" . Un any mes WEBfine - StreamingBarcelona realitza l'emissió en directe.
El Col·legi de Periodistes va acollir aquesta tradicional trobada entre col·legiats i l'alcaldessa de Barcelona per apropar la seva gestió política als professionals de la informació."L'Alcaldessa Respon" és una iniciativa que va començar l'any 1983 amb l'alcalde Pasqual Maragall i que aquest any va comptar amb la quarta participació de l'alcaldessa Ada Colau.
L'edició de "L'Alcaldessa Respon" 2019 coincideix amb l'aproximació d'unes eleccions municipals que estaran marcades per un gran ventall de candidatures. Va ser una oportunitat per conèixer els objectius i les prioritats del govern local de Barcelona per als pròxims mesos. Els col·legiats i col·legiades van poder formular directament preguntes a l'alcaldessa Ada Colau al final de la seva intervenció.
Aquest divendres 28 de desembre es va celebrar, un any més, l'Assemblea Oberta de la FIEC a Barcelona, oberta a la participació de catalans d'arreu del món. WEBfine - StreaminBarcelona vàrem fer la retransmissió del acte en streaming, per quart any consecutiu.
La trobada va tenir una bona participació presencial amb membres de comunitats catalanes a l'exterior que es trobaven a Catalunya aquests dies (de Costa Rica, L'Havana, Los Angeles, Amsterdam, Washington, Estocolm, Brussel·les, Luxemburg, Stuttgart, Tolosa de Llenguadoc, Basilea, Lausana, Londres, París, Madrid, Saragossa, Houston, etc.) i una alta participació per streaming (des de Houston, Buenos Aires, Mèxic, Noruega, Washington, etc.).
Es va presentar un ampli informe sobre els grans temes d'interès de la Catalunya Exterior a càrrec de l'Antoni Montserrat Moliner (Secretari General FIEC) i dels membres de la Junta Directiva (Albert Masquef i Xavier Tudela). Els debats es va concentrar en les modificacions en la llei electoral i el possible fi del "voto rogado", l'aplicació de l'article 155 i els recursos que han permès revertir els seus efectes, els problemes relatius a les comunitats infantils a l'exterior, la posada en marxa de la nova Llei de la comunitat catalana de l'exterior, etc.
La nova responsable de l'àrea de CCE del Govern català, Carme Rodés, es va presentar als participants.
Hemos realizado la emisión en streaming de la jornada Diálogos por la Interculturidad. Organizado por La Oficina del Club de Roma, en colaboración con la Fundación Secretariado Gitano y la Obra Social "la Caixa"
La diversidad étnica y cultural que tenemos en nuestras ciudades es un fenómeno estructural que, si no es gestionado adecuadamente, comporta división social y falta de equidad entre los diferentes colectivos y grupos etnoculturales, influenciado por factores socioeconómicos, de peso demográfico, de representaciones sociales de los grupos o, simplemente, por la existencia de un conjunto de prejuicios y estereotipos negativos y de discriminación hacia los colectivos minoritarios.
A cargo de:
Sami Naïr, politólogo, filósofo y sociólogo francés.
Cristina Gallach, alta comisionada para la Agenda 2030.
Carlos Giménez, catedrático de Antropología Social en la UAM.
Gemma Pinyol-Jiménez, Consejo de Europa.
Ismael Cortés, Universidad Central Europea - Romani Studies Program.
Mònica Terribas, periodista.
Lola López, comisionada de Inmigración, Interculturalidad y Diversidad del Ayuntamiento de Barcelona.
Sara Giménez, Fundación Secretariado Gitano. Representante española ante el Comité Europeo contra el Racismo y la Intolerancia (Consejo de Europa).
Ignacio Sola, director general de Igualdad de Trato y Diversidad. Ministerio de la Presidencia, Relaciones con las Cortes e Igualdad.
Juan Cruz, periodista y escritor.
WEBfine StreamingBarcelona hem fet l' emissió en streaming del Cicle de debats oberts i presentacions de les recerques del programa Cultura Viva.
18.30 h Presentació del llibre: Una nova economia per a una nova cultura: innovacions economicoculturals transformadores a la ciutat de Barcelona amb Mayo Fuster - Universitat Oberta de Catalunya
19.00 h Debat Obert: Destrucció creativa vs innovació cultural. Reptes de les economies culturals per transformar la ciutat
Quines opcions ofereix l'economia actual per al desenvolupament d'una pràctica cultural transformadora?
L'anàlisi de les opcions que ofereixen els models econòmics emergents i com s'estan relacionant amb noves modalitats de producció cultural obre un ampli camp d'innovació i experimentació. Què pot suposar per a la cultura de la ciutat? Com podem afavorir aquestes relacions i connexions? En quins canals s'expressa i en quins li costa més de treballar el sector cultural?
Genís Roca, soci i president de Roca Salvatella. Especialista en estratègia digital, anàlisi de l’entorn i models de presència
José Luis de Vicente, comissari especialitzat en cultura digital, art i tecnologia. Comissari de Sónar +D
Alícia Trepat Pont, emprenedora social, exploradora de nous models econòmics i xarxes digitals
Liliana Arroyo, Doctora en Sociologia. Experta en innovació digital i impacte social (ESADE, Playground)
Debat conduït per Ricard Espelt, Investigador postdoctoral a Dimmons (UOC) i coimpulsor de (des)vestint aliments
Fila zero:
Esteve León, gestor cultural, assessor a la direcció general del Museu Marítim de Barcelona
Xavier Fina, gestor cultural i filòsof, cap de departament de gestió i producció de l’ESMUC i director de ICC Consultors
Coordenades. Processos d’innovació per a les polítiques culturals de Barcelona Cicle de debats oberts i presentacions de les recerques del programa Cultura Viva Presentació de la recerca "Gestió comunitària de la cultura a Barcelona. Valors, reptes i propostes" a càrrec de Javier Rodrigo d'Artibarri.
Debat obert: Drets i precarietats en les relacions contractuals de la música en viu
Participants. Núria Gurina, gestora cultural, responsable de comunicació de la Lleialtat Santsenca Layla Dworkin, membre de la cooperativa Laberint Cultura i membre de l'Espai de Coordinació i de l'Assamblea del projecte
Arnau Itinerant Beatriu Liebe, directora de teatre i gestora cultural, antiga directora del Centre Cívic Baró de Viver
Sergi Díaz, tècnic a la Direcció de Cultura de Proximitat i coordinació de la xarxa de centres cívics de l’ICUB
Debat conduït per Rubén Martínez, Doctor en Ciències Polítiques i Polítiques públiques i membre de La Hidra Cooperativa
Aquesta sessió del cicle #Coordenades18 va celebrar-se el 21 de novembre de 2018 a l’Antiga Escola Massana.
El programa Cultura Viva presenta els resultats de les recerques realitzades durant els últims dos anys i obre un debat al voltant de les seves principals aportacions al voltant de gestió comunitària, economies culturals, democràcia, innovació ciutadana i diversitat.
Coordenades. Processos d’innovació per a les polítiques culturals de Barcelona Cicle de debats oberts i presentacions de les recerques del programa Cultura Viva Presentació de la recerca "La música en viu a través d'espais, sales i plataformes independents de Barcelona" i l'informe previ sobre "Marc jurídic i relacions contractuals en la música de Barcelona" amb Olga Ábalos i Eduard Arderiu Debat obert: Drets i precarietats en les relacions contractuals de la música en viu
Participants.
Andrea Leunda, advocada del Sindicat de Músics Activistes de Catalunya (SMAC)
Guillem Arnedo, músic, president de l'AMJM i membre de la junta directiva de l'Acadèmia Catalana de la Música
Patricia Gabeiras, Doctora en Derecho, UNED y Universidad Carlos III de Madrid i directora general de la Asociación de Festivales de Música Eduardo Maura, Portaveu de Cultura de Podemos al Congreso de los Diputados
Debat conduït per Roger Roca, periodista
Aquesta sessió del cicle #Coordenades18 va celebrar-se el 14 de novembre de 2018 a l’Antiga Escola Massana.
Cicle de debats oberts i presentacions de les recerques del programa Cultura Viva
CULTURA VIVA és un programa obert de recerca i desenvolupament de projectes per reconèixer i afavorir espais de participació, circulació i coproducció cultural a Barcelona. Un programa transversal coordinat per l’Institut de Cultura de Barcelona en col·laboració amb diferents àrees de l’Ajuntament de Barcelona, entitats i projectes socials i culturals de la ciutat.
CULTURA VIVA en col·laboració amb el Consell de Cultura de Barcelona és també una plataforma des d’on fer recerca per obrir processos de debat i donar visibilitat a les innovacions socials i econòmiques de la cultura que permetin proposar, posteriorment, transformacions efectives en les polítiques públiques de la ciutat.
Durant quatre sessions celebrades tots els dimecres del mes de novembre de 2018 es presentaran els resultats de les recerques realitzades durant els últims dos anys i s’obrirà un debat al voltant de les seves principals aportacions amb part d’aquelles persones i col·lectius a qui interpel·la.
Les recerques han estat editades i publicades en format llibre per l’Institut de Cultura de Barcelona i estaran disponibles a les sessions de Coordenades.
Dimecres 7 de novembre
18.30 h Presentació del llibre: "Cultura Cooperativa a Barcelona. Guia pràctica per al cooperativisme cultural" amb Ivan Miró i Laie Vidiella - Coòpolis - Ateneu Cooperatiu de Barcelona
19.00 h. Debat obert: Cooperar → articular → escalar. Reptes del cooperativisme en cultura
Maravillas Rojo, Presidenta d’Abacus Cooperativa
Pia Mazuelas, especialista en cooperativisme i cultura, gerent de la companyia de dansa Sol Picó
Javier Rueda, fundador, soci treballador i membre del Consell Rector de la cooperativa Zumzeig Cinema
Debat conduït per Marta Domènech, gestora i consultora cultural a La Taula Cooperativa
Fila zero:
Álvaro Porro, Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona
Maria Thorson, Gestora Cultural, Insectotròpics / Hotaru Bcn
Esteve Caramés, Director de Promoció de Sectors Culturals de l’ICUB
Emissió des de el Orfeó Gracienc
El món canvia, les ciutats es transformen. Les ciutats són els escenaris de les moltes transformacions que marquen aquest canvi d’època. Llocs de trobada que aglutinen diversitats, oportunitats, capacitat d’innovació i de creativitat, però també conflictes i exclusions. Les ciutats han de resoldre des de la proximitat trastorns propis d’un món globalitzat. És per això que la Ciutat Oberta Biennal de pensament vol connectar el debat sobre el paper de les ciutats d’avui amb els grans reptes de la societat contemporània.
Aquesta Biennal és també una celebració. De la riquesa humana de les ciutats; de la multiplicitat de vides, històries i mons que les configuren; de la seva capacitat per ser espai d’acollida i de refugi; de la seva força transformadora i creativa. Una celebració de la ciutat com a espai de llibertat, de pensament i d’acció.
Ciutat Oberta Biennal de pensament convoca gent d’aquí i d’arreu del món del 15 al 21 d’octubre per pensar i debatre sobre totes aquestes qüestions. A les places, als mercats i als barris de la ciutat. A les biblioteques i centres cívics. Perquè l’objectiu és obrir el debat sobre les ciutats que volem i necessitem, amb la participació de tothom.
La Biennal de pensament és una invitació a pensar, implicar-se i experimentar. Una festa de les idees.
ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona i la Junta Constructora de la Sagrada Família han arribat a un acord per a la gestió de les millores de l’entorn del temple i per regularitzar les obres. L’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, i el president delegat de la junta, Esteve Camps, el presentaran aquest dijous a la premsa en roda de premsa. La Sagrada Família no té permís d’obres oficial i les obres tiren endavant basant-se en un permís de l’Ajuntament de Sant Martí de Provençals a nom d’Antoni Gaudí. El consistori actual va anunciar la seva intenció de regularitzar aquesta situación tot just fa dos anys.
StreamingBarcelona - WEBfine hem fet la retransmissió en directe de la :
Biennal de pensament - Ciutat i sobiranismes des de la Plaça de Bonet i Muixí
Amb Laia Bonet, David Fernàndez, Ignacio Sánchez-Cuenca i Marina Subirats, moderat per Xavier Antich
La Vanguardia. Els Miradors de Catalunya Producte de proximitat i hàbits alimentaris
Organitza La Vanguardia i participa la directora d’Etselquemenges, Núria Coll juntament amb la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, Ada Parellada, Marc Riera, Josep Sucarrats i Ramón Sentmartí. El debat on s'analitza com mengem i produim estarà moderada per la periodista Cristina Puig.
LaVanguardia.com: http://www.lavanguardia.com/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lavanguardia/
FACEBOOK: https://es-la.facebook.com/LaVanguardia
TWITTER: https://twitter.com/LaVanguardia
Un año más, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya #sitges2018 ha confiado en nosotros para cubrir por #streaming todas las ruedas de prensa, el FestivalTV, algunas masterclas con las estrellas, meetings y algunas sorpresas más!
Dimarts 9 d’octubre
13.20h – Roda de premsa THE WALKING DEAD
Dijous 11 d’octubre
10.30h – Roda de premsa Peter Weir
12.50h – Roda de premsa SUPERLÓPEZ
13.30h – Roda de premsa EL AÑO DE LA PLAGA
Divendres 12 d’octubre
10.00h- Roda de premsa BOCADILLO
11.20h – Roda de premsa Ed Harris
12.00h – Trobada amb Peter Weir (Carpa Noray)
12.50h – Roda de premsa 70 BINLADENS
16.00h – Trobada amb Ed Harris (Carpa Noray)
17.15h – Masterclass de Douglas Trumbull (Tramuntana)
Dissabte 13 d’octubre
10.30h – Projecció clip GLASS + roda de premsa (Tramuntana)
12.00h – Roda de premsa Palmarès
Emitimos en directo el acto de apoyo al Corredor Mediterráneo organizado por la Asociación Valenciana de Empresarios en Barcelona. Más de 1000 empresarios se han unido bajo el lema “Estar más cerca, llegar más lejos” en el Palau de Congressos de Catalunya en este Gran Encuentro Empresarial. Síguelo en directo y conversa en las redes con #QuieroCorredor2018. Desde las 12:15h estamos en directo con empresarios, autoridades y representantes de la sociedad española en el mayor Encuentro por el Corredor Mediterráneo que hemos organizado hasta hoy en el que hablaremos sobre el impacto de la infraestructura, debatiremos sobre el tren del futuro y informaremos sobre el Movimiento #QuieroCorredor que ya ha recogido más de 100.000 firmas en nuestra web. Apóyanos con tu firma: https://elcorredormediterraneo.com/ Twitter: https://twitter.com/Corredor_Med Conversa con nosotros: #QuieroCorredor2018 Facebook: https://www.facebook.com/CorredorMedi...
El divendres 24 d’agost al Saló de la Ciutat, Ajuntament de Barcelona, la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz va fer balanç de la implantació de carrils bici que s’està duent a terme a la ciutat. La tinenta d’alcaldia va estar acompanyada del gerent de Mobilitat i Infraestructures, Manuel Valdés.
El pasat dimecres, 22 d’agost, al Saló de la Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, va presentar el balanç del Pla de Rehabilitació Integral de l’espai públic.
Un any després dels atemptats de Barcelona i Cambrils es va fer un acte al carrer, a la Rambla i la Plaça Catalunya, per recordar les víctimes, acompanyar les famílies i reivindicar la pau. #BCNciutatdepau
Declaració institucional d’Ada Colau amb motiu del primer aniversari dels atemptats del 17 d’agost
L’acte de record i de solidaritat amb les víctimes i els seus familiars va tenir lloc el 17 d’agost a les 10.30 hores, a la plaça de Catalunya.
“Som i serem una ciutat de pau, una ciutat valenta que s’enfronta al terror amb l’amor.”
Divendres 17, farà un any dels atemptats que van colpir la Rambla de Barcelona i el passeig marítim de Cambrils.
Fa un any Barcelona va patir l’atemptat terrorista més sagnant dels darrers 30 anys després del d’Hipercor. No podem i no volem oblidar-nos d’aquells fets. No n’oblidem ni n’oblidarem mai les víctimes: les setze persones que van morir com a conseqüència dels atacs de Barcelona i Cambrils, i les prop de cent cinquanta persones que en van resultar ferides. A l’Ajuntament de Barcelona volem expressar el nostre sentit condol als familiars i amics, així com expressar la solidaritat i el compromís de la nostra ciutat amb totes les víctimes i persones afectades per l’atemptat.
Aquell va ser un acte covard, que pretenia sembrar el terror en un dels passeigs més estimats i més visitats de la nostra ciutat: la Rambla. Volien fer-nos mal, i van aconseguir-ho, però no van aconseguir contagiar-nos el seu odi. No hem renunciat als nostres valors i conviccions, que un any després són més forts que mai. Som i serem una ciutat de pau, una ciutat valenta que s’enfronta al terror amb l’amor, una ciutat oberta a totes les persones que fugen de la guerra, la fam i la violència; perquè som conscients que el terror que vam viure aquell dia és també el terror a què s’enfronten quotidianament els ciutadans de Síria, d’Iraq, d’Afganistan o del Yemen.
Vull agrair a la Guàrdia Urbana, al cos de Mossos d’Esquadra, als cossos de seguretat de l’Estat, al cos de bombers, als professionals de serveis de salut i d’emergències i al cos consular per la seva professionalitat i dedicació en unes circumstàncies extremament difícils per a tots nosaltres. Vull reconèixer els treballadors de la Rambla, que van ser els primers que van obrir els seus comerços per donar refugi i assistència a les persones que van resultar ferides, així com els nombrosos voluntaris i voluntàries. Finalment, també vull agrair les múltiples mostres de solidaritat que ens van arribar de tot el món, fruit de l’estima i el reconeixement internacional cap a la nostra ciutat. En definitiva, un agraïment al conjunt de serveis públics, entitats i ciutadans d’arreu que el 17 d’agost i durant els dies posteriors van donar el millor de si mateixos en el pitjor moment per a tots nosaltres.
Aquells van ser uns dies tristos, però també d’orgull. Orgull d’una ciutat que davant les dificultats sap treure el millor de si mateixa. Orgull d’una ciutadania que va omplir espontàniament la Rambla de mostres de condol i va omplir places i carrers al crit de “no tenim por”. Orgull d’una ciutat que estima la pau i la diversitat amb la mateixa força que rebutja la violència i el racisme. És per aquest motiu que des de l’Ajuntament de Barcelona hem treballat per catalogar i digitalitzar els més de dotze mil objectes, documents i expressions de condol que es van recollir durant aquells dies i que són accessibles a la ciutadania a través del web Memorial La Rambla 17A.
Des de l’Ajuntament de Barcelona hem organitzat un acte de record i solidaritat amb les víctimes i els seus familiars, que tindrà lloc a les 10.30 hores a la plaça de Catalunya i en el qual tothom està convidat a participar. En els darrers mesos hem treballat amb molta cura perquè aquest acte tingui les víctimes com a úniques protagonistes. Vull agrair molt especialment a la unitat d’atenció i de valoració d’afectats pel terrorisme per la seva estreta col·laboració, així com a la Generalitat de Catalunya i la Delegació del Govern pel seu suport.
Però més enllà d’aquest acte, el 17 d’agost ha de ser un dia perquè totes les persones que estimem la ciutat, que vam sentir-nos colpides d’una forma o d’una altra per aquest atac, trobem la millor manera d’expressar els nostres sentiments. Algunes ho faran tornant a passejar per la Rambla, altres hi deixaran una flor o encendran una espelma, o senzillament hi cercaran un moment de record i recolliment.
Sigui com sigui, mostrem un cop més que Barcelona és una ciutat oberta i solidària, orgullosa de la seva diversitat i contrària a la guerra i a la violència, una ciutat generosa que sap cuidar i acompanyar en els moments més difícils, una ciutat de pau que amb tendresa i respecte no oblidarà mai els noms de:
Pepita Codina
Maria Correia
Bruno Gulotta
Carmen Lopardo
Francisco López
Ian Moore
Silvina Alejandra Pereyra
Pau Pérez
Maria de Lurdes Ribeiro
Luca Russo
Ana María Suárez
Jared Tucker
Elke Vanbockrijck
Désirée Zolotas
I els petits, de només 7 i 3 anys:
Julian Cadman
Xavi Martínez
Els barcelonins i les barcelonines sempre us tindrem al nostre cor i a la nostra memòria.
Emissió en streaming en directe al Salo de Croniques. La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, va presentar l’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment de Barcelona. A la roda de premsa també participarà el Marc Martí, de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB).
Sessió Plenària del Consell de Turisme i Ciutat
Dijous 12 de juliol, es va emetre en directe en streming al Auditori Centre Cívic Cotxeres de Sants, el regidor de Turisme, Comerç i Mercats, Agustí Colom, va presidir la sessió plenària del Consell Municipal Turisme i Ciutat, l’òrgan estable de participació ciutadana amb caràcter consultiu i assessor que està format per prop de 40 entitats, associacions de veïns, gremis, professionals, sindicats, comerciants, agències de viatges, a més de dotze experts, els tècnics municipals i representants dels grups municipals, amb l’objectiu de debatre i participar en l’elaboració de les polítiques públiques en matèria de turisme.
WEBfine - StremingBarcelona vàrem fer l'emissió de La III Jornada tècnica d’Orientació Professional de Barcelona, organitzada per Barcelona Activa, es consolida com un espai de reflexió entorn als factors clau que intervenen en el moment de l’orientació al llarg de la vida i models, mètodes i recursos que s’estan portant a terme per acompanyar la persona durant aquest procés. #JornadesOrientació
Després de més de cinc dècades de violència, el País Basc, amb múltiples ferides encara per tancar, afronta un horitzó de convivència, pau i reconciliació. Veritat, justícia, reparació, garanties de no repetició haurien de ser pilars fonamentals en aquest procés. Barcelona vol contribuir a la consolidació de la pau, la normalització i la convivència al País Basc. Trenta anys després de l’atemptat d’Hipercor, la ciutat que ha encapçalat multitudinàries manifestacions a favor de la pau i el diàleg vol oferir un espai de reflexió sobre les passes a seguir per la societat basca.
Cesc Casadesús presenta la programació del Grec 2018 al Palau de la Virreina.
El festival GREC, que se celebrarà durant el mes de juliol a Barcelona, ha presentat la seva programació. La nova edició inclourà un total de 83 espectacles (entre els quals hi ha 33 muntatges internacionals i 34 coproduccions) i 15 activitats paral·leles. Aquest any l’eix temàtic ens proposa un diàleg entre la nostra cultura i la cultura asiàtica (representada en la mítica Ruta de la Seda).
El passat 24 de maig, vàrem fer l'emissió en directe de la conferència al Fòrum Europa Tribuna Catalunya, que va donar Ada Colau.
Organitzat per Nueva Economía Fórum. @NewEconomyForum
Retransmissió en streaming dels Premis Factor Humá 2018
FundFH va organitzar al Auditori del CaixaForum de Barcelona, inspirant-se en la figura de Mercè Sala, fa deu anys que ès concedeixen els Premis Factor Humà a empreses i organitzacions que s’han destacat pel seu compromís amb les persones. De totes elles n’hem après experiències enriquidores que avui ens donen una visió més àmplia. I la volem compartir amb tu. L'acte va ser presentat pel periodista Xavier Graset, va comptar amb un diàleg entre Genís Roca i Itziar de Lecuona sobre els límits de la Intel·ligència Artificial i amb l'actuació de la Factor Humà Live Band.
WEBfine - StreamingBarcelona estuvimos en el CCIB Centro de Convenciones Internacional de Barcelona, emitiendo en directo todas las sesiones de LASA 2018 Repensando las relaciones entre América Latina y Europa.
Estos son los links de todas las emisiones, tres dias al completo:
DIA 1 (23 MAYO)
DE 16 A 17:30 (1,5H)
https://www.youtube.com/embed/rvfvfgSzTSE
DE 19:30 A 20:30 (1H)
https://www.youtube.com/embed/n0iY-0MuZiQ
DIA 2 (24 MAYO)
DE 12:30 A 14:00 (1,5H)
https://www.youtube.com/embed/6S3Ww-hw2Do
DE 14:15 A 15:45 (1,5H)
https://www.youtube.com/embed/dA08VTSDVhU
DIA 3 (25 MAYO)
DE 12:30 A 14:00 (1,5H)
https://www.youtube.com/embed/cN_ryWfs6UU
DE 14:15 A 15:45 (1,5H)
https://www.youtube.com/embed/0CmC3dqrFXI
DE 17:45 A 19:15 (1,5H)
https://www.youtube.com/embed/5Rsq5otjNYc
DIA 4 (26 MAYO)
DE 10:45 A 12:15 (1,5H)
https://www.youtube.com/embed/vMVmos437Ro
WEB
https://lasa.international.pitt.edu/esp/
FACEBOOK
https://www.facebook.com/LatinAmericanStudiesAssociation/
Retransmissió en directe per WEBfine - StreamingBarcelona al Auditori de Cosmocaixa del 5é Congrés de Ciencia.
Jornades per reflexionar sobre "El Canvi Climatic".
9,45 h Presentació i benvinguda.
10:15 h El Sagrer 6è
Com afecta el trànsit a la qualitat de l'aire que ens envolta?
10:30 h Bogatell 1r
Com podem protegir els ossos polars de l'extinció?
10:45 h Oriol Martorell 5è
Com reduir la quantitat de CO2 de l'atmosfera?
11.00 h La Muntanyeta 5è / 6è
Com podem reutilitzar l'aigua per regar l'hort vertical de l'escola?
11:15-12:00 ESMORZAR
12.00 h Ferran Sunyer 5è
Com som d'eficients energèticament a la nostra escola?
12:15 h El Turó del cargol 6è
Per què 4R en canvi de 3R?
12:30 h D.Dolors Monserdà i Santapau 6è
Com evolucionaria un ecosistema en equilibri ecològic per
l’augment de la temperatura del planeta?
Retransmissió desde el Auditori AXA del 3r Congrés d'Economia i Empresa de Catalunya organitzat per Economistescat
Cap a un model eficient i equitatiu.
#3rCongresEconomiaEmpresaCEC
PROGRAMA:
00:12:50 Inauguració i benvinguda
Sr. Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya i president del Comitè Organitzador del Congrés
Conferències
00:25:28 “Catalunya en clau macroeconòmica en un entorn global”
Sra. Teresa Garcia-Milà, catedràtica de la UPF, directora de la Barcelona GSE i col·legiada de Mèrit del Col·legi d’Economistes de Catalunya
00:59:00 “L’empresa com a procés continu d’adaptació”
Sr. Josep Pont, conseller delegat de Borges
02:36:40 Taula rodona entre representants de diferents Eixos
Sr. Salvador Alemany, president d’Abertis
Sr. Joaquim Coello, assessor de Presidència de Siemens Gamesa
Dr. Xavier Ferràs, degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
Sra. Natàlia Mas, directora general d’Anàlisi Econòmica de la Generalitat de Catalunya
Sr. Francesc Solé Parellada, catedràtic emèrit de la Universitat Politècnica de Catalunya
Sra. M. Àngels Vallvé, presidenta de GVC Gaesco
Moderador: Sr. Albert Closas, director del programa Valor Afegit de TV3
04:03:55 Lectura de les conclusions del Congrés
Sr. Francesc Raventós, ex-degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya i membre del Comitè Organitzador del Congrés
04:33:57 Cloenda del Congrés
Sr. Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya i president del Comitè Organitzador del Congrés
Mes informació : http://congres2018.coleconomistes.cat/directe/
Emisión en francés con traducción simultánea, desde el DHUB Museu del Disseny de Barcelona.
Amélie Nothomb / Sergi Pàmies
Barcelona City of Literature and Libraries of Barcelona have worked so that this second edition of the Dialogues of Sant Jordi is better than the first. The objective does not change: to bring writers and readers a few days before Sant Jordi so that they can talk about the books they have written and the topics they deal with: Africa, fantastic literature, the construction of national identities, phenomena migratory and black gender with touches of humor.