Home

13/02/2018

Presentació en directe de la IV edició de l'European BIM Summit

El 13 de febrer de 2018 es va presentar la IV edció de l'European BIM Summit en un acte que va tenir lloc a Roca Barcelona Gallery (RBG). StreamingBarcelona vàrem fer l'emissió on line.

http://europeanbimsummit.com/ca/

Hi van intervenir Georgina Palau, Manager de RBG; Jordi Gosalves, president del CAATEEB; Sergio Muñoz, secretari de Building Smart Spain i Ignasi Pérez-Arnal, soci-fundador de BIM Academy.


04/02/2018

BCNegra 2018 a L' Antiga Presó Model

DIUMENGE, 4 DE FEBRER DE 2018, 10.30 H. EMISSIÓ EN STREAMING A L'ANTIGA PRESÓ MODEL
El Institut de Cultura de Barcelona, va organitzar una taula rodona, amb la participació de :
Kike Ferrari, escriptor argentí, treballa al metro de Buenos Aires. És autor de novel·les com Que de lejos parecen moscas, millor opera prima a la Semana Negra de Gijón.
Antonio Padilla, apassionat del jazz, ha traduït al castellà obres de Jim Thompson, Graham Greene o Chester Himes. La seva darrera novel·la : és Serás imbécil.
Alberto Valle, periodista i escriptor, està molt relacionat amb la cultura mod. Va debutar, amb el nom de Pascual Ulpiano, amb Palop juega sucio, a la qual va seguir Malas noticias, es Palop i El frío acero de mi venganza.
Moderador: David Castillo, poeta, escriptor i periodista, ha guanyat premis com el Sant Jordi de novel·la i el Joan Crexells de narrativa, entre d’altres.


25/01/2018

Plenari del Consell Municipal Turisme i Ciutat

Emissió en streaming, en directe a la Sala Domenech i Montaner de L'Hospital de Sant Pau.

El Consell és una iniciativa pionera pel que fa a la gestió del fet turístic que dóna resposta a una antiga reivindicació recollida al Pla Estratègic de Turisme 2015 i a recomanacions tant de la Síndica de Barcelona, com del Consell de Ciutat i del Pacte Local.


28/12/2017

FIEC - Activitat i prioritats d'acció de la Federació Internacional d'Entitats Catalanes

Activitat i prioritats d'acció de la Federació Internacional d'Entitats Catalanes (FIEC)

La FIEC (Federació Internacional d'Entitats Catalanes) va ser fundada l'any 1996 amb la voluntat de ser un instrument d'acció i informació de les comunitats catalanes de l'exterior.

Actualment 70 entitats hi estan adherides.

La FIEC funciona amb una Junta Directiva escollida a la darrera Assemblea General (Tarragona, 2008) renovada i ampliada en una Assemblea General Virtual a Barcelona (Desembre de 2014). Propera renovació prevista a Desembre de 2018

L'activitat de la FIEC és una activitat els 365 dies de l'any. Els membres de la Junta són voluntaris, membres de diverses CCE que dediquen una part del seu temps a la coordinació i l'acció global.

La representació de les CCE davant el Govern català corresponen, en allò que li atribueix la Llei 4/2017 al Consell de la Catalunya Exterior. En tot allò no recollit a la Llei 4/2017 la FIEC assumeix el diàleg amb les institucions corresponents.

http://www.fiecweb.cat/


18/12/2017

Fundació Esclerosi Multiple al Valle Hebron

La FEM va organitzar una jornada online, el dia nacional de l'Esclerosi Múltiple

Amb el títol "Fuentes de información y EM. ¿Tú que decides?" que posarà el focus en la importància de l'empoderament del pacient i de la informació. 

Hi van intervenir:

La neuròloga del Cemcat, Dra. Luciana Midaglia
La directora de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosa Masriera
Miguel Ángel Robles, infermer del Cemcat
Irene Bolea. diagnosticada d'esclerosi múltiple
Cristina Bajo, diagnosticada d'esclerosi múltiple i coautora del blog "Y yo con estos nervios."
Modera: Marta Arrufat, periodista

Es va subratllar el canvi que hem viscut en els últims anys. Durant molt de temps, els metges recomanaven als pacients no consultar internet atès que hi apareixia informació que no sempre estava prou contrastada. Actualment, es viu un boom d'informació amb l'aparició de portals i blogs.

Es van tractar aspectes com:

Com viuen el canvi de paradigma en la informació els propis clínics, han de dedicar temps a validar i conèixer aquestes opcions?
Es troben en consulta que el pacient busca informació i que això, de vegades, crea debats basats en falses informacions?
Estan tots els pacients preparats per confrontar en base a la informació que cerquen?
Com el metge pot valorar amb quin tipus de pacient es troba al davant?
Com és la relació que el pacient estableix amb el seu infermer? Com es diferencia de la que estableix amb el metge?
Quines fonts recomanen els neuròlegs i professionals als pacients?
Els pacients parlen de la necessitat d'estar informats amb els metges?
Qui és el responsable d’elaborar informació fiable?

https://www.fem.es/


12/12/2017

Dia Internacional de lluita contra la Islamofòbia

Acte de commemoració del Dia Internacional de lluita contra la Islamofòbia
Acte institucional al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.
Inauguració a càrrec de Jaume Asens, Tercer Tinent d‘Alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona

► Presentació de l’acte a càrrec de Xantal Genovart

► Taula rodona: “Les realitats de la joventut barcelonina musulmana”, amb la participació de
Aminah Akram, estudiant
Ramia Chaoui, comunicadora
Abdoulaye Coly, aturat
Ammad Hussein, enginyer
Najat Kichou, psicopedagoga
Ahmed Nasser El Alaoui, estudiant
Modera: Khalid Ghali, psicòleg

► Lectura del manifest “Municipis contra la islamofòbia” a càrrec d’Anna Ndiaye

► Intervenció de Lola López, Comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona


30/11/2017

10 Years working together to bring the power of the Sun to Earth

10 Years working together to bring the power of the Sun to Earth

During the last decade F4E has been promoting fusion as an unlimited and sustainable energy source and in parallel, it has been carefully laying the foundations of an industrial culture in Europe.

By being responsible for nearly half of the world’s most ambitious energy project to date, F4E has been entrusted to spread a wide range of skills and stimulate expertise to deliver Europe’s share.

In collaboration with the other ITER Parties, and a vast number of partners involved in the project, we have shown our determination to bring the energy of the Sun closer to Earth. ITER has offered us an unprecedented opportunity to convert fusion into political vision by tackling climate change and developing a more balanced energy mix.

To celebrate what we have achieved by working together, a special F4E event is being organised to remind us all of the remarkable evolution of this one-of-a-kind experiment, and help us reflect on the challenges that lie ahead in making fusion energy a reality.

Our list of guests includes distinguished representatives from the European institutions and member states, EUROfusion, ITER, other ITER member states, our European industry and innovation partners, and key personalities who have shaped the progress of fusion energy.

http://fusionforenergy.europa.eu/


28/11/2017

Jornada de Formación de ANFAPA morteros y SATE

Emisión en el auditorio del COAC sobre la nueva Normativa Española UNE 138002 sobre colocación de baldosas cerámicas, normativa impulsada por ANFAPA y aprobada este año, que supone una novedad en la regulación de este sector. Jornada de Formación.

http://www.anfapa.com/


23/11/2017

Vall d’Hebron i El Celler de Can Roca presenten les conclusions d’un estudi sobre les sensacions produïde...

Este primer resultado del programa de colaboración entre la Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari y El Celler de Can Roca para explorar las posibilidades de este tipo de intervenciones educativas a nivel gastronómico y clínico corroboran, según el responsable de sala del Celler, Josep Roca, que “los platos saben mejor acompañados de la voz, del gesto y de la narración”.

Según el doctor Azpiroz, “este tipo de intervención educativa podría ayudar a las personas que siguen una dieta, ya que, con la misma cantidad de comida, estarían más saciadas y satisfechas”. También considera que podría ser útil “en personas que presentan síntomas de tipo dispéptico, como molestias o dolor después de comer”.

mas info:
http://www.lavanguardia.com/comer/al-dia/20171103/432541052837/comer-sensaciones-vall-dhebron-can-roca.html


23/11/2017

Fil a l’agulla, Estratègies i experiències d’educació patrimonial col·laborativa- Generalitat de Catal...

Vídeo de la primera part de la 3a Jornada Patrimoni i Escola. Benvinguda a càrrec de: Jusèp Boya, director general del Patirmoni Cultural, Jaume Perearnau, director del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i Joana Ferrer, cap del Servei d'Orientació i Serveis Educatius del Departament d'Ensenyament.  

La Màquina de Vapor. Entre el record i l'oblit.La importància de la memòria en educació. A càrrec de Joan-Carles Mèlich, professor de Filosofia de la UAB. Educación abierta: aprender sin muros. A càrrec de Carlos Magro, vicepresident de la Asociación Educación Abierta, especialista en innovació educativa, tecnologia educativa, canvi educatiu i estratègia i comunicació digital.

Calderes. L’experiència migratòria com a eina educativa. A càrrec d’Imma Boj, directora del Museu d’Història de la Immigració de Catalunya. Onmaigüei. Criterios para el diseño de proyectos de educación patrimonial desde la reflexión personal. A càrrec de Pablo de Castro, professor d’Història i Art. Cofundador del col·lectiu de professors El Punto Rojo.


16/11/2017

PRESENTACIÓ TEMPORADA HIVERN 2017/18 Federació Catalana d'Esports d'Hivern - Generalitat de Catalunya

La FCEH presenta la temporada d’hivern 2017-18 sota el lema: “Catalunya, a punt de neu”

La presentació va tenir lloc a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya


05/11/2017

Certamen Llobet Final 2017

Certamen Llobet  Final  2017 , desde L'Auditori de Barcelona

UNA VELADA DE LUJO EN EL AUDITORI DE BARCELONA
Los protagonistas de la jornada, el cuarteto Belstrings con su director Ignacio Barra y los tres finalistas, Andrés Madariaga (3er Premio), Luis Alejandro García (1er Premio) y Hannelore Vander Elst (2do Premio)


27/10/2017

Emissió Inauguració i Conferència inaugural, Jornada dels Economistes 2017

Inauguració de la Jornada

Sr. Joan B. Casas, degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya

Sr. Valentí Pich, president del Consejo General de Economistas

Sr. Anton Gasol, director tècnic de la Jornada dels Economistes Conferència inaugural

Sr. Luca de Meo, president de Seat


19/10/2017

Retransmisión del Congreso de Fundación redGDPS Diabetes

Todos los años se celebra en una ciudad europea el congreso de la sociedad europea de diabetes, EASD, que junto con el congreso anual de la Sociedad americana de diabetes, ADA, suponen los eventos en diabetes más globales e interesantes. Se presentan estudios relevantes, que pueden llegar incluso a cambiar nuestra forma de actuar clínicamente en los pacientes con diabetes

Este año se celebró el 53 Congreso de la EASD en Lisboa, allí asistieron la Dra. Sonia Miravet, con beca de la Fundación redGDPS, y el Dr. Joan Barrot, coordinador de GEDAPS de Camfic.

Nos presentan un resumen de las ponencias más destacadas para profesionales de atención primaria.

En primer lugar se comentará un estudio de cohortes retrospectivo sobre la enfermedad del hígado graso no alcohólico (EHGNA) y el riesgo de mortalidad y enfermedad cardiovascular (ECV) en los pacientes con DM2. Se sabe que el EHGNA afecta al 70% de los DM2, y agrupa desde la esteatosis, esteatohepatitis, fibrosis y cirrosis. Por otro lado, se explicará cómo el hígado graso determina la progresión de la calcificación de las coronarias en población obesa metabólicamente sana. Finalmente, una aspecto esperanzador respecto al tratamiento de la patología hepática asociada a la DM2: la eficacia de dapagliflozina en EHGNA y DM2 comparado con sitagliptina y Pioglitazona.

Otro tema relevante es la obesidad y su relación, ya conocida, con RCV, DM2, cáncer, pero se tratará de un aspecto más innovador ¿está realmente sano el obeso metabólicamente sano?

La retinopatía diabética (RD) tiene varias implicaciones clínicas bien conocidas. A nivel microvascular es un predictor independiente de la progresión a micro o macroalbuminuria, además de ser un factor de riesgo de la neuropatía periférica A nivel Macrovascular es un factor de riesgo independiente de la enfermedad cardiovascular asocia con la aterosclerosis subclínica, además de ser predictora de AVC y deterioro cognitivo, y se relaciona con la enfermedad arterial periférica. La RD podría revertir tras la cirugía bariátrica.

Finalmente, hay tratamientos orales que se están experimentando, más allá de la terapia con insulina: metformina (REMOVAL study), eficacia de los iDPP4 en DM1, sotagliflozina (InTamdem3 study) o la eficacia de la dapagliflozina en paciente con DM1 y mal control metabólico ( DEPICT-1)


17/10/2017

EDITORIAL PLANETA presentó el streaming de la rueda de prensa de Dan Brown en Barcelona para presentar “Ori...

EDITORIAL PLANETA presentó en rueda de prensa al escritor estadounidense Dan Brown , en Streaming, su nueva novela Origen en  La Pedrera, el emblemático edificio de Gaudí, uno de los escenarios en los que transcurre la última aventura del profesor de simbología Roger Langdon.

Dan Brown asegura que 'Origen' es una «carta de amor a España»

Brown ha afirmado que en esta novela ha querido sacar a Langdon de su área de confort de la cultura clásica, y lo ha situado en una trama en la que el arte modernista y la supercomputación tienen un papel.


09/10/2017

Emisión del Sitges Film Festival 2017

Un año mas, WEBfine Streaming Barcelona ha realizado las retransmisiones por streaming en directo del SITGES - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya 2017. En su 50 aniversario.
Es el primer festival de cine fantástico del mundo y constituye, al mismo tiempo, la manifestación cultural con más impacto mediático de Catalunya. 
Del 5 al 15 de Octubre 2017

Podéis ver las emissiones en:
https://www.youtube.com/user/SitgesFilmFestival


07/10/2017

Gala Festival Sant Andreu de la Barca y Premios Oriana

Los Oriana 2018
Si los años pasados el sueño de los Oriana se transformo en realidad. Esta edición del 2018 fué muy, muy especial, alfombra roja, limusinas, glamour... todo organizado hasta el más mínimo detalle.

Transmitimos en vivo desde el TEATRO NURIA ESPERT
El teatro Núria Espert es un equipamiento cultural de Sant Andreu de la Barca situado en medio del casco urbano del municipio, inaugurado en noviembre de 2010. Dispone de tres espacios destacados para realizar actividades en torno la música, la danza y la música


05/10/2017

Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges 2017

WEBfine StreamingBarcelona retransmitió en directo, durante 10 dias, mas de 50 eventos del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges 2017: Ruedas de prensa, MasterClasses y red Carpets

Video: Sitges 2017: Press conference - Palmarès

 

mas videos en:
https://www.youtube.com/user/SitgesFilmFestival/videos?flow=grid&view=2


03/06/2017

Primavera Sound a casa teva, amb Adidas Originals, The Wedding Present

Veure video de The Wedding Present

Veure video de Kelly Lee Owens

Veure video de Songhoy Blues

Primavera a Casa Teva: 
Aquest any, hem fet la retransmissió en streaming de la mà d' Adidas Originals, la nova proposta del festival batejada com a Primavera a Casa Teva, ha trucat les portes de cinc habitatges particulars per oferir actuacions en directe, com a part de Primavera a la Ciutat, amb els grups : The Wedding Present, Kelly Lee Owens, Songhoy Blues


23/05/2017

Streaming 9è Premi Factor Humà Mercè Sala

Auditori del CaixaForum de Barcelona. Aquest any en fa 20 que es va crear la Fundació Factor Humà amb l’objectiu d’aconseguir un major compromís de les empreses i organitzacions amb el valor de les persones. Han estat 20 anys de treball intens durant els quals hem deixat empremta en el terreny del progrés i del desenvolupament de les persones a les organitzacions. I volem celebrar-ho!


06/04/2017

Foto Colectania: Estéticas, Clausura. Charlotte Cotton, Guim Ayora & Mishka Henner

Foto Colectania es una entidad creada con el objetivo de difundir la fotografía y darla a conocer en el ámbito social, artístico y educativo de nuestro país DONE - Programa de Reflexión y Creación Visual.

Estéticas, Clausura. Charlotte Cotton, Guim Ayora & Mishka Henner


28/03/2017

Plenari del Consell Municipal Turisme i Ciutat

El Plenari del Consell de Turisme i Ciutat, celebrat aquest dimarts, 28 de març, a la Sala Moragues (El Born, Centre de cultura i memòria), ha tractat i assumit l’informe valoratiu del Pla estratègic de turisme 2016-2020. El fòrum aplega en el mateix espai de debat i diàleg tots els actors implicats en el turisme a Barcelona, agents públics i privats i la ciutadania.


23/03/2017

Roda de premsa: Grec Festival de Barcelona 2017

Roda de premsa: Francesc Casadesús presenta les principals línies del Grec Festival de Barcelona 2017, de Barcelona Cultura
INSTITUT DE CULTURA DE BARCELONA
Palau de la Virreina


15/03/2017

Conclusions de la Comissió sobre JJ.OO. d’Hivern

15 de març del 2017
Conclusions de la Comissió sobre JJ.OO. d’Hivern al Saló de Cent del Ajuntament de Barcelona


10/03/2017

Presentació projecte de transformació del Campus Hospitalari Vall d'Hebron Barcelona

Presentació projecte de transformació del Campus Hospitalari Vall d'Hebron Barcelona

Vall d'Hebron es transformarà per adaptar-se als nous reptes d'assistència i recerca i guanyar més accessibilitat i sostenibilitat 

El projecte inclou un nou edifici de recerca (VHIR), un nou edifici de consultes externes i usos ambulatoris i la reforma integral dels edificis hospitalaris i de l’entorn.
El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, el conseller de Salut, Antoni Comín, i el gerent del centre, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, han presentat avui l’estratègia, que també preveu la transformació del Campus Hospitalari en un parc de salut.
El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, el conseller de Salut, Antoni Comín, i el gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, el Dr. Vicenç Martínez-Ibáñez, han presentat aquest matí l’estratègia de transformació del Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari, que aposta per continuar sent un referent sanitari i de qualitat de vida de les persones, adaptant-se als reptes de la nostra societat. L’objectiu és mantenir el lideratge en assistència, recerca, docència i innovació a escala nacional i internacional, aconseguint alhora un Campus Hospitalari modern, integrat, sostenible i obert a la ciutat. Tot plegat per tal de, com ha apuntat el conseller Comín “eliminar de Vall d`Hebron el barraquisme hospitalari”.

L’estratègia de transformació passa per quatre eixos principals: adaptar els espais als futurs requeriments assistencials, potenciar l’àrea del coneixement, obrir l’entorn i millorar l’espai públic del recinte i renovar edificis i instal·lacions.


07/03/2017

Conferència Tramvia-Ciutat 7-3-2017 (Bloc 1)

Barcelona acull la conferència internacional ‘Tramvia-ciutat’
El 7 i el 8 de març diverses ciutats de tot el món explicaran l’ús que en fan i les potencialitats d’aquest mitjà de transport
La conferència inaugural anirà a càrrec de Samuel I. Schwartz, un dels principals experts en transports dels Estats Units i responsable de les polítiques de mobilitat de Nova York durant diversos anys

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), a través de l’Institut de Sostenibilitat i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona, i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Cercle d’Infraestructures, organitza els propers dies 7 i 8 de març la conferència internacional ‘Tramvia-ciutat’, una trobada sobre el tramvia que té com a objectiu analitzar les potencialitats i el futur d’aquest mitjà de transport.

Pot veure tots elsvideos dels diferents blocs als següents enllaços :

Conferència Tramvia-Ciutat 7-3-2017 (Bloc 1)
Conferència Tramvia-Ciutat 7-3-2017 (Bloc 2)
Conferència Tramvia-Ciutat 7-3-2017 (Bloc 3)

Conferència Tramvia-Ciutat 8-3-2017 (Bloc 1)
Conferència Tramvia-Ciutat 8-3-2017 (Bloc 2)
Conferència Tramvia-Ciutat 8-3-2017 (Bloc 3)


28/02/2017

Lliurament Premis CMBS als mitjans de Comunicació

L’Ajuntament de Barcelona lliura els seus guardons al periodisme social al Saló de Cent del Ajuntament.

La tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, ha lliurat aquest dimarts els premis del Consell Municipal de Benestar Social (CMBS) als mitjans de comunicació. Els guardons arriben enguany a la seva 24ena edició i tornen a reconèixer en les categories de televisió, ràdio, premsa i internet aquells treballs de periodisme social que aporten una mirada crítica, reflexiva i responsable, a banda de contribuir a crear opinió sobre qüestions que susciten debat social.


22/02/2017

Applicant Seminar 2nd call for Modular projects 1º part

The Interreg MED Programme is organising with the Spain presidency and the Generalitat de Catalynya a transnational Applicant Seminar to help candidates with their application and provide them with detailed information on the 2nd call for proposals. This event will take place on 22nd February in Barcelona at Palau Reial de Pedralbes.

The afternoon will be dedicated to a partner search forum and exchanges with the project officers of the Joint Secretariat.

You can already start looking for partners and publish project ideas on our web forum here: http://interreg-med.eu/en/med-community/


21/02/2017

Lliurament dels premis Ciutat de Barcelona 2016

El dijous, 16 de febrer a les 18.00 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, van presidir la cerimònia de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2016. L’acte va tenir lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i va ser conduit per la periodista de betevé Eva Arderius.


16/02/2017

Ètica i filosofia política del segle XXI: Té futur, la veritat?

Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. Cicle «Ètica i filosofia política del segle XXI». Hi intervé Franca D’Agostini, professora de filosofia de la ciència al Politècnic de Torí i d’epistemologia i filosofia política a la Universitat de Milà. Moderat pel periodista Antoni Bassas.


Página << < ... 12 13 14 15 16 17 18 >
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?