Home

15/02/2020

Emissió del nou model de Servei o de Gestió de la GUB

Emissió en directe de Jaume Collboni i Albert Batlle, per la presentació del Nou Model de servei i de gestió de la Guàrdia Urbana de Barcelona.A la Prefectura de la Guàrdia Urbana. A la presentació també va assistir el cap de la Guàrdia Urbana, l’Intendent Major Pedro Velázquez.


14/02/2020

Streaming roda de premsa Agents Econòmics

Ada Colau i Jaume Collboni es van reunir amb els representants dels diversos sectors econòmics per analitzar la situació arran la cancel·lació del Mobile World Congress 2020. Posteriorment, WEBfine/StreamingBarcelona vam fer l'emissió del primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni atenent els mitjans de comunicació al Saló Ciutat. Els mitjans gràfics van prendre imatges de la reunió a l’inici de la trobada, al Saló de Cròniques.


13/02/2020

Conferència Paul Lecroart, Paris Mobility Transformation. Road Infrastructure Integration

Hem fet l'emissio a traves del canal de Camins.cat de la conferència de Paul Lecroart, aon exposa el model de transformació de la mobilitat i pacificació del trànsit de París així com la seva experiència i coneixement de les transformacions de grans infraestructures viàries a París, Seül o San Francisco. Amb un debat obert sobre la futura transformació viària de l'àrea metropolitana de Barcelona amb Xavier Flores, director general d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Teresa Navas, professora associada del Departament de Teoria i Història de l'Arquitectura de la UPC, Lluís Alegre, director de l'Àrea de Mobilitat de l'ATM, Nel·la Saborit, Tècnica d'Estudis i Projectes del PEMB i Javier Ortigosa, Servei de Redacció del Pla Director d'Urbanisme de l'AMB. Aquesta conferència va ser dins el concurs d'idees sobre el futur de les infraestructures viàries que promou l'AMB.


11/02/2020

Streaming Premis Ciutat de Barcelona 2019

Un any mes hem realitzat l'emissió dels Premis Ciutat de Barcelona.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament, Joan Subirats, van presidir la cerimònia de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2019.

L’acte va tenir lloc l’11 de febrer al Saló de Cent i va ser conduit per la periodista Núria Dias. Amb la direcció artística de Pep Salazar, Playmodes ha creat per a l’ocasió performance que combinarà un projecte d’il•luminació i una actuació musical elaborada en col•laboració amb l’ESMUC. Igualment, l’agència creativa USTED amb la col.laboració de “Norte studio” ha creat un imaginari gràfic per a l’acte.

Els Premis Ciutat de Barcelona, al llarg de la seva trajectòria, han consolidat una imatge pròpia a partir de la lletra “B”, que té la seva principal aplicació en el llibret que es lliura als assistents a l’acte de lliurament dels Premis. L’Institut de Cultura de Barcelona, encarregat de l’organització dels Premis, ha volgut aprofundir en la dimensió ciutadana d’aquests guardons, que són un reconeixement de la ciutat –representada pels membres del jurat, proposats pel Consell de la Cultura de Barcelona i nomenats per l’Alcaldessa– al talent d’uns altres ciutadans –els guanyadors. Seguint el propòsit d’eixamplar-ne la dimensió ciutadana, l’ICUB va proposar que a partir de l’edició del 2017 els autors de la proposta visual fossin els alumnes de les escoles públiques de disseny de la ciutat, un projecte que enguany entoma l’Escola d’Art i Superior de Disseny Deià, que pren el relleu a l’Escola La Massana. Centre d’Art i Disseny i a l’Escola Superior de Disseny i Art la Llotja.

Obert a l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Assistència al producte gràfic imprès, el concurs realitzat per al disseny de la imatge de l’edició del 2019 dels Premis Ciutat de Barcelona va rebre 25 propostes, entre les quals va resultar guanyador el disseny de Maria Traseira i Maria Tejera. El jurat, format per Patricia Armada, Jorge Sandua, Pau Cuyàs, Juli Sanjuan i Jaume Muñoz, va valorar la seva originalitat i innovació en l’estil gràfic dels Premis, així com la utilització de recursos tecnològics i qualitats formals.


11/02/2020

MasterClass Pere Calvet, La mobilitat, factor clau davant la crisi climàtica

WEBcast organitzat per Camins.cat. Pere Calvet, president de la Unió Internacional del Transport Públic (UITP) va analitzar com una bona gestió de la mobilitat és fonamental en la lluita contra la crisi climàtica. #mobilitat #transportpublic #canviclimatic #enginyeria #ODS


03/02/2020

Streaming FIGHTING FOR BREATH The Global Forum on Childhood Pneumonia

Stopneumonia  organized The Global Forum on Childhood Pneumonia, taking place on 29 – 31 January 2020 at CosmoCaixa, Barcelona, Spain. Technical production Focus. Live broadcast WEBfine - StreamingBarcelona.


03/02/2020

Streaming Catalunya Futurs Debats, El mòbil a les aules

Emitimos una nueva edición del Catalunya Futur, organizado por La Vanguardia, un debate sobre la inclusión de los móviles en las aulas. Aunque estos dispositivos pueden despistar a los alumnos, también pueden ser grandes herramientas en las que quiere apoyarse el Departamento de Educación para este curso. La jornada contó con la presencia de los más destacados expertos catalanes del sector.

No es un debate nuevo, pero lo cierto es que sigue abierto. Una vez asumido que los móviles en clase pueden mejorar el aprendizaje de los alumnos, es necesario preguntarse: ¿Cómo se debe gestionar el uso de los teléfonos móviles en las aulas? ¿Qué uso se les debe dar? ¿Para qué asignaturas? ¿En qué espacios? ¿Durante cuánto tiempo?

El debate lo moderó la periodista Mònica Hernàndez como de costumbre.

Expertos y voces autorizadas

- Sra. Mar Camacho Martí Directora General de Innovación, Investigación y Cultura Digital, Generalitat de Catalunya.

- Sr. Evaristo González Director del INS Torre del Palau, Terrassa.

- Sra. Martina Mairgünther Coordinadora de Primaria, escuela Jacint Verdaguer, Castelldefels.

- Sra. Coral Regí Rodríguez Directora de la escuela Virolai. Miembro del Consejo Escolar de Catalunya.

- Sr. Jordi Rodon Cuixat Secretario del Consejo Escolar de Cataluña, Generalitat de Catalunya.

- Sra. Núria Sabaté Directora de la escuela Marià Fortuny, Reus. Ganadora de mSchools Student Awards 2019.


01/02/2020

Emisión THE FREAKEST CHALLENGE FINAL 5ª Edición 2019/20

Un año mas hemos realizado la emisión en Streaming del FREAKEST CHALLENGE FINAL 5ª Edición 2019/20.

Organizacion Fittest FreakestArea Crossfit

Ver el video en Facebook

Ver el video en Facebook


29/01/2020

Emissio Sessió de retorn de la nova llei de residus ARC a Palau Robert

StreamingBarcelona vam fer la emissió al Palau Robert de la sessió de retorn del procés participatiu de l'Avantprojecte de Llei de prevenció i gestió dels residus i d'ús eficient dels recursos de Catalunya. Producció tècnica : Events.

 

26/01/2020

Emisión Apolo Gaming Show

Podeis ver la emisión en Twitch

WEBfine - StreamingBarcelona, hemos retransmitido la primera edición de un nuevo proyecto impulsado por JPPRO Barcelona, el Apolo Gaming Show @apologamingshow. El evento contó con la presencia de grandes figuras como los youtubers Spursito y ViTuber, o Cristinini, que ejerció de presentadora, así como equipos profesionales de eSports, como el RCD Espanyol, Levante UD o S2V eSports.


23/01/2020

En directe L’alcaldessa respon

Ada Colau participa a “L’alcaldessa respon”, trobada anual amb els mitjans de comunicació organitzada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya. WEbfine - StremingBarcelona hem fet la retransmissió un any mes.


15/01/2020

Retansmissió Declaració d'Emergència Climática

WEBfine - StreamingBarcelona, hem realitzat l'emissió de la Declaració d’emergència climàtica de Barcelona i accelera un seguit de canvis que comprometen a tots els agents de la ciutat. Les evidències científiques irrefutables i els efectes de la crisi climàtica global que ja estem patint ens porten a actuar de manera urgent i contundent. Encara hi som a temps. És ara o mai.


04/12/2019

Escola Nova 21, Una educació de qualitat per a tothom és possible, Acte de cloenda

Emissio en #directe des de auditori de ComocaixaEscola Nova 21 s’acomiada i valora els assoliments del programa en un acte a principis de desembre amb els centres del programa.

Organitza Fundacio Jaume Bofill, per impulsar iniciatives, recerques i debats per transformar l'educació a Catalunya.


03/12/2019

Emissió Debat sobre Enginyeria, Urbanisme i el Futur de les Ciutats

A propòsit de la publicació 'Barcelona Pròxima', d'Andreu Ulied, els exalcaldes de Barcelona, Joan Clos, Jordi Hereu i Xavier Trias, van reflexionar sobre el futur de les ciutats, el paper clau que hi juguen l'enginyeria i l'urbanisme, la transformació de Barcelona en ciutat global i els reptes tecnològics, econòmics, socials i ambientals que el futur ens reclama.

 

28/11/2019

EduCaixa, Presentación del Método Pre-Textos de Doris Sommer

Octava conferencia del ciclo (R)evolución educativa de EduCaixa, donde Doris Sommer, la creadora del método pedagógico Pre-Textos, vino a a CaixaForum Madrid para hablarnos sobre cómo esta iniciativa ayuda al alumnado a encontrar su propia voz y admirar la del resto del grupo.

Doris Sommer, catedrática en la Universidad de Harvard, nos presentó el método pedagógico Pre-Textos para fomentar los valores ciudadanos a través del arte.

Ver el video en directo en Facebook


27/11/2019

Trobada Plataforma Assembleària d'Artistes de Catalunya PAAC

Des de la Capella de la Vella Massana vam fer emissió del debat : Tornem a les bases, revisar la idea de bones pràctiques. Organitzat per la Plataforma Assembleària d'Artistes de Catalunya PAAC
Van obri la trobada: Junta de la PAAC, Belén Soto, HJ Darguer, Linda Valdés, Mafe Moscoso, Mario Santamaría, Oscar Martin Correa, Patricio Rivera, Rosa Llop i Toni Navarro.


22/11/2019

Jornada Discurs d’odi, racisme i estigma vers els infants i joves estrangers sense referen adult

Emissió de la Taula rodona, en el marc de l’Assemblea de la Coalició Europea de Ciutats contra el Racisme (ECCAR), varem retrensmetre al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’acte titulat “Discurs d’odi, racisme i estigma vers els infants i joves estrangers sense referent adult. Una mirada europea”. Conferència a càrrec de Lucila Rodríguez, directora de la fundació PorCausa de periodisme i migracions, seguida d’una taula rodona en què van participar joves que van arribar sols a Espanya, moderats pel periodista Ferran Moreno.

Més de 33.000 joves van arribar sols a Europa l’any 2016. Reflexió sobre l’estigma que pateixen els menors estrangers no acompanyats.

 


21/11/2019

Emisión Charlas contra la Basuraleza, Proyecto LIBERA

Realizamos la emisión de tres eventos en CaixaForum que contaron con la participación del humorista Juan Luís Cano, el youtuber José Luis Crespo (‘QuantumFracture’) y la presidenta de la Asociación Española de Basuras Marinas (AEBAM), Pilar Zorzo. Organizado por Ecoembes

Las jornadas tuvieron lugar los días 28 de octubre en Madrid, 7 de noviembre en Zaragoza y 21 de noviembre en Barcelona.

El proyecto LIBERA, unidos contra la basuraleza’ nace en el año 2017 para frenar las consecuencias  de la basura abandonada en los espacios naturales, la basuraleza, en los diferentes ecosistemas españoles. Fue creado por la ONG ambiental decana de España, SEO/BirdLife, en alianza con Ecoembes, la organización medioambiental sin ánimo de lucro que promueve la economía circular a través del reciclaje de los envases.

El objetivo de esta iniciativa es concienciar y movilizar a la ciudadanía para mantener los espacios naturales libres de basura y que podamos, de esta manera, liberar mucha más vida en favor de la biodiversidad. Para ello, desde LIBERA planteamos un abordaje integral del problema, en tres ejes de acción: conocimiento, prevención y participación.


20/11/2019

Streaming Plenari del Consell Municipal de L'Esport

El Consell Municipal de l'Esport de Barcelona és un espai de relació i participació entre els diversos agents i actors del sistema esportiu de la ciutat de Barcelona.

Per aconseguir fer visible i donar resposta a les demandes, els problemes i les necessitats que afecten diferents actors esportius de la ciutat.


20/11/2019

Emissió en directe The Atlas of Innovation Districts

Emissió des de l' auditori de @caminscat . L'equip d'Innovació Urbana de la Universitat de Harvard, liderat per Jeremy Burke, arquitecte, i Ramon Gras Alomà, enginyer de camins, van presentar 'The Atlas of Innovation Districts', projecte que ha analitzat els 50 districtes d'innovació més potents dels Estats Units, i que permet identificar quins són els ingredients i les dinàmiques que permeten alliberar el potencial latent d'una societat per a generar prosperitat distribuïda.


18/11/2019

Retransmisión Ciberdelincuencia, Protégete frente a sus riesgos

StreamingBarcelona emitimos la conferéncia en directo : Cómo protegerte de los riesgos de la ciberdelincuencia, que organizan Telefónica y La Vanguardia. En Movistar Centre.
El experto en ciberseguridad Deepak Daswani habló de los problemas y las soluciones a los ataques en la red, se pudo seguir en directo en ‘La Vanguardia’
¿Cómo evitar ser hackeado? ¿Qué estrategias usan los cibercriminales? ¿Cómo proteger nuestros negocios y cómo protegernos a nosotros mismos, en definitiva? 

Deepak Daswani, fue Security Evangelist de INCIBE, CERT del Ministerio de Industria, Energía y Turismo del Gobierno de España desde octubre de 2013 a julio de 2015. Es conferenciante internacional, consultor de empresas y colaborador en diarios y programas de televisión.

Descubre qué estrategias siguen los cibercriminales y cómo puedes proteger a tu familia y a tu negocio de ello.

 


11/11/2019

Retransmissió Sessió plenària del Consell de Turisme i Ciutat 2019

Retransmissió de la sessió plenària del Consell Turisme i Ciutat al Saló de Cent del Ajuntament de Barcelona. El regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, ve presidir la sessió. L’òrgan estable de participació ciutadana amb caràcter consultiu i assessor que està format per prop de 40 entitats, associacions de veïns, gremis, professionals, sindicats, comerciants, agències de viatges, a més d’experts, tècnics municipals i representants dels grups municipals, amb l’objectiu de debatre i participar en l’elaboració de les polítiques públiques en matèria de turisme de l’Ajuntament.

Es va fer balanç de les actuacions realitzades durant el mandat anterior i del pla de Treball del CTiC per als propers anys, entre altres temàtiques.


10/11/2019

Retransmisión Final Certamen Llobet 2019 (Live)

Hemos realizado un año más, la retransmisión en directo del @certamenllobet en  @lauditori de Barcelona.

En las diez últimas ediciones la sede oficial ha sido el Conservatori Municipal de Música de Barcelona. El nuevo emplazamiento para esta onceava edición es L’Auditori de Barcelona, centro neurálgico musical. El Museu de la Música de Barcelona, espacio donde se conserva una de las mejores colecciones de guitarra del mundo gracias al maestro Llobet, es la sede del desarrollo del certamen. La final se realiza con cuarteto de cuerdas en la Sala Oriol Martorell de L’Auditori.

El Certamen Llobet ha ganado un extraordinario prestigio, confirmado por las felicitaciones de grandes personalidades del mundo del arte musical y reconocimientos por las más importantes entidades especializadas. Actualmente es considerado como un evento de excelencia y calidad artística que contribuye al enriquecimiento del tejido musical de la ciudad, retorna a la guitarra clásica el prestigio mundial perdido y alienta a jóvenes talentos a coger impulso en los nuevos retos concertísticos.


08/11/2019

Emissió 25é FORUM SEGURETAT VIÀRIA

El Fòrum de Seguretat Viària es va comprometre a millora la seguretat viària dels col·lectius més vulnerables. 
Els participants del Fòrum es van comprometre a treballar plegats per aconseguir una ciutat més segura i amable per a les persones.

El tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, i la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, van inauguratr la 25a edició del Fòrum de Seguretat Viària, que s’ha celebrat en el Conservatori Municipal de Música de Barcelona. A l’acte d’inauguració també han participat Jorge Ordás, subdirector general de Movilidad y Tecnología de la DGT; Juli Gendrau, director del Servei Català de Trànsit, Generalitat de Catalunya; Josep Mateu, president del Reial Automòbil Club de Catalunya; i Yolanda Doménech, psicòloga i directora de l’Associació Prevenció d’Accidents de Trànsit.


05/11/2019

Streaming Barcelona Novel·la Històrica, Construir històries

Isabel Allende, escritora, Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino 2019, en diálogo con el periodista Óscar López, en #BCNHistòrica19” en @La_Villarroel

Isabel Allende se define como una eterna viajera. Hija de un diplomático, tuvo una infancia y una adolescencia errantes: vivió en Perú, Chile, Bolivia y Líbano antes de volver a Chile y formar una familia. Su periplo, sin embargo, no terminaría aquí. “El golpe de Pinochet del 11 de septiembre de 1973 la empujó al exilio. De entre las cosas que se llevó, preservó un tesoro intangible: la memoria de donde nació La casa de los espíritus. Noche tras noche, fue transformando a sus familiares en personajes de novela y testigos de la Historia”, destaca el jurado del Premi Barcino. El compromiso de Allende con el género histórico se ha revalidado en títulos como Hija de la fortuna, Retrato en sepia o Largo pétalo de mar, su novela más reciente, relato del viaje transatlántico organizado por el poeta Pablo Neruda en 1939 para que dos mil refugiados españoles pudieran huir del franquismo. El diálogo entre Isabel Allende y Óscar López pondrá de relieve la importancia de la historia como detonante y telón de fondo de historias ficticias. 


04/11/2019

Barcelona Novel·la Històrica, Lliurament del Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino

Barcelona Novel·la Històrica inaugura la seva setena edició al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, escenari, com sempre, de l’acte de lliurament del Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino. El guardó, que reconeix el valor literari d’un autor o una autora que ha conreat el gènere, celebra enguany la literatura d’Isabel Allende, creadora d’històries inspirades en destacats fets històrics i una de les escriptores més llegides del món.

Els escriptors Enric Calpena i Care Santos, els periodistes Sergi Doria i Óscar López, i Fèlix Riera, comissari de Barcelona Novel·la Històrica, componen el jurat de l’edició.

Anteriorment, havien rebut el premi Barcino Lindsey Davis, Santiago Posteguillo, Simon Scarrow, Christian Jacq, Arturo Pérez-Reverte i Leonardo Padura


31/10/2019

Emissió per Barcelona Tribuna, El valor de la paraula. Debat Electoral 10-N. Candidats de Barcelona

Barcelona Tribuna organizó este jueves un nuevo debate entre los siete cabezas de lista por Barcelona. El debate, fué retransmitido en streaming en directo en la web de La Vanguardia y la de RAC1, sirvió para conocer los puntos de vista de los partidos catalanes con representación en el Congreso en las horas previas al arranque de la campaña de las elecciones generales del 10-N.

Moderados por el subdirector de La Vanguardia Enric Sierra, han confirmado su presencia Gabriel Rufián (ERC), José Zaragoza (PSC), Jaume Asens (En Comú-Podem), Laura Borràs (JxCat), Inés Arrimadas (Ciutadans), Cayetana Álvarez de Toledo (PP) e Ignacio Garriga (Vox). 

#EnDirecto #Emison en #streaming de #eldebateLV organiza @BcnTribuna

 


30/10/2019

Streaming de la IV Jornada de Patrimoni Cultural

Retransmissió des de La Pedrera de Barcelona. Organitzat per @patrimonigencat . En aquesta jornada hem vist de primera mà algunes de les experiències internacionals més interessants en aquest àmbit i, a més, hem tingut l' oportunitat de descobrir alguns projectes capdavanters que són menys coneguts.

Mappingsescape rooms, realitat virtual, videojocs... En els últims anys hem vist que les noves narratives arribaven a múltiples sectors, incloent-hi el del patrimoni, i han generat camins nous no solament des del punt de vista tecnològic, sinó també mitjançant noves maneres de comunicar l’art, la història i la ciència.

Cal destacar que en moltes d’aquestes noves experiències hi té un paper fonamental la creació de continguts 3D. La producció de models tridimensionals d’edificis patrimonials i objectes de museu és avui dia molt més fàcil i econòmica, i es fa servir tant per a la documentació o la conservació com per a activitats educatives i la divulgació al públic, la qual cosa obre la porta a la creació de narratives immersives.

http://patrimoni.gencat.cat/

Canal Youtube 


25/10/2019

Retransmissió Jornada dels Economistes 2019

Des de el Hotel Crowe hem fet, un any mes, la retransmissió de la XXIV Jornada dels Economistes a Barcelona Inauguració i Conferència inaugural a càrrec de la Sra. Cristina Gallach, alta Comissionada per a l’Agenda 2030.

#jornadaeconomistes2019


24/10/2019

Conferència Xavier Flores: Nous reptes. Noves carreteres. Del 2+1 a la digitalització.

En aquesta conferència el director general d'Infraestructures, Xavier Flores, aborda els criteris de la Generalitat a l'hora d'impulsar noves inversions, reduir la sinistralitat o implantar les últimes novetats tecnològiques buscant l'eficiència en la gestió de les carreteres.


Página << < ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?