Home

28/04/2021

Roda de Premsa: Drets Cultural

StreamingBarcelona ha emès  en directe la roda de premsa de presentació del Pla de Drets Culturals de Barcelona a càrrec de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, i del delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados.

El pla, que es presentarà en el proper plenari del 30 d’abril, és un compendi de nou mesures de govern per tal d’implementar noves polítiques públiques per reconèixer i eixamplar els drets culturals a Barcelona.


28/04/2021

Ciclo Retos: La sostenibilidad desde la responsabilidad social y la economía circular

El ciclo Retos de la UOC tiene como objetivo reflexionar sobre los retos que las organizaciones, la educación, la economía y la sociedad en conjunto tendrán que afrontar en los próximos años, desde una perspectiva que incorpore el valor de las experiencias, los puntos de vista y las realidades locales.

StreamingBarcelona ha emitido en directo la sesión titulada "La sostenibilidad desde la responsabilidad social y la economía circular". Han participado August Corrons, director del máster de sostenibilidad y responsabilidad social de la UOC, donde desarrolla docencia en cooperativismo, economía social y RSC, y David Zabala, Director General en Naturklima, la Fundación de Cambio Climático de Gipuzkoa, con la moderación de Vanessa Sánchez, periodista de ETB y presentadora de eventos, en un webinar abierto a la participación del público.


26/04/2021

La cultura és un dret - Polítiques urbanes i context internacional per als drets culturals

StreamingBarcelona va emetre en directe la taula rodona titulada La cultura és un dret. Polítiques urbanes i context internacional per als drets culturals. Organitzada per l'Ajuntament de Barcelona amb el suport de la Comissió de Cultura de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU). El debat buscava acostar-se als marcs de reflexió i a les pràctiques polítiques per al reconeixement i l'impuls dels drets culturals a les ciutats. 

El debat el va moderar Jordi Pascual, coordinador de la Comissió de Cultura de la CGLU, i hi van intervenir Daniel Granados (delegat de Drets Culturals de l'Ajuntament de Barcelona), Luca Bergamo (impulsor de la Carta de Roma sobre el Dret a Participar en la Vida Cultural), Catarina Vaz-Pinto (regidora de Cultura de Lisboa i co-presidenta de la Comissió de Cultura de CGLU (TBC)), Tere Badia (secretària general de Culture Action Europe), i Joan Subirats (Tinent d’alcalde de cultura, ciència, educació i comunitat de l'Ajuntament de Barcelona).

 

23/04/2021

Acte Institucional Sant Jordi 2021

StreamingBarcelona es va encarregar d'emetre en directe l'acte que va donar inici a la diada de #SantJordi2021.

Hi van participar l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa; l'escriptora i pregonera de Sant Jordi 2021, Irene Vallejo; l’escriptor i poeta, Pol Guasch, i representants dels gremis, associacions i organitzacions del sector del llibre. 


22/04/2021

Roda de Premsa Túnels de Glòries

StreamingBarcelona ha emès en directe la roda de premsa on la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, ha visitat y ha parlat sobre l'avanç de les obres de construcció del túnel viari de la plaça de les Glòries.

Aquest ha etsta el primer cop que els mitjans de comunicació han accedit i s'han pogut desplaçar per l’interior del túnel, d’extrem a extrem.


20/04/2021

Roda de premsa Educadors emocionals, Escoles IE Antaviana

La regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, el regidor de Presidència, Pressupostos i Pla de Barris, Jordi Martí, i la directora d’Acció Educativa del Consorci d’Educació de Barcelona (CEB), Rosa Artigal, han presentat l’increment d’educadors emocionals a les escoles de la ciutat.

 


15/04/2021

Diàlegs de Pedralbes 2021 - Com relacionar-nos amb els robots. Què és la roboètica?

StreamingBarcelona ha emès en directe la sessió número 60 dels Diàlegs de Pedralbes amb Antoni Bassas. En aquesta sessió es parlarà sobre com relacionar-nos amb els robots i s'explicarà què és la roboètica.

La direcció científica d’aquesta edició corre a càrrec de Daniel Gamper i presentarà el diàleg Antoni Bassas. A més a més, es comptarà amb la presència de Jordi Vallverdú (UAB), acadèmic especialista en Filosofia de la Ciència i la Computació, Intel•ligència Artificial i Robòtica i professor a l'ICREA.


15/04/2021

Visita nou dentista Torre Baró

L'Ajuntament de Barcelona ha obert aquest mes d'Abril un nou dentista municipal gratuït al barri de Torre Baró, en el districte de Nou Barris, que atendrà exclusivament a persones derivades des de els serveis socials municipals que necessiten un tractament odontològic. 

Han participat en la seva inauguració l'alcaldessa, Ada Colau, la regidora de salut, envelliment i cures, Gemma Tarafa, i el regidor del districte, Francesc Xavier Marcé.

12/04/2021

Presentació del projecte de transformació de la fàbrica Mercedes-benz, a Sant Andreu

StreamingBarcelona s'ha fet cárrec de l'emissió en directe de la roda de premsa on l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presentat el projecte de transformació de la fàbrica Mercedes-Benz, al districte de Sant Andreu.

A la roda de premsa també hi han participat el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i la segona tinenta d’alcaldia, Janet Sanz.


09/04/2021

Acord per acollir grans exposicions d'art a Barcelona

Streaming Barcelona s'ha encarregat d'emetre en directe la presentació de l'acord signat per El Consorci de les Drassanes Reials de Barcelona i Arthemisia-Evolucionarte, amb el qual Barcelona acollirá exposicions de gran format i de grans figures de la història de l’art. 

Han realizat aquesta presentació Jaume Collboni, vicepresident primer de la Diputació de Barcelona i tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Carles García Cañizares, president delegat del Consorci de les Drassanes Reials de Barcelona i diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, i Jesús Rodríguez, director de la promotora i organitzadora d’exposicions internacional Evolucionarte i d’Arthemisia a Espanya.


31/03/2021

Inversions Mercats

StreamingBarcelona s'ha encarregat d'emetre en directe la roda de premsa on el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i la regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda, Montserrat Ballarín, han presentat el pla d’inversions als mercats municipals per al període 2021-2023, amb les principals actuacions i millores de transformació, i manteniment previstes.

A l’inici de la roda de premsa s'ha pogut veure un exemple de les inversions previstes en les obres que s’estan duent a terme al Mercat de Sant Andreu.


25/03/2021

Escola Música + Fábrica de creació i Centre d'art contemporani Fabra i Coats

StreamingBarcelona s'ha encarregat d'emetre en directe la roda de premsa organitzada per l'Ajuntament de Barcelona, on s'ha anunciat la recta final de la transformació de la Nau Central de Fabra i Coats.

L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat el projecte executiu per completar la rehabilitació de la Nau Central, també anomenada Edifici L, del conjunt industrial de la Fabra i Coats. La reordenació dels espais que la conformen permetrà ubicar la nova seu de l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu, així com la finalització dels programes de la Fàbrica de Creació i el Centre d’Art Contemporani i encetar amb la redacció dels projectes per l’inici de la rehabilitació del conjunt de maquinària i instal·lacions patrimonials de la sala de calderes i el futur Centre d’interpretació del Treball. 


Página << < ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... > >>
Desarrollo webTV: WEBfine Streaming Barcelona.com
Ahora en directo!
?EMISION_TITULO?
?EMISION_TITULO?